Feriehuse på Fuerteventura

Fuerteventura ligger ca. 90 km fra det afrikanske kontinent og er dermed nærmeste nabo til Sahara-ørkenen. Denne ø er den næststørste (1.731 km2) og mest nedbørs-fattige ø blandt De Kanariske Øer. Her tilbringer tusindvis af turister, hver år, deres ferie. Øen er et sandt ferieparadis for alle, der elsker strande, sol og hav, samt for surfere og dykkere og fans af vandsport. Lej et feriehus på Fuerteventura, og få tid til at nyde øen i jeres eget tempo.

Lej feriehus Fuerteventura

Populære feriehuse i Fuerteventura

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fuerteventura

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Fuerteventura

Loading...

Oplev den særlige natur på Fuerteventura

I modsætning til de andre store øer er Fuerteventura forholdsvis øde og barsk. Sådan har det ikke altid været. I lang tid var øen Fuerteventura et meget frugtbart område. I det 15. århundrede erobrede spanierne Fuerte. De drev rovdrift ved at træerne på øen blev fældet og benyttet til bygninger og brændsel (kalkovne). Men det betyder ikke, at øen ikke har oplevelser for naturentusiasterne. Oasis Park er en tropisk park beliggende i La Lajita og er et populært udflugtsmål. Her ligger b.la. det største kamelreservat i Europa. En række spændende tropiske dyr kan opleves her, alt fra aber, krokodiller, løver og zebraer og forskellige dyr, som vil underholde hele familien. Der er også en botanisk have med smukke eksotiske planter.

Fuerteventura blev i 2009 optaget som et UNESCO biosfærereservat til anderkendelse af øens ekstraordinære og unikke naturskønhed. Der ligger 13 beskyttede naturparker på øen, hvilket bevirker at omkring 50% af øens landskab er beskyttet. De næringsrige strømme omkring øen tiltrækker fisk af enhver art. Kaskelot- og blåhvaler, samt delfiner og grindehvaler besøger ofte kysten på begge sider af øen. Yderligere kommer mange fuglearter også til øen på deres rejse fra Europa til Afrika, som især kan ses i Isla de los Lobos' marine vådområder. Med et feriehus i Spanien på Fuerteventura får I den perfekte base til at udforske landskabet på øen i jeres eget tempo!

Strand og badeferie på Fuerteventura

Strande og byer på Fuerteventura

De lange, brede strande indbyder til solbadning og takket være længden og bredden, er der ikke overfyldt på stranden. Den længste strand finder I helt i syd på halvøen Jandia. Især på østkysten er der strande for hele familien og alle sportsgrene. På vestkysten er der farlige strømforhold og skarpe sten, der gør det vanskeligt at svømme. Der er mange steder hvor I kan leje udstyr til alle former for sportsgrene såsom kitesurfing og dykning. Generelt er det perfekt at leje en feriebolig på De Ka nariske Øer,hvis I søger en ferie med masser af muligheder for at slappe af i solen, og ikke skal tænke på andet end hvad I skal spise til aften og hvornår det er tid til en forfriskende is. 

Smukt anlagt i den vidunderlige natur ligger der spændende byer med kulturelle tilbud og skønne shoppe- og spisemuligheder. Fuerteventuras hovedstad Puerto del Rosario ligger på den østlige side af øen med et livligt centrum og en skøn havnepromenade omgivet af fantastiske sandstrande med mange aktivitetsmuligheder. Når I slentre rundt i byens smalle og charmerende gader, vil I bliver overvældet af smuk arkitektur såsom ved kirken Nuestra Senora del Rosario. Den gamle hovedstad Antigua befinder sig midt på øen og ligger idyllisk omgivet af vindmøller, der bryder det flade landskab. Byens centrum bekræfter en kunstnerisk og historisk arv af stor værdig, hvilket også ses i arkitekturen. La Pared og Caleta de Fuste er to kystbyer, der byder på en masse aktiviteter i vandet og på land, hvorfor byerne tiltrækker en del turister. Vælger I at leje et feriehus på Fuerteventura, vil I komme forbi mange andre interessante byer, hvor I kan stoppe og nyde et rigtigt spansk måltid i vidunderlige omgivelser.

Aktiv ferie på Fuerteventura

Attraktioner på Fuerteventura

Omkring vores ferieboliger på Fuerteventura er der også flere museer og andre attraktioner. I kan for eksempel besøge Ekomusset La Alcogida som omhandler de oprindelige folkeslags liv på øen og traditioner. På Arkæologi og Etnografi Museum Betancuria kan I følge sporene fra den oprindelige befolkning i La Atalayita. Museet er opdelt i tre dele; en arkæologisk, en palæontologisk og etnografisk del. Når I holder ferie på De Kanariske Øer, så er der altså også mange andre muligheder for ferieoplevelser end på de dejlige strande.

Lej feriebolig Fuerteventura

Ferieboliger på Fuerteventura

Har I fået lyst til at besøge Fuerteventura, så kommer I nemt et skridt tættere på ved, at finde feriehuset eller ferielejligheden som skal være jeres base på ferien. NOVASOL feriehusudlejning udlejer ferieboliger over hele Europa og er det Spanien som er jeres foretrukne destination, så kan I nemt finde et andet godt sted at leje en feriebolig i Spanien her hos os. Lav hurtigt en søgning her på hjemmesiden og tag første skridt mod gode oplevelser i solrige Spanien.