Ferieboliger i Jämtland

Drømmer I om at leje et en feriebolig i Jämtland? NOVASOL har et stort udvalg af dejlige ferieboliger i Nordsverige, hvorfra I kan nyde naturen, roen og de mange seværdigheder, hele året rundt. I er altid velkomne til at kontakte os for, at finde lige præcis det sommerhus, den hytte eller ferielejlighed der matcher jeres ferieønsker.

Sommerhus i Sverige

Populære feriehuse i Jämtland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Jämtland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Jämtland

Loading...

Gratis glæder i naturen

Forestil jer at vågne op i et af de skønne sommerhuse i Jämtland, spise jeres morgenmad i haven, lytte til fuglene og ikke engang fange blot et glimt af andre mennesker. Sådan kan I starte feriedagene, hvis I lejer et feriehus i skønne Jämtland.

Når I lejer en feriebolig i Sverige, kan I se frem til mange forskellige oplevelser i den skønne natur og dette gælder naturligvis også i Jämtland. Om sommeren kan I vandre, plukke bær og svampe, fisk i søer, tage på cykelture samt udforske Sonfjället Nationalpark. Hvis vinteren er kommet, så kan I teste skikundskaberne på skisportssteder i Åre, Funäsdalen eller Vendalen. Der er også mange muligheder for at løbe på skøjter, køre på snescooter og for gode tur på langrendsskiene. Uanset hvilken sæson I foretrækker, er der altid en grund til at leje en feriebolig i Jämtland.

Bær og svampe - Sverige

Oplevelser og sjov for familien i Sverige

Hvis I har børn med på ferien, så vil de elske et besøg i Frösö Zoo og i det store badeland Storsjöbadet, hvor også de voksne vil hygge sig. I må endelig heller ikke glemme, at forsøge at fange et glimt af det svenske Loch Ness-uhyret, Storsjöodjuret, under jeres ophold i Jämtland. Søens monster er blevet observeret flere gange siden 1900-tallet, men det er stadigvæk ikke lykkedes at fange dette mystiske væsen. Hvis I har en fascination for monstre, eller bare vil have en lidt anderledes ferieoplevelse, så grib tage chancen og besøg lokalmuseet for Jämtlands amt, hvor I kan se nogle af de opfindsomme fælder folk har brugt i forsøget på, at fange den berygtede monster. En gåtur rundt i området omkring jeres feriehus kan også blive til en stor oplevelse for alle. Giv jer tid til at kigge på naturen, lede efter dyrespor, kigge efter lækre skovbær og spis madpakken på en skøn plet i solen. Sådanne ferieoplevelser vil I huske længe.

feriehus i sverige med båd

Ferieboliger i Sverige

NOVASOL Feriehusudlejning blev etableret i 1968 og er i dag det største feriehusudlejningsbureau i Europa. Vores udbud af feriehuse, hytter og ferielejligheder i Sverige er også i årenes løb vokset og vi kan derfor i dag, tilbyde feriehusudlejning i langt de fleste områder i Sverige. Variationen af ferieboliger er også stor. NOVASOL tilbyder alt fra simple hytter midt i de smukke skove, til store villaer midt i den svenske skærgård. Ferieboligerne åbner op for autentiske ferieoplevelser i vores naboland og det gælder både til sommerferien og til ferien med ski på.