Ferieboliger i Lappland

Det naturskønne Lappland har meget at byde på, når I vælger at leje en feriebolig i Lappland, i det nordlige Sverige. Her kan I tage på gode vandreture, ride, stå på slalom ski eller prøve en tur på hundeslæde. I har også muligheden for at opleve det fantastiske fænomen nordlys.

Nordlys

Populære feriehuse i Lappland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lappland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lappland

Loading...

Ferieboliger i den smukkeste natur

Lappland er omtrent en fjerdedel af Sverige, med en natur, som består af dybe fyrreskove, brusende floder og høje bjerge. Sveriges højeste bjerg, Kebnekaise, rejser sig smukt over landskabet 2102 meter over havets overflade. Hvis I vælger at leje sommerhus i Lappland, for I det beste udgangspunkt for helt unikke og mindeværdige naturoplevelser. Her kan I fiske ørreder i en af de mange søer, vandre i bjergene, ride på de stærke islandske heste eller bare nyde udsigten fra jeres feriehus. Om vinteren er der masser af muligheder for både alpint skiløb og for langrend.

Udover smukke naturoplevelser kan I glæde jer til flere spændende seværdigheder. Besøg f.eks. det berømte ishotel i Jukkasjärvi nær Kiruna, sølvmuseet i Arjeplog og Sami museet i Jokkmokk og de underjordiske miner i bjerget Kirunavaara.

Ridetur på islandske heste i Sverige

Ferie for alle i Sverige

Når I lejer et feriehus i Sverige, kan I forme lige præcis den ferie i drømmer om og har alle valgmuligheder. I Lappland kan I selv bestemme, om I vil tilberede jeres friskfangede fisk i jeres eget køkken eller besøge en af restauranterne i Lappland, hvor I kan smage lokale specilaiteter såsom rensdyr, elg, rogn fra Kalix, Pitepalt og fladbrød.

I bestemmer også selv hvor mange af feriedagene som skal gå med ren afslapning ved feriehuset eller hytten. Når det er ferietid er det altid dejligt at kunne koble helt fra og glemme hverdagens gøremål, og dette får I bestemt også mulighed for i vores ferieboliger i Nordsverige

Familie der slapper af på ferien i Sverige

NOVASOL i Lappland og hele Europa

NOVASOL Feriehusudlejning har eksisteret siden 1968 og er i dag den største udbyder af privatejede ferieboliger i Europa, hvilket også inkludere hytter i Lappland. Alle vores sommerhuse i Nordsverige er håndplukket og inspiceres, inden de sættes til udlejning.Når I lejer en feriebolig gennem NOVASOL, kan I altid få svar på jeres spørgsmål omkring områderne og ferieboligerne samt få hjælp til at finde det helt rette til jer.