Feriehuse på De Kanariske Øer

Ferie på De Kanariske Øer

Feriehuse på De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er et paradis af smukke sandstrande og et vidunderligt klima hele året rundt. Ø-gruppen består af syv større øer: Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, Gomera, El Hierro og nogle mindre øer. Hver ø har sin egen charme: Hvis I bor i et feriehus på Gran Canaria, vil I kunne opleve Maspalomas ørkenlandskab, og hvis I lejer et hus på Tenerife, må I ikke gå glip af det populære karneval.

Populære feriehuse i De Kanariske Øer

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i De Kanariske Øer

Loading...

Feriehuse med pool i De Kanariske Øer

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i De Kanariske Øer

Loading...

Sol, strand og unikke ferieboliger på De Kanariske Øer

Ø-gruppen er mest berømt for sine smukke strande, og hvis I lejer et feriehus på f.eks. Tenerife, vil I have mange muligheder for, at slappe af på den populære Playa de las Americanas strand. Hvis I er på Gran Canaria, kan I tage turen til den børnevenlige strand San Agustin eller til klitterne i Maspalomas. Hvis I vælger at tilbringe jeres ferie på Lanzarote, kan I nyde de gyldne sandstrande i Puerto del Carmen.

Der er mange fordele ved at leje et feriehus på De Kanariske Øer. At leje et feriehus i Spanien giver jer mulighed for, at planlægge ferien lige som I gerne vil have den skal være. I kan vælge den rene afslapning ved feriehuset, tage ud i lokalområdet og besøge markeder og restauranter eller tage ud til de nærliggende attraktioner. Alle vores ferieboliger på De Kanariske Øer har køkkener, og selvom I måske ikke ønsker at tilbringe hele ferien i køkkenet, er det dejligt at kunne tilberede lækre måltider og kølige drinks,  når som helst på dagen.

Jeres feriebolig på en af De Kanariske Øer vil også være en god base for udflugter. Hvis I er på Tenerife, kan I tage svævebanen op til Teide-vulkanen, og få nogle fantastiske feriefoto med hjem. Holder I ferie på Gran Canaria, så skal I tage turen til de imponerende klippeformationer Roque Nublo.

Klipper på Lanzarote

Feriehusudlejning hos NOVASOL

Her på vores hjemmeside kan I indtaste jeres ønsker til en feriebolig, såsom en pool eller kort afstand til vand. I får derefter de ferieboliger frem, som matcher jeres ønsker bedste. Alle de feriehuse og lejligheder, som udlejes af NOVASOL sommerhusudlejning, på De Kanariske Øer er ejet af privatpersoner, hvilket gør vores tilbud unikt. I er altid velkomne til, at kontakte vores salgsafdeling, hvis I har spørgsmål til leje af en feriebolig eller gerne vil have sendt nogle forslag pr. mail.