Feriehuse i Andalusiens indland

Lej et sommerhus i Andalusiens indland hos NOVASOL

Feriehuse i Andalusiens indland

Lej din feriebolig i Spanien i smukke Andalusiens indland, en speciel destination, hvor du kan nyde det lækre spanske køkken, unikke landskaber og byer med masser af kultur og atmosfære. Benytter du dig af sommerhusudlejning fra NOVASOL får du frit valg på alle hylder, når du skal finde feriehuset til din næste ferie. Andalusiens indland har meget at opdage – og vi synes, at du giver dig selv de bedst mulige udgangspunkt for at opleve det hele, ved at vælge en af vores ferieboliger i Andalusien. Så hvad venter du på? Gennemse vores udvalg af sommerhuse i dag og se frem til en afslappende og forrygende ferie i Andalusiens indland.

Populære feriehuse i Andalusiens indland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Andalusiens indland

Loading...

Feriehuse med pool i Andalusiens indland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Andalusiens indland

Loading...

Slap af og lad op i et feriehus i Andalusiens indland

Findes der nogen bedre måde at slappe af og undslippe hverdagens stress på end ved at trække sig tilbage til et fuldt indrettet feriehus i det smukke andalusiske landskab? Det giver dig mulighed for at komme i kontakt med naturen og tage ting i et langsommere tempo, end du normalt ville. Vi tilbyder endda en række kæledyrvenlige ferieboliger i Andalusien, så du ikke behøver at efterlade det firbenede familiemedlem hjemme i Danmark. Kig vores sortiment igennem og vælg de søgekriterier, der passer til dig, for en skræddersyet ferie i Spanien!

Oplev Sevilla på din ferie i Spanien

Andalusiens indland, det ideelle sted for hele familien

I Andalusiens indland finder du en bred vifte af aktiviteter, så du får mest muligt ud af din ferie. Naturlandskabet byder naturligvis på de ideelle betingelser for en lang række udendørs aktiviteter. Vi vil anbefale et besøg til nationalparkerne Sierra de Andújar eller Sierras Subbéticas. Ud over den smukke natur vil du også kunne besøge berømte byer som Sevilla, Cordoba, Jaén og Granada. I disse byer finder du meget forskellige kulturer, der alle er med til at skabe den alsidige og farverige spanske kultur. Dette betyder også at det lokale køkken og gastronomien i området er rigt og varieret!

Feriehuse i Andalusiens indland

Fængslende Cádiz

Vores ferieboliger i den smukke by Cádiz er det perfekte udgangspunkt for at udforske mange byer i regionen. I Sierra de Grazalema kan du gå til El Gastor, der kendt som Balcón de los Pueblos Blancos, hvor du kan gå mellem oliventræer langs La Ladera-stien. Byen Barca de la Florida, er fredelig og rolig, men alligevel tæt på den større by Jerez de la Frontera (20 km væk), så du kan nyde det bedste fra begge verdener, når du holder ferie i Andalusiens indland.

Ferieboliger i Andalusien nær Cordoba

Unikke Setenil de las Bodegas

Setenil de las Bodegas har en meget unik seværdighed – her er husene bygget ind i klippevæggen. Der er en gade, hvor klippen tjener som tag, og der er også huse, der bygget på selve klippen. Det kan varmt anbefales at tage en tur til denne unikke andalusiske landsby under din ferie i et af NOVASOLs feriehuse i Spanien i nærheden.

Sommerhusudlejning i Spanien

Feriehuse i provinsen Córdoba

I Córdoba-provinsen kan du besøge Iznajar, hvor du kan prøve kræfter med sejlads, kajaksejlads og andre forskellige vandsportsaktiviteter i mosen nær byen. Du kan tage til Caracbuey slot, hvor du kan lære lidt mere om du spanske historie. Det står dig også frit for at tage en tur gennem de maleriske gader og nyde atmosfæren fra en café. Vi er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af feriehuse i Córdoba.

Feriehuse i provinsen Málaga

I Málaga-provinsen kan du få mest muligt ud af en række gode vandreruter. Den bedste rute er den der går fra Camarolos til Chamizo. Hvis du kan lide at klatre, så er den mest kendte rute, Chilam Balan, en udfordring for enhver klatrer. I Arriate, som ligger i Serrania de Ronda-regionen, er det dejligt at gå gennem byen og se de fantastiske håndlavede trædøre lavet af landsbyens tømrere.

Feriehuse i det indre af provinsen Sevilla

I provinsen Sevilla i naturparken Sierra Notre finder du en smuk by ved navnet Puebla de los Infantes, der tilbyder ideelle forhold for dem, der vil prøve hanggliding eller paragliding. Det er også her, hvor Las Candelas-Paramotores Concentration finder sted hvert år.

Lokale specialiteter i Andalusiens indland

• Conejo al vino: Traditionel sevilliansk ret, der kombinerer kanin, god vin, mandler, laurbærblade og timian.

• Tortilla del Sacromonte: Hovedbestanddelene i denne tortilla er hjerne og criadillas (af svinekød, kalvekød eller får), Trevelez skinke, chorizo, ærter, kartofler og peberfrugter – ganske vist ikke en ret for alle, men det er et forsøg værd, hvis du er frisk og modig!

• Galianos: Det er en typisk ret blandt hyrderne i Jaén. Den er lavet med kaninkød, hare eller kylling og galianeras-kager.

Sommerhusudlejning fra NOVASOL i Spanien

Med 50 års erfaring inden for denne sektor ved vi, hvad det er, folk er på udkig efter på en ferie i et feriehus. Derfor bestræber NOVASOL sig altid efter at tilbyde dig den bedste kvalitet til den bedst mulige pris, når det kommer til sommerhusudlejning. Vælg blandt vores udvalg af 50.000 feriehuse i hele Europa og endda i Egypten! Vi glæder os til at byde dig velkommen i dit feriehus i Spanien!