Feriebolig i Fuengirola

Fuengirola er en skøn by, som ligger på strækningen mellem Marbella og Malaga. Byen har ca. 7.500 indbyggere og er en gammel fiskerby, som gennem årene har udviklet sig til en mere moderne by. Fuengirola er samtidig blevet et elsket feriemål, for her, kan alt det bedste ved Spanien, nydes i fulde drag. Fra en feriebolig i Fuengirola kan I nyde alt det dejlige som Spanien byder på.

Ferie i Fuengirola

Populære feriehuse i Fuengirola

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fuengirola

Loading...

Feriehuse med pool i Fuengirola

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Fuengirola

Loading...

Hvad gør Fuengirola til noget særligt?

Selvom Fuengirola har gennemgået en stor udvikling, har Fuengirola formået at bevare mange spor fra de folkeslag, som har beboede byen siden oldtiden. På en bakketop ligger f.eks. det arabiske slot Sohail. Slottet er fint bevaret og som en ekstra bonus, er der en dejlig udsigt over Fuengirola. Der afholdes ofte forskellige koncerter og events på slottet. I kan også opleve de gamle romerske bade. På byens kirketorv kan I beundre den smukke kirke og slappe lidt af på torvet. Genrelt er der mange charmerende gader og pladser i byen, som giver en dejlig stemning og som indbyder til hyggelige gåture. I Fuengirola får I altså mange af de mere autentiske oplevelser med hjem, fra jeres feriehus i Spanien. Og alt dette kombineres med de skønne strande og den varme spanske sol.

Fuengirola Slot

Lej en feriebolig i Fuengirola ved de lækre strande

De fleste vil også gerne tage ophold på de dejlige strande, når der holdes ferie i Spanien. Har I valgt at en feriebolig i Fuengirola skal være jeres base, så kan I roligt pakke badetøjet, for her er nogle skønne strande. Ikke mindre end 7 rigtig gode strande kan byen prale af. Strandene ligger langs den 7 km lange strandpromenade, El Paseo Maritimo Rey de España. Strandpromenaden er fin og her er altid liv og glade dage. Her står ranke palmer mellem de mange strandbare og restauranter og ofte vil I møde motionister, der både løber og træner på promenaden. 

Lejer I en ferielejlighed i centrum af Fuengirola, kan I nemt gå ned til en af disse skønne strande: 

  • Playa El Ejido - Kommer I fra Marbella er dette den første strand i møder i Fuengirola. Det særlige ved denne strande er de farvestrålende fiskebåde, som ligger på stranden. 

  • Santa Amalia - Denne strand er forbundet med Playa El Ejido via en fin hængebro. 

  • Playa San Francisco - Den 300 m lange strande er blandt de mest populære i Fuengirola. Stranden er meget fin og der er flere forskellige faciliteter. I højsæsonen kan der godt være ret pakket på stranden, men udenfor sæsonen er der god plads. 

  • Los Boliches - Dette er klart den mest populære strand. Stranden har fået det Blå Flag flere gange, hvilket også vidner om strandens kvalitet. Her er muligehd for, at leje solvogne og parasoller og flere steder kan I gå ud i vandet via træplanker. Her er også gode aktiviteter for børn og en rigtig fin og god strandrestaurant. 

  • Playa de Torreblanca - Denne strand ligger mellem Fuengirola og den nærliggende kystby Benalmádena. På denne kilometer lange strækning er der ofteste god plads til at sole sig. På grund af strandens beliggendhed, er det ikke dem mest besøgte strand. Her kan I også leje både, prøve windsurfing, og sejle i kajak. 

  • Playa Las Gaviotas - På denne strand er der livreddere, offentlige brusere og toiletter samt udlejning af strandstole og parasoller. Der er flere butikker, der sælger kolde drikkevarer og snacks, lige i nærheden. Der er også mange gode barer og restauranter tæt på stranden, hvor I kan snuppe frokosten eller slutte stranddagen af med en god middag. 

Efter en dejlig dag på de skønne strande, kan I glæde jer til endnu mere ferie-afslapning i jeres private feriebolig i Fuengirola. Sæt jer på terrassen og nyd de lune sommeraftener. Måske trænger I til en lille lur, inden aftensmaden skal på bordet. Har I lejet en feriebolig i Fuengirola med pool, kan I snuppe en afkølende dukkert, inden det er sengetid. Uanset hvilken type feriebolig i Fuengirola I lejer, kan I se frem til en ferie med masser af frihed. Frihed til selv at bestemme progarmmet, spisetider samt aktivitetsniveau. Hos NOVASOL finder I altid et stort og varieret udvalg af ferieboliger, som alle åbner op for den ferie I præcis ønsker jer.

Lej feriebolig i Fuengirola tæt på strand

Gode familieattraktioner i Fuengirola

Fuengirola er et rigtig godt sted at holde ferie i Andalusien, hvis der rejses med børn. Aktivitetsmulighederne er mange og der er noget at opleve for enhver smag og alder. 

En hyggelige og samtidig lidt praktisk attraktion er det røde minitog som futter rundt i Fuengirola. I kan benytte toget som en lille miniguide til byen. På ruten kommer I forbi mange af byens vigtigste steder. I kan stå af og på, som det passer jer. Også er en tur i tog bare altid sjovt for ungerne. 

Langs floden i Fuengirola finder I en rigtig fin minigolfbane. På den nitten hullers store bane, kan I nemt bruge et par timer, hvor der dystes om hvem, der kan kalde sig minigolfmester, når dagen er omme. Der er en fin restaurant på stedet, så I kan også få tanket op på kølige drinks og lækker mad, mens kampen står på. 

Det er altid hyggeligt og spændende at se på dyr, og i Fuengirola kan I netop gøre dette i Bioparc Fuengirola.  er en meget hyggelig zoologisk have, samtidig med at det er et avlscenter for truede dyrearter. Parken ligger i centrum af Fuengirola, og er en lille og hyggelig park med træer og kølige områder, hvor både dyr og besøgende kan køle ned i sommervarmen. I juli og august har parken åben til kl. 23 om aften, så I behøve rikke nødvendigvis at besøge stedet i de allervarmeste timer. 

Fra Fuengirola kan I tage med på tur sejltur til Benalmádenas havn. På en ca. en times lange sejltur kan I nyde havets friske brise og de fine udsigter. Undervejs kan Ivære heldige at spotte delfiner. I bunden af båden er der indlagt glas, hvor I kan følge med i livet under havets overflade.

Feriebolig i Fuengirola med pool

Feriebolig i Fuengirola - noget for alle

Skal den spændende og dejlige Fuengirola by være mål for jeres næste ferie i Spanien, så har I flere forskellige valgmuligheder i forhold til leje af feriebolig i og nær Fuengirola. Først og fremmest er der mange gode ferielejligheder i Fuengirola. Ferielejlighederne ligger i gåafstand til mange af byens attraktioner og til de skønne strande. Nogle af lejlighederne tilbyder også adgang til en fælles pool, hvis man gerne vil kunne køle af i vandet uden at få sand mellem tæerne. Bevæger I jer lidt væk fra Fuengirola by, er der et fint udvalg af private feriehuse med egen have og gode terrasser og måske et fint appelsintræ i haven. I kan også leje et dejligt feriehus med privat pool tæt på Fuengirola. Så er der for alvor lagt op til en ferie fuld af sjov og afslapning ved poolens kant.