Feriehuse i Torrox

Feriehuse i Spanien

Feriehuse i Torrox

Torrox er en charmerende landsby beliggende 4 km inde i landet fra sit kystnære modstykke, Torrox Costa, og det er uden tvivl en perfekt destination, hvis du drømmer om at leje et feriehus i Spanien. Torrox, der ligger lige øst for Malaga, er berømt for sin kilometer lange dejlige, brede badestrande på solkysten, Costa del Sol. Den livlige strandpromenade tiltrækker besøgende gang på gang, hvilket gør Torrox til en af de mest populære byer langs Costa del Sol. Byen ligger også godt beskyttet af bjergene, hvilket garanterer et unikt klima. Med et glimrende udvalg af feriehuse i Andalusien i dette område, er sommerhusudlejning fra NOVASOL er godt bud, når du leder efter drømmeferieboligen.

Populære feriehuse i Torrox

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Torrox

Loading...

Feriehuse med pool i Torrox

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Torrox

Loading...

Kulturelle oplevelser med et feriehus i Andalusien

Med en lang historie, der daterer flere tusinde år tilbage, har Torrox en masse at byde på for den kulturinteresserede feriegæst – med et feriehus i Spanien, får du uden tvivl det ideelle udgangspunkt for at opleve alt hvad byen har at byde på. Torrox spillede en afgørende rolle i den historiske, mauriske periode på grund af den blomstrende silkehandel mellem Granada og steder som Bagdad og Damaskus. Der var engang et maurisk slot ved byen, men du vil ikke kunne besøge det på din ferie i Spanien, da det desværre blev ødelagt i en belejring og efterfølgende jordskælv. Torrox er rig på historie, hvilket du kan opleve på det arkæologiske område, en romersk nekropolis, der er åben for offentligheden. Arkitektentusiaster vil nyde overfloden af kirker fra 1500-tallet, samt hospitalsbygningen fra det 18. århundrede.

Lej et feriehus i Torrox hos NOVASOL

Smag på det spanske køkken med en feriebolig i Torrox

Den mest traditionelle ret, du finder i Torrox er ”migas”. Det er en regional specialitet, der blandt andet består af brødkrummer, friske skaldyr, grøn peber og chorizo. Derudover venter Malaga-provinsen bare på at du udforsker de forskellige gastronomiske traditioner og kulturer, og med et feriehus i Andalusien kan du få smagt på det hele – enten ved at lave det i dit eget køkken eller på en af de mange restauranter og caféer. Vin, oliven, citrusfrugter og sukker er også alt sammen dyrket her. De store byer Granada, Sevilla og Cordoba ligger alle inden for et par timers kørsel fra Torrox, og er også absolut et besøg værd - ikke alene på grund af deres gode restauranter.

Smag på det spanske køkken med et feriehus i Andalusien

Sommerhusudlejning hos NOVASOL i Spanien

NOVASOLs feriehuse er alle individuelt udstyret – hver med deres egne specifikationer, personlighed og pris. Du vælger størrelsen af dit feriehus, om du vil have en pool og selvfølgelig dens beliggenhed. Vi har et bredt udvalg af feriehuse i hele Spanien, så det bliver ikke svært at finde en feriebolig, der imødekommer netop dine behov og ønsker.