Feriehuse i Ystad

Ystad er en by i Skåne i det sydlige Sverige, der kan prale med et buldrende gammelt bycemtrum og et væld af spændende seværdigheder og attraktioner. Her kan I opleve spændende kultur og historie, tage på shoppingtur eller nyde sommervejret på de lange strande. Se vores feriehuse i Ystad og vælg et sommerhus der kan danne perfekte rammer om jeres ferie i Sydsverige.

Ales Sten i Skåne

Populære feriehuse i Ystad

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ystad

Loading...

Feriehuse med pool i Ystad

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ystad

Loading...

Oplevelser nær jeres sommerhus i Ystad

Når I lejer et sommerhus i Ystad kan I glæde jer til at besøge et væld af kulturhistoriske seværdigheder. Lidt uden for byen kan I besøge Ales Sten, som stadig er en gåde ift. hvilken betydning stenene har haft. Herfra kan I også nyde en skøn udsigt over områdets flotte natur, som I bestemt bør udforske på jeres ferie i Skåne. I Ystads centrum vil I komme forbi nogle af Sveriges bedst bevarede klostre og kirker, såsom Snkta Maria kirken fra 1200-tallet, der er bygget i den flotteste gotiske stil. Hvis I bliver trætte af kultur, kan I bevæge jer rundt i byens brostensbelagte gader og nyde de mange shoppingmuligheder og gode restauranter, der giver byen sin charmerende atmosfære. 

Ystad er yderligere hjem til Henning Mankells kriminalromaner om Kurt Wallander og I kan derfor gå i hans fodspor og besøge mange af de steder der er kendt fra bøgerne. Besøg f.eks. Brösarps backar, Mariagatan og Cineteket, der fortæller mere om de forskellige film og huser en del rekvisitter fra filmene. Hvis I har børnene med på ferien, vil de garanteret elske en dagstur til Tosselilla sommerland i Tomelilla, hvor der venter intet andet end fart og spænding. Eventyrlystne feriegæster vil elske en ferie i et feriehus i Skåne.

Feriehuse i Ystad

Aktiv ferie i Ystad

Sverige er kendt for sin alsidige og eventyrlige natur, der byder på dybe skove, store søer og skønne strande. Byens beliggenhed lige ud til Østersøen betyder, at I kan nyde badeglade feriedage på de kilometlange strande, når vejret står til det. I kan også nyde godt af de mange lystfiskermuligheder på havet eller ved de mange søer længere indland. Så kan I måske selv fange aftensmaden til jeres sommerhus i Ystad. Skåne er yderligere et skønt sted at bevæge sig frit rundt i den frie natur, enten på vandre- eller cykeltur. Allemandsretten betyder at alle har fri adgang til naturen med følge af en række rettigheder og pligter, så I kan roligt udforske den utrolige natur omkring jer.

Feriehuse i Ystad

Hvis I er på udkig efter et feriehus i Ystad, er I kommet til det helt rette sted. Hos NOVASOL kan I vælge mellem en bred vifte af feriehuse i alle prisklasser. Hvis I ønsker en ferie fyldt med luksus, kan I leje feriehuse i Ystad med alle tænkelige faciliteter. Vælg f.eks. et feriehus med egen pool, kort afstand til havet og sauna. I kan også leje mere enkle sommerhuse kun med de essentielle faciliteter, hvor der virkelig er plads til hygge og samvære. Uanset hvilken slags ferie I søger, er vi sikre på at I kan finde et feriehus i Ystad, der kan danne den perfekte base til jeres ferie i Sverige.