Skønne ferieboliger i Torremolinos

Torremolinos er en af Spaniens ældste og mest kendte turistdestinationer. Når I lejer feriebolig i Torremolinos har I alt hvad en ferie bør indeholde inden for rækkevidde: skønne strande, masser af lækre restauranter og cafeer, og aktiviteter for enhver smag.

Lejlighed i Torremolinos

Populære feriehuse i Torremolinos

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Torremolinos

Loading...

Feriehuse med pool i Torremolinos

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Torremolinos

Loading...

Lej feriebolig i Torremolinos til solbadning og kulturoplevelser

Det er selvfølgelig især strandene, der har gjort Torremolinos berømt, men også den livlige atmosfære og et farverigt natteliv, gør Torremolinos til manges foretrukne ferieparadis i Spanien. I bør dog ikke snyde jer selv for en tur i det charmerende og historiske bycentrum. Her kan I se både arabisk arkitektur og historiske monomenter. Når I lader en ferielejlighed i Torremolinos danne rammen om jeres ferie i Andalusien, har I også mulighed for at, besøge den traditionelle fiskerlandsby, hvor det hele startede.

Når mørket sænker sig, kan I slentre en tur langs strandpromenaden og lytter til havet, mens I nyder den svalende brise. De skønne strande er rigelig garanti for en kølende dukkert, men vil I have adgang til en svømmetur, lige udenfor feriehusets dør, kan I vælge at leje et feriehus med pool i Torremolinos. Når I bliver mætte af sol, sand og vand, venter der jer et hav af aktiviteter for både store og små i Torremolinos og omegn. I bor også tæt på nogle af Andalusiens største seværdigheder og har dermed det perfekte udgangspunkt for udflugter i området.

Strand ved Torremolinos

Lej feriehus tæt på strandene i Torremolinos

I virkeligheden er Torremolinos én lang strand, men den 7 kilometer lange kyststrækning er inddelt i fire hovedstrande med gyldent sand. Den centrale strand i Torremolinos hedder Playa El Bajondillo. Stranden er et mekka for strandløver og badenymfer, her finder I simpelthen alt, hvad I skal bruge, til en dag i solen. Her er toiletter, brusere, parasoller og liggestole (som kan lejes mod betaling). Langs stranden ligger promenaden med et stort udvalg af restauranter og barer, og på legepladsen kan familiens yngste boltre sig i timevis. I kan leje vandcykler, jetski, kajakker eller kanoer samt prøve en tur på bananbåde. Vest for Playa El Bajondillo ligger Playa la Carihuela som tilbyder nogenlunde de samme faciliteter. I forlængelse af Playa El Bajondillo finder I Playa El Retiro som også byder på alle faciliteter samt en livlig atmosfære. Den mest afsondrede, og dermed mindst besøgte strand, er Los Álamos. Denne strand er ideel for jer, der gerne vil væk fra de store folkemængder og nyde strandlivet i ro og fred. ViI have en helt øde strand, for jer selv, tager I blot bilen langs kysten og finder en bugt uden for byen.

Torremolinos strandpromenade

Hvad kan man opleve i Torremolinos?

Når I lader et feriehus i Torremolinos danne rammen om jeres ferie i Spanien, kan I slentrer gennem Calle San Miguel, som er den mest kendte gade i Torremolinos ´historiske centrum. Her ligger sjove butikker og små cafeer som perler på en snor. Området er bilfrit og det myldrer med shoppende turister, der også snupper en kaffepause på de små cafeer, med udendørs servering. Gå på opdagelse i de smalle stræder, der udløber fra San Miguel kirken og find en plads i skyggen, af et magnolietræ, på en af de bedårende pladser. Tjek også det smukke Casa de Los Navajas og byens vartegn Torre del Pimental fra det 14. århundrede. I bør selvfølgelig også lade turen gå forbi byens marked.

Ferie i Torremolinos

Aktiviteter nær jeres feriebolig i Torremolinos

Fra jeres private feriebolig i Torremolinos, kan I være aktive fra morgen til aften. Her kan I dyrke alle former for vandsport, vandre, cykle eller spille golf. I kan også opleve naturen fra hesteryg, eller spille tennis. Er I en børnefamilie eller bare legesyge, kan I besøge en eller flere af de mange temaparker, vandlande og safariparks der findes i området.

Når I vælger en feriebolig i Spanien er I altid sikre på, at få masser af lækre måltider, både ude og hjemme. Tapas barer og restauranter ligger som perler på en snor. Her kan I smage de lokale egnsretter, typisk også alt godt fra havet samt de mere internationale retter, som også passer til børnenes smagsløg. På det lokale marked frister solmodne grøntsager og lækre specialiteter. Hjemme I jeres feriebolig, kan I tilberede jeres egne skønne måltider i ro og fred.

Vil I på udflugt og opleve mere af Andalusien?

Med en feriebolig i Andalusien har I alle muligheder for at besøge nogle af Spaniens mest kendte byer og seværdigheder. Det er relativt billigt, at leje bil i Spanien og et absolut must, hvis I vil ud og opleve det ægte Andalusien. Få en unik naturoplevelse med en vandretur på Caminito del Rey eller kør en tur op i bjergene og besøg den berømte by Ronda. Oplev de rige og kendtes legeplads Puerto Banus og den hyggelige by Marbella. I kan også tage en dagsudflugt til Gibraltar.

I skal vælge en feriebolig i Torremolinos hvis sol, sand og vand i kombination med et livligt byliv og masser af shopping, står højt på ønskelisten tiljeres næste ferie.