Ferieboliger på Ibiza

Hvad kan man opleve på Ibiza? Ved at leje en feriebolig på Ibiza, kan I se frem til at opleve den mytiske ø med en fortryllende natur, fantastiske strande og et pulserende natteliv. Ibiza blev dannet under et vulkanudbrud for 150.000 år siden og øen er en del af den spanske øgruppe De Baleariske Øer. Der er mange gode grunde til at leje et feriehus eller en ferielejlighed på Ibiza. Den største er nok, at I ved at bruge feriehusudlejning i Spanien til jeres ferie, får mulighed for, at planlægge lige præcis den ferie I drømmer om. Ibiza kan b.la prale flere kilometer med dejlige sandstrande, en smuk og afvekslende natur samt rige kulturelle tilbud, som I kan glæde jer til at udforske.

Strand på Ibiza

Opdag magiske Ibiza fra jeres feriebolig

Ibiza er meget mere end den fest ø, som mange nok forbinder Ibiza med. I kan glæde jer til at prøve kræfter med mange spændende aktiviteter. Oplev den fantastisk verden under havet på en dykkertur, sejl ud på de blå bølger og oplev øen fra afstand. Har I mod på det, så kan I også ride gennem det bakkede landskab, eller blot vandre rundt, hvis I bedst kan lide at have benene plantet på jorden. Måske er det fiskeri eller golfspil I gerne vil kaste jer over? Dette har I bestemt også rig mulighed for. Efter en spændende dag med masser af aktivitet, kan I trække jer tilbage til jeres feriehus eller lejlighed og nyd en stille aften, med god mad og hygge på terrassen.

Par på ferie på Ibiza

Strandferie på Ibiza

Ibiza er helt perfekt til jer, som elsker strandlivets glæder. Her er strande der er perfekte for familier med børn, såsom Benirras på øens nordvestlige kyst. Er I til surfing så skal I tage til Cala Nova og får I lyst til at besøge strande, væk fra de store turistområder, så skal I tage nordpå til San Antonio, hvor I finder bugten Cala Salada. Et mere stille strandområde, forholdsvis uspoleret, med små gamle bådhuse. På sydkysten finder I stranden Cala Jondal. Det er en af øens absolut bedste strande med krystalklart vand. Dog er der hist og her lidt sten, men det opvejes af det lækre vand. I kan nemt finde mange andre dejlige strande, som passer til jer. Ibiza er også kendt for de mange strandbarer, hvor I kan hænge ud i loungen og lytte til musik fra kendte DJ´s fra hele verden. På mange strande fortsætter festen til langt ud på natten.

Feriehus på Ibiza

Seværdigheder på Ibiza

I løbet af jeres ferie på Ibiza må I ikke gå glip af et besøg i de fortryllende Can Marca grotter i Puerto San Miguel. Grotterne blev tidligere brugt af øens smuglere til at opbevare de forbudte vare i. Grotterne er meget flotte og fra hullerne i klippesiderne, har I en utrolig udsigt over havet. I må også besøge Ibiza by’s gamle bydel, der er på Unesco’s liste over verdens kulturarv. De smalle gader er så hyggelige, og det gamle citadel, må I også smutte forbi. Old Town, som området kaldes, synes mange er det mest charmerende sted på øen. Her finder I gode shoppingmuligheder, restauranter og cafeer. Byens top-seværdighed er Santa Maria-katedralen fra det 13. århundrede. Øens hovedby Eivissa er meget spændende, b.la. på grund af bydelen Dalt Vila, som egentlig er en fæstning. Nær Ibiza ligger den lille ø Formentera. Har I lyst kan I tage med på en af dagsudflugterne til øen, hvor I kan nyde nogle af Middelhavets bedste strande.

Ferieboliger Ibiza - Spanien

Uanset om I ønsker at danse natten væk, nyde strandene eller den fantastiske natur, kan I finde en feriebolig på Ibiza som giver rammerne for den ferie I drømmer om. NOVASOL sommerhusudlejning har udlejet feriehuse siden 1968 og kan i dag tilbyde jer alt indenfor feriehusudlejning. Spanien har altid, mest pga. af de dejlige klima og strande, været et elsket feriemål. Ikke mindst De Baleariske Øer er hotte blandt solelskende feriegæster. I NOVASOLs udvalg af ferieboliger på De Baleariske Øer finder I både autentiske spanske feriehuse, store moderne villaer og dejlige ferielejligheder.