Ferieboliger i Norrbotten

Farverige samer, flokke af rensdyr, gammel historie og utæmmet vildmark. det kan I glæde jer til når I lejer en feriebolig i Norrbotten. Norrbotten er kendt verden over for sine utallige naturreservater og otte store nationalparker. Nogle er bedst egnet til erfarne vandrere og eventyrere, mens andre tilbyder godt afmærkede stier, hvor familier sikkert kan gå på opdagelse i naturen.

Aktiv ferie i Lappland

Populære feriehuse i Norrbotton

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Norrbotton

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Norrbotton

Loading...

Fantastiske naturoplevelser i Norrbotten

Skarpe kontraster kendetegner denne betagende region. Mens permafrost slår igennem i bjergområderne, så strømmer turisterne til strandene ved Bottenbugten. Vinterne er mørke i dette område, mens midnatssolen skinner hele sommeren. Hvis I lejer en feriebolig i Lappland, f.eks. i Norrbotten kan I besøge gamle byer som Jokkmokk, den unikke Luleå samt Gammelstad Kirkeby hvis bykerne er en del af UNESCOs verdensarv. Hvis I er interesseret i at lærer mere om samernes liv, så skal I besøge museet Ajtte. Hvis I kan lide at fiske, så er Norrbotten er stedet for jer. Her kan I finde dybe søer og strømmende floder, hvor I kan fange aftenens middag. NOVASOL har masser af lystfisker-feriehuse med en båd og et særligt sted at rengøre fiskene.

Ferie i Lappland

Ferie efter jeres ønske

Tilbring jeres næste ferie i et NOVASOL feriehus i Nordsverige. NOVASOL har mange forskellige typer af ferieboliger i Nordsverige, som giver jer alle muligheder for, at finde netop den feriebolig I leder efter. Alle vores ferieboliger i Sverige er privatejede, hvilket giver en unik mulighed for, at opleve den svenske kultur helt tæt på, mens I udforsker naturen i jeres eget tempo.

Ferie i Nordsverige