Feriehus i Malaga

Planlægger I en ferie i et feriehus i Spanien? Hvad ville I sige til en privat ferielejlighed eller en rigtig finca i Malaga? Malaga er Adalusiens anden største by og er ”hovedbyen” på Costa del Sol. Malaga ligger for foden af Montes de Málaga, i et frodigt område omgivet af appelsin- og figentræer og bananpalmer. Hvis I lejer et feriehus i Malaga eller omegn, har I en unik mulighed for at udforske denne kulturrige by og alle de små omkringliggende landsbyer og den smukke natur.

feriehus i malaga

Populære feriehuse i Málaga

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Málaga

Loading...

Feriehuse med pool i Málaga

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Málaga

Loading...

Oplevelser ved jeres feriehus i Malaga

Når I planlægger en ferie i feriehus i Andalusien må I ikke glemme af besøge Málaga, som er et sandt ferieparadis hvad angår kultur, seværdigheder, gode restauranter, spændende historie, beliggenhed ved havet, og et skønt og friskt klima. Malaga er en fantastisk by med små hyggelige torve og en skøn spansk stemning med de mange små hyggelige tapas-barer og restauranter placeret på torve rundt om i byen. I udkanten af byen finder I en dejlig bred sandstrand, så der er mulighed for en tur i bølgen blå når solen står højt på himlen. Når du lejer et feriehus eller ferielejlighed i Malaga kan du holde ferie med både by- og strandliv!

Højt over Málaga troner den gamle fæstning Alcazaba, som engang var et højsæde for de mauriske konger. Specielt i foråret er her smukt, da blomster og buske i haven står i fuldt flor. Fra slottet Castillo de Gibralfaro har I den herligste udsigt over hele bugten. Den mest berømte bygning i Málaga er katedralen, som efter 250 års byggearbejde stadig ikke står færdig endnu. Da der stadig mangler et tårn kaldes katedralen for La Manquita - "Den enarmede". I kan desuden besøge Pablo Ruiz Picasso’s fødehus, som i dag er et museum som udstiller en samling originalværker. Skulle I få lyst til at tage en dagstur til andre skønne byer i området, kan byer som Ronda med den store kløft,  og Granada med det berømte Alhambra Palads, anbefales.

Ferieboliger over hele Costa del Sol

Vores ferieboliger på Costa del Sol har været et populære i mange år og strækker sig over en lang kystlinje, hvor feriebyerne ligger side om side. Her er  både noget for de, der vil have fred og ro og noget for de, der søger liv og aktivitet. Kører I lidt væk fra kysten kommer I op i bjergene hvor man har en fantastisk udsigt over hele bugten. Der kan være tørt og goldt som man ser det i El Chorro, da det er et fantastisk landskab som b.la har lagt baggrund til flere kendte film. Her kan I finde fritvoksende granatæbletræer, kaktusfigner og de specielle Cherimoya-frugter som smager fuldstændig himmelsk.

God mad i smukke omgivelser

Gastronomien i Andalusien er mangfoldig, hvor retterne ofte er inspirerede af det nordafrikanske. Hvis I er til skaldyr kan I prøve en lækker Paella, eller Gambas a Pil-Pil som er rejer i kraftig hvidløgsolie, eller sprøde ansjoser med Aioli. Er I til lidt sødt skal I smage desserten Flán der minder om panna cotta med karamel sirup. Sydspanien er endvidere kendt for sin lufttørrede skinke, fremragende oste og friske råvarer, som I selvfølgelig kan nyde med en omgang tapas. Vin er heller ikke en ukendt form i Andalusien, som byder på en bred vifte af druer, samt den mere tørre sherry.

Feriehus i Malaga til alle formål

Uanset om I søger en ferie præget af aktivitet og udflugter, eller blot vil nyde det spanske klima i komforten af et luksuriøst feriehus, så kan I finde den perfekte base hos NOVASOL. Vores ferieboliger i Malaga findes i form af enkelte feriehuse omgivet af naturskønhed, samt luksuriøse ferieboliger og ferielejligheder med et væld af faciliteter.

NOVASOL har feriehuse i Spanien for enhver smag: fra moderne ferielejligheder med havudsigt, til traditionelle fincas, eller luksushuse med egen pool.

Lad jer inspirere af NOVASOL’s store udvalg af feriehuse og glæd jer til en ferie i Spanien med masser af frihed og præcis de oplevelser, I gerne vil have med i baggagen.