Feriehuse på Costa de la Luz

Costa de la Luz med de uspolerede, gyldne sandstrande ligger ud til Atlanterhavet. Her møder I ægte andalusisk charme, langt væk fra middelhavskysterne masseturisme. Det er selvfølgelig de uendelige strande, det turkise hav og de spændende grotter, der gør området populært. Costa de la Luz har dog meget andet et at byde på – den store gæstfrihed, lækre lokale specialiteter, pittoreske byer og flere enestående naturreservater, gør området til en perfekt lille ferieperle. Har I lyst til at være aktive på ferien? Så er en feriebolig på Costa de la Luz det rette valg. Her findes et hav af aktiviteter og især er mulighederne for vandsport og golf helt unikke. Costa de la Luz ligger i området Andalusien, som generelt er populært som feriemål. I finder et stort udvalg af feriehuse og lejligheder i Andalusien, som kan dække ethvert ønske til ferien, både for den store familie, for parret eller for ferien sammen med vennerne.

Feriehuse i Andalusien

Populære feriehuse i Costa de la Luz

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Costa de la Luz

Loading...

Feriehuse med pool i Costa de la Luz

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Costa de la Luz

Loading...

Endeløse strande på Costa de la Luz

Der findes kilometervis af strande på Costa de la Luz og I vil altid kunne finde jeres helt egen strand med gyldent sand, klitter eller grotter. Vi har fundet nogle af de strande, der opfylder de flestes behov:  

Bolonia Beach: Èn af de bedst ratede strande i hele Spanien. Her finder I fint, hvidt sand, det klareste vand og masser af klitter. Vejen hertil er smal, så kør forsigtigt. I nærheden findes flere fine restauranter og en enestående natur. Der er parkeringspladser ved stranden.

Los Alemanes Beach in Zahara de los Atunes: Idyllisk strandbugt med fint sand og krystalklart vand. Her finder I læ for Levantvinden, der blæser i området. Der dannes naturligt små bassiner i havet, hvor I kan få en afkølende dukkert. Stranden er ikke egnet for gangbesværede, da adgangen er af en lidt stejl klippevej. Der findes et begrænset antal parkeringspladser i nærheden, så kom tidligt på dagen.

Mazagôn: Meget familievenlig strand med sand. Der er let adgang til stranden og masser af faciliteter som toilet, bruser, bar og fine parkeringsmuligheder. Stranden er overvåget og rengøres dagligt.

Playa de Valdevaquero: Super velegnet strand for alle former for vandsport. Her findes desuden toiletter, brusere, livredder og masser af restauranter og barer. Der er fine parkeringsforhold ved stranden.

Cadiz by Costa de la Luz

Naturens mange oplevelser

Tag familien med til den smukke naturpark Marimas del Odiel hvor I bl.a. kan opleve lyserøde flamingoer. Områdets grusveje fører jer rundt mellem saltvandssøer og ferskvandsdepoter og undervejs vil I komme helt tæt på de smukke flamingoer, der yngler på stedet. Man kan komme rundt i området på gåben, i bil (firhjulstrækker) eller i båd på arrangerede ture. Besøg også naturparken Grazalema, hvor de betagende kalkstensformationer og det rige dyreliv, er en oplevelse for både store og små. Der findes masser af fine vandrestier, hvor I kan gå i skyggen under de århundrede gamle kork - og egetræer.

Lejlighed Costa de la Luz

Charmerende byer med masser af historie

Der findes masser af seværdige byer på Costa de la Luz. Fælles for dem er de metertykke, gamle bymure, middelalderlige kirker, arabiske forter og strålende paladser. I alle byerne finder I desuden torve med små cafeer, hvor I kan sidde under åben himmel og betragte det lokale liv. I de lidt større byer er atmosfæren livlig med fiskeboder langs gaderne, scooter trafik, små børn på cykler og lokale der vender verdenssituationen på hvert eneste gadehjørne.

Maden er et kapitel for sig. Lækre lokale retter fås overalt og på markederne kan I købe friskfangede fisk og sprøde, nyplukkede grøntsager. Når I lejer en feriebolig på Costa de la Luz, har I desuden mulighed for at tilberede jeres egne måltider hjemme og nyde dem under åben himmel – det er ferie med frihed. Alle de feriehuse og lejligheder som udlejes via NOVASOL i Spanien er privatejede, så der er altid nye oplevelser i vente, uanset hvor ofte I vælger at holde ferie i Spanien.

Aktiviteter og seværdigheder på Costa de la Luz

Tag på en spændende togtur i mineområdet ved Museo Minero de Riotinto, der mest af alt minder om kulisserne til en cowboyfilm med de stejle skrænter og dybe kløfter. Turen, i det antikke tog, varer ca. 1,5 time og billetter kan købes på museet. Få også en helt unik oplevelse i den store drypstenshule La Gruta de Maravillas, hvor de smukke drypsten hænger som istapper og en krystalklar sø midt i grotten bidrager til magien. Har I set hvaler? Hvis ikke, så har I chancen nu! Der arrangeres hvalture fra både Gibraltar og Tarifa, hvor der er gode chancer for, at se både hvaler og delfiner boltre sig i deres naturlige omgivelser.