Feriehuse på Costa de Almeria

Costa de Almeria er en rigtig lille perle for solhungrende danskere. Omgivet af det glitrende middelhav, en utæmmet kystlinje og landskaber af enestående skønhed, er Costa de Almeria et perfekt bud på en ferie i sydens sol. De skønne strande og det milde klima lokker hvert år masser af gæster til byen. I de hyggelige gader, hvor det arabiske tvist er tydelig, er der en livlig atmosfære og på byens markeder kan I købe friske råvarer af høj kvalitet. Byen ligefrem tigger om, at blive udforsket med de fine sightseeing muligheder i det gamle kvarter, spændende shopping, monumenter, barer og restauranter og ikke mindst en fantastisk strandpromenade. 

Costa de Almeria ligger i Andalusien, som er et større område i Spanien. Området byder på mange forskellige oplevelser, og hos os finder I mange unikke ferieboliger i Andalusien, hvis I får lyst til, at opleve mere af denne del af Spanien.

Feriehus Costa de Almeria

Populære feriehuse i Costa de Almeria

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Costa de Almeria

Loading...

Feriehuse med pool i Costa de Almeria

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Costa de Almeria

Loading...

Skønne strande nær jeres feriebolig

Overalt på Costa de Almeria finder I skønne strande, alt fra de populære strande med strandløver og badenymfer, til smukke, ensomt beliggende naturstrande med ganske få besøgende. Vi har valgt lidt forskelligt ud til jer:

Playa el Palmeral: Denne bystrand ligger i Almeria bugten og kan nås til fod fra byens centrum. På strand-promenaden finder I masser af iskiosker, cafeer og restauranter. Der er også en legeplads og en volleyball bane. Man kan parkere på specielt indrettede P. pladser tæt på stranden. I forlængelse af stranden finder I også strandende Playa las Conchas og Playa del Rio.

Playa Cueva del Lobo: Denne skønne strand putter sig under flere klippeudhæng og rummer det fineste sand og mange små grotter.  Der er ikke mange der kender stranden, så her har I mulighed for at være lidt for jer selv. Man kan parkere på vejen ovenfor stranden. Bemærk at der er mange trin ned til havet, så stranden er ikke handikapvenlig.

El Toyo: Fantastisk sandstrand som nås via træ-gangbroer igennem et frodigt haveområde. I hver ende er strande er der lavet skyggepladser, hvor man har en betagende udsigt over middelhavet. Stranden er sjældent fyldt, så her har I god plads også på parkeringspladsen.

Ferie på Costa de Almeria

Månelandskaber og cowboyfilm på Costa de Almeria

Den 500 kvadratkilometer store naturpark ”Cabo de Gata” er et kapitel for sig. Den enestående natur, skabt af vulkaner, er perfekt til alle former for udendørs aktiviteter. Vejen igennem parken fører forbi dramatiske klippekyster og fantastiske klippeformationer med dybe kløfter og tørre sletter. Der findes mærkede stier overalt og I kan finde jeres helt egen uspolerede badebugt på de fjerntliggende strande. I området findes flere fyrtårne, hvorfra I kan nyde den skønne udsigt over Middelhavet. I har også mulighed for, at udforske en rigtig ørken i ”Tabernas Desert”, hvor tidligere tiders havbund er forvandlet til et månelignede landskab. Området er bl.a. brugt som kulisse i mange cowboyfilm, og I kan tage på guidede ture, hvor I også kommer forbi nogle af kulisserne. I vælger selv om turen skal foregå til fods, på cykel, hesteryg eller kamel!

Feriehus med pool Costa de Almeria

Aktiviteter og seværdigheder

Der findes mange former for vandsport i Almeria, I kan windsurfe, dykke, sejle eller kitesurfe. Derudover er der mulighed for at leje kano og kajakker, så I kan udforske området og de mange grotter fra vandsiden. Området er også et eldorado for fugleinteresserede med særlig fugle udkigstårne. Skal det være lidt vildere kan I forsøge jer med paraglidning, hvor I kan se hele området fra fugleperspektiv.  Endelig findes der golfbaner, minigolf, hesteudlejning og et bowlingcenter.

Gå en tur langs La Rambla og mærk det pulserende liv på de travle udendørs caféer. Bliv fristet til shopping i de mange lækre butikker. Tag turisttoget op til ”Bario de la Chanca” hulekvarteret, hvor der stadig bor familier i nogle af de farverige huler. I ”Air de Almeria” kvarteret kan I opleve en ægte arabisk souk og et gammelt arabisk bad, hvor I kan blive forkælet efter de gamle arabiske baderegler. I må heller ikke gå glip af et besøg på Alcazaba borgen, som et unikt historisk monoment. Højt beliggende over byens centrum har den kæmpe murede fæstning haft til opgave at beskytte byens indbyggere. Alcazaba er den anden største mauriske fæstning i Spanien, kun Alhambra er større. Der findes desuden flere spændende museer og fine gallerier i byen.

Feriehusudlejning på Costa de Almeria

Lej en af NOVASOLs ferieboliger på Costa de Almeria og glæd jer til en ferie fyldt sol, afslapning og spændende oplevelser. I en feriebolig har I desuden mulighed for at tilberede lækre måltider af de mange friske råvarer der kan købes på markedet – en ekstra bonus, som er med til, at gøre en ferie i Spanien til noget ekstra særligt. Hos os kan I både finde feriehuse og ferielejligheder på Costa de Almeria. Især udvalget af ferielejligheder er stort på Costa de Almeria. Typisk er der en fælles pool tilknyttet ferielejlighederne. Her kan I slappe af, mens I nyder solen og den dejlige varme. I kan også vælge at leje et feriehus med en helt privat pool, hvor der er masser af plads til både solbadning og plasken i poolen - lige når I har lyst.