Feriehuse i Örebro

Søger du et både kulturelt og naturskønt område til ferien i Sverige? Så vil vi anbefale området omkring Örebro i Midtsverige. I dette område er der rigtig mange forskellige aktivitetsmuligheder, smuk natur som vi er mange der netop elsker ved Sverige samt rigtig mange forskellige typer af attraktioner, som sikre gode ferie oplevelser for hele familien.

Feriehus i Sverige

Populære feriehuse i Örebro

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Örebro

Loading...

Feriehuse med pool i Örebro

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Örebro

Loading...

NOVASOL Feriehusudlejning i Örebro området

NOVASOL udlejer flere ferieboliger i området. I kan f.eks. vælge et af de klassiske rød/hvide træhuse, som mange forbinder med et "rigtigt" svensk feriehus. Her er også små hytter, som sætter den helt rigtige hytte-ferie steming samt større moderne feriehuse, med god plads og lækre faciliteter. Rigtig mange af feriehusene i Sverige ligger ganske tæt på vand, enten havet eller en af de mange søer i Sverige. En del af feriehusene i Örebro området ligger ud til eller tæt på søerne Hjälmaren og Vättern, som fuldender det smukke landskab, som I finder lige udenfor feriehuset eller hyttens dør.

Ferie i Örebro - Sverige

Oplevelser i Örebro tæt på feriehusene

Den lokale turistorganisation i Örebro siger at; I Örebro er alt muligt og der er virkelig også meget spændende at rejse efter i området. Naturen er altid spændende at udforske. Lige uden Örebro er der cirka 40 naturreservater, som alle er et besøg værd, for jer som godt kan lide den smukke svenske natur, både til afslapning og aktivitet. Området Kilsbergen er et af de naturområder som rigtig mange tager til, for at opleve naturen og ikke mindst for, at være aktive. Her er nemlig mulighed for alle slags udendørsaktiviteter. Der er mange gode vandrestier i området og på turen rundt, vil I se levn fra tidligere, hvor der blev udvundet jern i området. En af de mest kendte vandrestier er Bergslagsleden, som starter i det sydlige Dalarna og strækker sig ned i Tiveden.

Sverige er generelt en af lystfiskernes foretrukne ferielande. De mange søer og kysten giver utrolig mange muligheder for, at fiske og ikke mindst få en god fangst på krogen. I kan også sagtens få masser af gode fisk på krogen, når I lejer et feriehus i Örebro. Hjälmaren tilbyder gode fiskemuligheder, og i store dele af søen er der frit fiskeri. Hvis I er heldig, kan I få gedde, sandart, aborre, hvidfisk og brasen på krogen. I Kilsbergen er også flere søer med put and take fiskeri. Mange af feriehusene i Örebro tilbyder enten frit afbenyttelse af en båd eller mulighed for at leje en til ferien, som både kan bruges til fiskeriet og til dejlige sejlture ud på søen. Husk at tjekke hvilke regler, der gælder for det vand, I ønsker at fiske i.

Attraktioner i Örebro - Sverige

Attraktioner og seværdigheder i Örebro

I Örebro er der en bred vifte af seværdigheder og attraktioner. I selve Örebro er den mest kendte Örebro Slot, som ligger midt i byen på en lille ø i floden Svartan. Slottet har været byens omdrejningspunkt i flere hundrede år og er i dag et levende museum, hvor I kan tage med på spøgelsesjagt eller hører de spændende fortællinger om b.la. Gustav Vasa og middelalderens heskejagt. Örebro var en gang en af Sveriges vigtigste handelsbyer, hvilket der stadig er spor efter i den gamle bydel, hvor store og flot vedligeholdte bygninger vidner om en rig by. På Stortorget kan I f.eks. se det flotte Rådhus med klokkespillet som dagligt sender musik over byen. Svartan floden snor sig gennem hele byen og stien som følger vandet, er oplagt at bruge som udgangspunkt for at opleve byen, de mange haver og de grønne områder.  

Den store Stadsparken er en grøn oase midt i byen. Her er både en stor legeplads, koncertområde, en rhododendronpark, forskellige drivehuse med b.la. mange slags roser samt gode området hvor I kan holde en picnic. Parken er udnævnt til en af de smukkeste parker i Europa. Om sommeren er der altid liv i parken, som de lokale ofte tager til for at solbade og hygge sig. Det perfekte sted for et lille hvil, inden I tager videre til næste attraktion i Örebro. 

Der er flere rigtig gode familieattraktioner i Örebro f.eks. Titanic - The Exhibition. Her fortælles historien om Titanics forlis b.la. gennem beretninger fra overlevende fra forliset og modeller af Titanic. Gustavsvik er stedet for jer som elsker at plakse, køre i vandrutsjebaner og slappe af i de varme vand. Her kan I suse ned af Sveriges længste vandrutsjebane, gå gennem junglen og dykke efter skatte på bunden af bassinet. 

I den østlige del af Stadsparken kan I besøge friluftsmuseet Wadköping. Her er der opført flere huse og gårde, som sammen med de forskellige håndværkere, skolestuen, bageren og andre butikker fortæller om livet i Örebro i gamle dage, Stedet er super godt til børn, som her får et indblik i historien og selv kan tage del i de forskellige aktiviteter.

NOVASOL Feriehusudlejning i Sverige

Når det handler om at udleje feriehuse i Sverige, så har NOVASOL Feriehusudlejning en lang historie i forhold til dette. Siden 1968 har NOVASOL udlejet feriehuse og hytter i Sverige og kan i dag tilbyde det største udvalg af privat ejede ferieboliger. Udover de mange ferieboliger, har NOVASOL også eget kontor i Sverige samt en lang række medarbejdere ude i landet, som dagligt er i kontakt med både nye og eksisterende husejere. Udvalget af både de klassiske svenske hytter og de mere moderne feriehuse har igennem året udviklet sig, så der nu er noget for enhver smag samt til enhver form for ferie - hele året rundt.