Feriehuse ved Beddingestrand

Lej et feriehus ved Beddingestrand til din næste ferie i Skåne og tilbring nogle dejlige dage ved kysten. Udforsk og oplev alt hvad smukke Østerlen har at byde på eller brug ferien på at slappe af og nyd nærheden til havet. Sommerhusudlejning fra NOVASOL udbyder et stort udvalg af ferieboliger i Skåne, så det bliver ikke svært at finde netop det feriehuse, der passer til dine behov.

Strandferie i Beddingestrand

Populære feriehuse i Beddingestrand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Beddingestrand

Loading...

Feriehuse med pool i Beddingestrand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Beddingestrand

Loading...

Badeferie ved Beddingestrand

Beddingestrand ligger i Skåne lige ved kysten, mellem Trelleborg og Ystad, i Trelleborg kommune. Lejer du dit feriehus i Sverige netop her, vil du få det perfekte udgangspunkt for at lære den herlige kyststrækning bedre at kende.

Her kan du tilbringe din ferie med dage på stranden i godt selskab, lytte til bølgernes brusen og slappe af under solen. Eller hvorfor ikke tage på en cykeltur i de naturskønne omgivelser og derefter tage en pause for at nyde en picnic i græsset eller på stranden? Når du lejer et af vores feriehuse i Skåne, vil du være omgivet af naturskønne områder, hvilket er den perfekte ramme til afslapning og en pause fra hverdagen.

Feriehuse i Skåne

Udforsk smukke Østerlen med et feriehus i Skåne

Med et feriehus ved Beddingestrand vil Østelen ligge lige for fødderne af dig. På Østerlen er der masser af maleriske kystsamfund, midt i det smukke landskab. Her venter der mange oplevelser for dig, der kan lide kunst og historie. Holder du ferien i et sommerhus i Sverige, vil der være masser af ferieoplevelser at se frem til – og det bedste er, at der er noget for alle aldre!

Fra Beddingestrand tager det cirka 30 minutter i bil til Trelleborg. Herfra kan du nemt tage en færge til enten Tyskland eller Polen – det kan være en sjov dagstur, hvis du ønsker at ændre miljøet under din ferie. En ferie i Beddingestrand giver dig masser af muligheder for at udforske sydkysten.

På den anden side af Beddingestrand ligger Ystad – og det tager kun lidt mere end en halv time at komme derhen. Her bliver turister gang på gang charmeret af det middelalderlige bycentrum. Brug tid på at spadsere gennem de charmerende gader, køb nogle lokale delikatesser i en af butikkerne eller få lidt at drikke på en af de hyggelige caféer. Mange forbinder Ystand med detektivarbejde, siden Wallander-tv-serien optages i byen, så hvis dit hjerte banker for et mysterie, så anbefaler vi stærkt en tur til byen.

NOVASOLs feriehuse i Sverige

NOVASOL har arbejdet med sommerhusudlejning siden 1968 og er i dag Danmarks førende sommerhusagentur. Vi har en bred vifte af ferieboliger i Skåne, hvilket gør det nemt at finde dit drømmeferiehus. For at være sikker på, at vores sommerhuse opretholder den forventede kvalitet, besøger vi altid alle boliger, før vi tager dem ind i vores sortiment – hvilket gør det sikkert og trygt at leje et sommerhus i Sverige hos os.

Du kan søge efter dit feriehus lige her på vores hjemmeside, med hvis du har brug for hjælp til at leje dit sommerhus i Beddingestrand, er du også velkommen til at ringe til vores kundeservice eller sende os en e-mail. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til dit feriehus ved Beddingestrand!