Feriehuse i Castilla-Leon

Castilla-Leon er en region i den centrale del af Spanien nordvest for Madrid. Det er Spaniens største region og byder på en lang historie set i regionens fæstninger, katedraler og borge, samt en fortryllende natur, der giver mulighed for en masse aktiviteter i det fri. Spændende byer frister med skønne seværdigheder og pragtfulde shoppe- og spisemuligheder. Mulighederne er mange med et feriehus i Castilla-Leon og bør overvejes, når I skal på ferie i et feriehus i Spanien.

Lej feriehus i Castilla-Leon

Populære feriehuse i Castilla-Leon

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Castilla-Leon

Loading...

Feriehuse med pool i Castilla-Leon

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Castilla-Leon

Loading...

Naturen og landskabet fra et feriehus i Castilla-Leon

Castilla-Leon består af et let kuperet landskab med et lunt klima, hvilket gør regionen oplagt til en aktiv ferie. På ferie i Castilla-Leon vil I komme forbi både store sletter, bedårende bjerge, brusende floder og idylliske skovområder. Castilla-Leon er et af de mest alsidige naturområder i Europa. I regionen ligger mere end 40 beskyttede naturområder, som alle danner perfekte rammer for vandre- og cykelture, samt kajaksejlads og bjergbestigning. Nationalparken Picos de Europa er en af Spaniens mest elskede naturparker. Her ligger tre bjergmassiver, der overstiger højder på 2500 m.o.h. og store atlanterhavsskove, som er hjem til et stort udvalg af dyr. Idyllisk placeret rundt omkring i landskabet er store slotte og borge, der fortæller om regionens lange historie. Regionens milde klima er karakteriseret af relativt kolde vintre og tørre og varme somre. Det er den koldeste region i Spanien, men i sommermånederne kan temperaturene alligevel nå op på 40 °C, som det også ses i resten af landet.

Aktiv ferie i Castilla-Leon

Byer og Attraktioner i Castilla-Leon

Regionens mest spændende byer er Salamanca, Ávila og regionshovedstaden Valladolid, som alle er UNESCO verdensarv. I Valladolid findes mange af regionens administrative instanser, men her er stadig gode seværdigheder og nye oplevelser for gæster med et feriehus i Castilla-Leon. I kan udforske den romersk-katolske Catedral de Nusetra Señora fra det 16. århundrede, samt kirkerne Santa María la Antigua og San Juan de Letrán. I vil også finde en række spændende museer og indbydende restauranter, barer og torve, hvor I kan opleve byens charmerende atmosfære på jeres ferie i Castilla Leon. Salamanca siges at være grundlagt allerede i år 400 f.kr. af kelterne. Byens historie og arkitektoniske seværdigheder vil forklare, hvorfor byen er på UNESCOs verdensarvsliste.  Med et feriehus i Castilla-Leon kan I glæde jer til kulturhistoriske seværdigheder og en rolig atmosfære i byerne, hvor I garanteret vil finde et herligt og velsmagende måltid før I drager tilbage til jeres feriebolig.

Byen Burgos fremmer sig selv som en af Europas flotteste byer. Byens flotte historiske pladser, bygninger og parker bekræfter kun dette udsagn.  Katedralen i Burgos og de mange kirker ligger i gåafstand fra byens midte og mange pilgrimsrejsende drager gennem byen på vej til Santiago de Compostela. Byen og området omkring er en sand guldmine for jer der er interesserede i den spanske historie. Udgravningen ved Atapuerca fortæller om menneskets oprindelse i Castilla-Leon, da her er arkæologiske fund, der daterer 800.000 år tilbage. I Segovia er den største attraktion den romerske akvædukt, der ligger kort afstand fra byens buldrende centrum. Alcazar de Segovia er et palads ikke langt fra byen, der fortæller om castilianske konger og er et eksempel på en regionens bredt inspirerede arkitektur. Det siges at dette palads gav inspiration til Torneroses slot i Disney-filmen. Fortryllende historier og afslappende feriedage i byerne venter jer altså, når I lejer feriehus i Castilla-Leon.

Lej feriebolig i Castilla-Leon

Aktiv ferie og god mad i Castilla-Leon

Den vidunderlige natur og de spændende seværdigheder omkring byerne i Castilla-Leon inviterer feriegæster til at slå sig løs og opleve landskabet på egen hånd. Der er mange vandreruter rundt omkring i det bjergrige landskab og i vintermånederne bliver det muligt at stå på ski i vinterferien. I sommermånederne bør I prøve at rafte ned af en af regionens mange floder eller se den naturskønne region oppefra i en luftballon. Der er også 20 golfbaner i Castilla-Leon, som alle ligger idyllisk placeret i landskabet. Der er utallige muligheder i den spanske natur og Castilla-Leon byder på det bedste af det hele!

Efter en lang og aktiv dag i naturen eller i middelalderbyerne, kan I glæde jer til et velsmagende måltid lavet af lokale råvarer. Specielt kødretter er velkendte i denne region. I kan få alt fra Lam og pattegris til blodpølse og svin fra Ribera del Duero. Alle retter serveres med et spansk flair, der sætter prikken over i’et. De dominerende vine fra regionen er fra områderne Ribera del Duero, Toro og Rueda. Smagene byder på alt fra søde druer til de mere udsøgte ’reservas’. I kan købe lokale råvarer på de mange markeder i byerne og prøve jeres talent i at lave et rigtigt spansk måltid i jeres feriehus i Castilla-Leon.

Familieferie i Castilla-Leon

Feriehuse i Castilla-Leon

Med et feriehus bestemmer I helt selv hvordan ferien skal forløbe. Et feriehus danner de ideelle rammer om en skøn ferie i Spanien, hvor I selv bestemmer tempoet. Hos NOVASOL feriehusudlejning kan I vælge mellem et bredt udvalg af feriehuse i Castilla-Leon. Vores ferieboliger befinder sig idyllisk placeret i den skønne natur med kort afstand til de storslåede seværdigheder. I kan vælge feriehuse med alle tænkelige faciliteter og vi er sikre på at I kan finde et hus, der tilfredsstiller jeres krav og behov. Castilla-Leon byder på det autentiske spanien, som mange ikke troede fandtes længere.