Sommerhuse og hytter i Branäs

Mange vælger at leje et sommerhus eller en hytte i Branäs pga. af de mange muligheder for skiløb. Så I kan bestemt godt overveje området til jeres næste ferie med ski på. Men er det sommerferien som I skal have planlagt, så kan I også, med ro i sindet, vælge at leje et sommerhus i Värmland. Den bedste måde at udforske Värmland på, er ved at leje en feriebolig i Branäs.

Aktiv ferie i Sverige

Populære feriehuse i Branäs

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Branäs

Loading...

Feriehuse med pool i Branäs

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Branäs

Loading...

En alsidig feriedestination

Branäs er smukt beliggende ved floden Klarälven i Värmland. Hvis I lejer en hytte i Branäs, i løbet af sommeren, kan I se frem til en rolig ferie, i smukke landlige omgivelser. Hele familien, store som små, vil elske de mange muligheder for at være aktiv i den smukke natur, samtidig med at der bare kobles helt af. I kan snuppe en forfriskende svømmetur i en af områdets søer, tage på eventyr i en kano og finde små, uforstyrrede naturperler, hvor I kan spise frokosten. Det er også meget populært at fiske i Klarälven. Så pak endelig fiskegrejet og glæd jer til en friskfanget fiks, som I kan grille hjemme i sommerhuset. De eventyrlystne kan bygge deres egen tømmerflåde eller tage på en elg safari. Det er altid spændende at sidde og spejde efter de store dyr, som bevæger sig rundt i skoven og det vækker altid stor jubel når en spotter en mule eller et stort gevir bag et træ.

Feriehuse i Sverige

Sommerhuse til en oplevelsesrig ferie

Når I lejer et sommerhus i Mellemsverige, hvor Branäs ligger, er det let at komme til forskellige udflugtsmål og seværdigheder i Värmland. Er I glade for golf, så nyd at der i Sverige er mange golfbaner, som gerne lader feriegæster prøver kræfter på nyt græs. I kan også besøge den kendte forfatterinde Selma Lagerlöfs hjem i Marbacka eller tilbringe et par spændende timer på Nobel Museum i Karlskoga.

Generelt er det super at leje et sommerhus i Sverige, hvis I en en familie, som godt kan lide at tage på udflugter og besøge diverse attraktioner i løbet af ferien, for Sverige byder på alt, for alle aldre.

Familieferie i Branäs

Få jeres drømmeferie i Sverige

Vil I også opleve de mange spændende seværdigheder og nyde den fantastiske svenske natur i og omkring Branäs, så er det bare med at få bestilt en hytte eller et sommerhus i Värmland. Det unikke ved sommerhusudlejning hos NOVASOL er, at alle ferieboligerne er unikke. Så har I fundet en dejlig svensk hytte i skoven eller et sommerhus ved havet, så er det en god ide at få det reserveret, for det er så ærgeligt når en anden snupper ferieboligen for næsen af jer.

NOVASOLS udvalg af feriehuse, hytter og sommerhus i Sverige er igennem årene blevet stort og i dag kan NOVASOL tilbyde alt inden for feriehusudlejning. Søger I uforstyrret ro og en simpel hytte, hvor I kan nyde de smukke omgivelser, uden for mange forstyrrelser eller er det et flot svensk feriehus, med moderne faciliteter og en bragende udsigt, så er vi sikre på at I kan finde det her hos os.