Feriehuse i Castilla-La Mancha

Castilla-La Mancha er en region i hjertet af Spanien sydøst for Madrid. Med et feriehus i Castilla-la Mancha kan I glæde jer til storslåede byer med historiske og kulturelle attraktioner, der ligger omgiver af et enestående landskab, hvor I finder alt fra høje bjerge til den spanske højslette. Et feriehus i Spanien er altid et hit grundet den skønne gastronomi og det varme klima, samt den gæstfri befolkning og landets varierede kulturhistorie. Lej jeres feriehus i Castilla-La Mancha og oplev denne fantastiske region på egen fod!

Lej feriehus i Castilla-La Mancha

Populære feriehuse i Castilla-La Mancha

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Castilla-La Mancha

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Castilla-La Mancha

Loading...

Kultur og byer i Castilla-La Mancha

Castilla-La Mancha er nok mest kendt for at være hjemsted til ridderen Don Quixote fra Miguel de Cervantes berømte roman, men her er også masser kulturelle seværdigheder i de mange historiske byer, som I kan besøge, når I lejer feriehus i Castilla-La Mancha. De fleste kender nok Toledo med sin fæstning og katedral, samt Cuenca med de velkendte hængende huse, som begge er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Regionens hovedstad er byen Toledo, som gennem 2000 år har fået mange kulturelle indflydelser fra bl.a. romere, vestgotere og keltere, hvorfor byen næsten er som et museum, der vidner om alle kulturene. Cuenca befinder sig omgivet af naturskønhed og kan prale med arkitektur helt tilbage fra det 12. århundrede. Fra ’Plaza Mayor’ har I kort afstand til en række seværdigheder såsom det gamle rådhus, klosteret ’Convento de las Petras’, paladset og de hængende huse. Udover disse to enestående byer finder I også bl.a. Ciudad Real og Guadalajara, som begge byder på endnu mere historie og kulturelle seværdigheder. Lejer I et feriehus i Castilla-La Mancha kan I altså glæde jer til storslåede kulturelle og historiske attraktioner, samt en masse hyggelige byer, hvor livsglæden står i toppen.

Aktiv ferie i Castilla-La Mancha

Unik natur i Castilla-La Mancha

Regionen rummer en del af den spanske højslette har naturlige grænser ved bjergkæderne ’Serranía de Cuenca’ i nord til ’Sierra Morena’ i syd. Denne naturskønne region har et af de højeste antal officielt fredede naturområder i Europa. Der findes to nationalparker – ’Tablas de Daimiel’ og ’Cabañeros’ – og en række naturreservater og naturparker. I disse parker finder I imponerende geologiske formationer og store vandfald, der kan give et sus helt inderst inde. Fra jeres feriehus i Castilla-La Mancha kan I nemt udforske disse naturområder og tage unikke oplevelser med hjem i feriehuset.

Klimaet i Castilla-La Mancha er et af de varmeste i Spanien. Regionens klima præges af Middelhavets klima, men uden havets indflydelse, da regionen ingen kyst har. I de varme sommermåneder kan det blive helt op til 35°C og regionen er en af de tørreste i Spanien. I vintermånederne bliver det dog også koldere end meget af Spanien ellers bliver. Her kan temperaturen falde helt ned under 0°C i de koldeste perioder og man har endda chancen for at se landskabet forvandle sig til et hvidt og snedækket terræn. Et feriehus i Castilla-La Mancha giver adgang til en storslået del af Europa og I vil uden tvivl få en fantastisk oplevelse.

Kultur i Spanien

Lokale specialiteter

Castilla-La Mancha er kendt for sine traditioner og køkkenet er ingen undtagelse. Den verdenskendte ’La Alcarria’ honning er grundlaget for mange opskrifter i regionen. Mange af retterne består af kød, som får, ged og ko, men også fisk fra middelhavet præger nogle af de regionale specialiteter. Mange af de traditionelle specialiteter i Castilla-La Mancha er kendetegnet ved et højt kalorietal, hvilket er ideelt til landmænd, hyrder og bønder. I Castille-La Mancha produceres en stor del af de spanske vine, oliven, solsikker og hvede. Lejer I et feriehus nær Toledo bør I bestemt heller ikke gå glip af den kendte marcipan fra Toledo.

Feriehus i Castilla-La Mancha

Hos NOVASOL kan I leje simple og luksuriøse feriehuse i Spanien med alt hvad hjertet kan begære af faciliteter. I kan f.eks. leje feriehus med pool og udsigt eller et feriehus med kun de mest basale egenskaber, hvor det er familiehyggen, der står i centrum. I et feriehus eller en ferielejlighed bestemmer I helt selv hvordan I vil bruge jeres feriedage – om det er på terrassen i solen eller med vandreskoene på i de naturskønne omgivelser! Lej jeres feriehus i Castilla-La Mancha gennem NOVASOL sommerhusudlejning og få en fantastisk ferie i Spanien.