Feriehuse ved Middelhavet i Spanien

Et feriehus i Spanien ved Middelhavet – hvad mere har man brug for at få en fantastisk ferie? Den spanske middelhavskyst er en foretrukken destination blandt mange, især i sommermånederne. I mange tilfælde beslutter de besøgende at leje en feriebolig ved Middelhavet for at nyde uafhængigheden og privatlivets fred. NOVASOL sommerhusudlejning har mange års erfaring og et stort udvalg af sommerhuse, så du kan trygt lægge din ferie i vores hænder.

Feriehuse ved Middelhavet

Populære feriehuse i Spanien Middelhavet

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Spanien Middelhavet

Loading...

Feriehuse med pool i Spanien Middelhavet

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Spanien Middelhavet

Loading...

Ferie langs den betagende middelhavskyst

Den spanske middelhavskyst er primært kendetegnet ved Costa Brava. Navnet betyder ”vildkyst”, og den løber fra byen Portbou ved Frankrigs grænse til byen Blanes. Det er især værd at udforske denne regions alsidige landskaber langs kysten. Den vilde natur er blandt andet takket være foden af bjergkæden Pyrenæerne, og mange steder langs kysten er der imponerende klipper, der strækker sig ud i havet. På denne strækning anbefaler vi feriesteder som Cadaqués og badebyerne omkring Palafrugell. Tossa de Mar og Blanes er blnadt nogle af de attraktive og interessante ferieområder i den sydlige del af kystområdet. Selvfølgelig må man ikke glemme de fantastiske byer Lloret de Mar og Rose. Samlet set strækker Costa Bravas kyst sig 220 kilometer! Det betyder, at det ikke bliver svært at finde et sted at leje sit sommerhus på Costa Brava i Spanien.

NOVASOLs feriehuse i Spanien

Find din drømmeferiebolig eller lejlighed i Spanien ved Middelhavet!

Det er lige så nemt at finde ferieboliger langs den spanske middelhavskyst på vores hjemmeside, som det er at finde sand på en strand. Costa del Maresme, Malgrat, Pineda de Mar og Calella nær Barcelona i regionen Katalonien, er nogle af de mest populære badebyer i Spanien. På de milelange strande kan du leje et af NOVASOLs feriehuse ved Middelhavet. Det bedste tidspunkt at holde ferie i Katalonien ved Middelhavet er mellem maj og oktober, hvor vejret er allerbedst. Den nemmeste måde at komme dertil er ved at flyve til Barcelona lufthavn (BCN).

Badeferie i Spanien ved Middelhavet

Flere interessante feriesteder i det spanske Middelhavsområde

Også beliggende i provinsen Barcelona er Costa del Garraf. I den sydvestlige del af området har landskabet en meget interessant kyst, som huser mange campingpladser. Gang på gang besøger turister, der holder ferie på den spanske middelhavskyst, netop dette område. Kysten fik sit navn fra det lille stenbrud, Garraf, der i dag er erklæret som en naturpark. Leder du efter et feriemål med ideelle bademuligheder, så er den charmerende by Sitges, der også er kendt for sin filmfestival og karnival, lige sagen for dig. Hvis du holder af rolige og afslappede feriedestinationer, så bør du vælge Vilanova i la Geltrú. Kysten er i alt 55 kilometer lang i dette område, så heller ikke her bliver det svært at finde den ideelle destination til din ferie i Spanien.

Kulturel badeferie i Valencia

Sommerhusudlejning ved Middelhavet

Smukke Costa Daurada i provinsen Tarragona er endnu et oplagt sted at holde din ferie. De lange sandstrande er hovedattraktionen i denne region, og det er derfor heller ikke så underligt at navnet betyder ”den gyldne kyst”. Den løber fra Cunit til Ebro Delta. Strækningen er også kendt for sine mange campingpladser, blandt andet på stederne Torredembarra, Salou og Cambrils. Går ferien til Costa Daurada, bør du uden tvivl besøge provinshovedstaden Tarragona, når du lejer et af vores feriehuse i Spanien. Her findes der stadig romerske ruiner, der er på listen over UNESCO’s Verdensarvssteder. Costa Daurada er en fantastisk feriedestination for alle der ønsker at få en ferie fyldt med strandedage, samt kulturelle oplevelser.

Sommerhusudlejning ved Middelhavet

Naturlige skønheder nær dit feriehus i Spanien

Costa del Azahar er beliggende i regionen Valencia. Denne kyststrækning er særligt attraktiv på grund af de fremherskende appelsintræer med deres hvide blomster – her er derfor utrolig smukt om foråret og om sommeren, når blomsterne er sprunget ud og appelsinerne er modne. Du kan opleve kystbyen Peñíscola med sin lille middelalderlige gamle bydel – men det kræver dog en lille klatretur først. Med en kyststrækning på i alt 110 kilometer bliver det ikke svært at finde et sommerhus ved Middelhavet i denne region. Lej et feriehus i Andalusien, hvor I kan nyde ægte naturskønhed og storslåede kulturelle knudepunkter.

Ferie i Valencia langs kysten

Der er også gode muligheder for at finde en feriebolig på Costa de Valencia i regionen af samme navn, Valencia. Byerne Sagunt, Valencia og Gandia udgør tilsammen området og giver adgang til forfriskende strande, der hovedsagelig bruges af lokalbefolkningen. Denne fantastiske destination strækker sig over en kystlinje på 135 kilometer.

Kendte feriedestinationer på middelhavskysten

Kendt i verden over er Costa Blanca i provinsen Alicante. Her finder man den smukkeste del af middelhavskysten. Særligt attraktivt er den nordlige del, der ligger mellem Denia og Altea omkring Cap de la Nau. I syd finder du feriebyen Benidorm med sine smukke strande. Samtidig registreres den højeste tæthed af højhuse i Europa her. Centrum for denne ferieregion er byen Alicante, der ofte er den foretrukne destination for sommerhusudlejning i området.

NOVASOLs feriehuse i Spanien ved Middelhavet

Enhver der ønsker at opleve havet fuldt ud, bør vælge et feriehus ved Middelhavet på Costa Cálida i regionen Murcia. Her vil besøgende finde en lang halvø, hvor husene står tæt på hinanden. Halvøen bærer navnet La Manga og fører ind til lagunen Mar Menor, der er beskyttet fra det åbne hav. De kulturinteresserede turister bør besøge havnebyen Cartagena, der ligger i bugten Mazarrón, der også imponerer med kystbyerne Puerto de Mazzarón og Águilas.