Ferieboliger i Västerbotten

Bjergrige naturoplevelser venter i et af Sveriges nordligste områder - uanset hvor I kigger hen, ser I eventyrlige landskaber i Västerbotten, Nordsverige. NOVASOL udlejer skønne ferieboliger i Västerbotten, hvorfra I kan opleve dette unikke område. Når I lejer en feriebolig i Lappland, vil ferien i høj grad blive præget af naturen som viser sig fra mange forskellige sider.

Oplev nordlyset på jeres ferie til Nordsverige

Populære feriehuse i Västerbotton

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Västerbotton

Loading...

Feriehuse med pool i Västerbotton

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Västerbotton

Loading...

Den vilde natur med unikke oplevelser

Hvis I elsker at bruge tid i naturen, bør I helt sikkert leje en feriebolig i Västerbotten. Til fods, på hesteryg, på cykel eller kano: der er så mange måder at opleve Västerbottens vildmark. Forbered jer på en bjergrig oplevelse, som vil tage pusten fra jer, her i 'Europas sidste vildmark'. Tager I på vandreture i området, vil I blive ført over forrevne bjerge og imponerende gletsjere, gennem dybe skove og langs glitrende søer med krystalklart vand. Det er også i dette område at I kan se det helt unikke nordlys. Det er et helt fantastisk syn, når nordlyset danser over himlen og skaber de smukkeste farver. Fra jeres feriebolig i Nordsverige kan I også besøge landets største naturreservat, Vindfjällen samt områdets nationalpark, Björnlandet, som har en forbløffende natur og gamle skove. I bør også tage til Atoklimpen, der ligger i Tärnaby og Hemavan. For samerne er dette bjerg helligt og spiller derfor en stor rolle i samernes kultur og historie. Vil i gerne lære mere om området, historien og samernes liv, så skal I besøge museet i Umeå.

Aktiv ferie i Lappland

Mad og familieoplevelser

Når I holder ferie i Västerbotten, kan I smage mange lokale specialiteter, som man normalt ikke lige kan købe i det lokale supermarked. Her i Västerbotten må I prøve den salte og rige tærte lavet med ost fra Västerbotten. En anden lokal specialitet som I absolut må prøve er rensdyr og elg. De lækre fjeldørreder, som I selv kan forsøge at fange, og multebær fra skoven, bør også testes i løbet af ferien. I Västerbotten kan I også prøve at bage fladbrød og smage øl fra et af ​​de lokale bryggerier. I Västerbotten er der sjov for hele familien. Hvis I planlægger at opholder at holde ferie i Västerbotten med jeres børn, så vil et besøg i den zoologiske have i Lycksele være en super familieoplevelse. For de eventyrlystne og dem der godt kan lide udfordringer, så er Hemavan Tärnaby Bike Park lige stedet. Her kan I bevæge jer ned of skrænter og bakker på mountainbikes. Der er også mange andre aktivitetsmuligheder, hvis I ikke lige er til mountainbikes.

Ferie i Lappland

Jeres drømmeferie i Sverige

Tilbringe jeres ferie i en af NOVASOLs ferieboliger i Västerbotten. Alle vores ferieboliger i Sverige er privatejede, så I vil komme til at opleve det autentiske Sverige. NOVASOL tilbyder ferieboliger af alle slags. Både de små klassiske svenske hytter til store, moderne feriehuse med masse af faciliteter. Fælles for alle ferieboligerne er, at de giver jer en ferie med frihed. I kan helt selv bestemme hvordan jeres ferie skal være, hvornår der spises morgenmad og om der skal slappes helt af eller tages på udflugter. Nyd at have roen og pladsen til at være sammen og glem alt om den travle hverdag derhjemme.