Feriehuse i Casares

Hvis du drømmer om at tilbringe din ferie i en charmerende by i det sydlige Spanien, bør du leje et feriehus i Casares. Oplev byens historiske og kulturelle arv, deltag i de populære festivaler og smag på det lokale køkken på byens caféer og restauranter. Lej et feriehus i Andalusien hos NOVASOL til den bedste pris og helt uden administrationsgebyrer.

Lej feriehuse i Andalusien hos NOVASOL

Populære feriehuse i Casares

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Casares

Loading...

Feriehuse med pool i Casares

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Casares

Loading...

Hvad skal man se i Casares

Beliggende på grænsen mellem Malaga og Cádiz, denne andalusiske by kan dateres helt tilbage til muslimernes tid. Gaderne er smalle og omgivet af traditionelle, hvide huse – her bliver gjort alt for at bevare byens charme. Denne ”hængende by” har fået sit navn på grund af sine stejle skråninger. Lysstyrken der kommer takket være de lave, hvide huse står i kontrast til det naturlige landskab, der omgiver byen. Gå med din familie eller tag på en guidet tur og opdag de mest charmerende steder i byen.

I den højeste del af byen, finder man Castillo de Casares. Fæstningen stammer fra det 13. århundrede, hvilket er sammenfaldende med byens grundlæggelse af det daværende arabiske samfund. Selvom der kun er rester tilbage af slottet, så er udsigten derfra helt utrolig.

På den højre side af Albarrán-strømmen ligger de arabiske bade i La Hedionda. Området er erklæret som ”Bien de Interés Cultural” (kulturarv) og består af en firkantet spa på ca. 6x6 meter. Legenden har det, at Julius Cæsar badede her inden konflikten med den romerske hærfører Pompejus. I dag er spaen faktisk åben til offentlig brug.

I Sierra de la Utrera kan du opleve grotter, der er millioner af år gamle. Besøg hulerne med din familie og se de naturlige, geologiske formationer her, hvor der også er blevet fundet forhistoriske levn. Det kan være en fordel at bestille en guidet tur, så du kan få en ekspert til at vise dig og din familie rundt. Med et feriehus i Spanien bliver din ferie i Casares alt andet end kedelig!

Ferieboliger i Casares hos NOVASOL

Kulturelle oplevelser nær dit feriehus i Casares

Er du i tvivl om hvornår du skal bestille dit sommerhus i Casares? Med sommerhusudlejning fra NOVASOL kan du leje ferieboliger i Andalusien hele året rundt, men det kan være en god ide at planlægge ferien efter de populære festivaler, der finder sted i byen, så du får en chance for at opleve Casares kultur på førstehånd.

Holder du ferien i maj kan du opleve pilgrimsrejsen Romería de Casares, der fejres den sidste lørdag i maj. Lokalbefolkningen går langs en sti ledt af deres skytshelgen indtil de når kapellet Rosaria. Ruten er ca. 14 km lang, som de fleste går til fods. Om natten bliver der fejret med musik og mad ved siden af kapellet.

I august måned afholder byen den berømte Feria de Casares. Her er alt hvad man skal bruge for at få en fantastisk fest: verbenaer, parader, aktiviteter for hele familien, dans, musik og ikke mindst palmer. Ofte giver en spansk kunstner en koncert som en hyldest til festlighederne.

Ferie i Spanien

Smag på Casares

Når det kommer til Casares gastronomi, kan man skelne mellem to typer af mad. Den første er den traditionelle, kendt som ”de sierra”. Her er der fokus på gryder, pander og tallerkner med svinekød. Alle retter er tilberedt på en traditionel måde for at bevare smagen og aromaerne. Den anden type er kendt som ”de playa”, på dansk ”stranden”, her er stegte fisk og skaldyr i fokus. Ledsaget af en god, kold øl, er det ideel mad til en dag på stranden.

Smag på Andalusien med et feriehus i Spanien

NOVASOLs feriehuse i Andalusien

En ferie i Casares bliver fyldt med festlige aftener, historiske levn og fantastisk mad. Hos NOVASOL mener vi, at den bedste måde at opleve alt dette, er ved at leje et sommerhus i Spanien, da man så har friheden til fuldstændig selv at vælge hvad man vil bruge sine kostbare feriedage på. Vi har et stort udvalg af ferieboliger i hele Europa og endda i Egypten, så det bliver ikke svært at finde et sommerhus, der passer til netop dine behov – uanset budget, beliggenhed og antal feriegæster, så har vi et hus til dig. Derudover tilbyder NOVASOL en række kæledyrsvenlige feriehuse, så du behøver ikke at undvære din firbenede ven på ferien i Casares. Med 50 års erfaring med sommerhusudlejning, kan du trygt lægge din ferie i vores hænder.