Feriehuse i Roquetas de Mar

Roquetas de Mar ligger i provinsen Almería, og på en ferie i Spanien her i byen kan man se spor fra romertiden og oldtiden i form af fønikerne, der stadig er ganske velbevaret. Takket være sin forhøjede beliggenhed i den sydlige del af halvøen er klimaet mildt og tempereret om vinteren, og varmt om sommeren. Dette gør det til et ideelt rejsemål til enhver tid på året.

NOVASOL tilbyder et stort udvalg af feriehuse, villaer og lejligheder i Andalusien, så du kan nyde ferien sammen med dem du holder af i bekvemme rammer.

Sommerhusudlejning i Andalusien

Populære feriehuse i Roquetas de Mar

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Roquetas de Mar

Loading...

Feriehuse med pool i Roquetas de Mar

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Roquetas de Mar

Loading...

Strande i Andalusien

Roquetas de Mar er kendetegnet ved kvaliteten af sine strande, der bliver vedligeholdt med en daglig rengøring, hvor sandet, vandet og miljøet på strandene bliver holdt rene, hvilket gør det til en oplagt destination, hvis du drømmer om at holde en badeferie.

Playa Serena er en strand med rent sand og krystalklart vand. Den er sågar blevet tildelt prisen for den bedste strand i Andalusien. Langs stranden er der en stor promenade, hvor du kan gå en tur eller sidde på en af de mange terrasser.

La Romanilla, er en rolig strand med tykt sand og krystalklart vand. Der er legepladser, hvor børnene kan lege og mange strandbarer, hvor du kan få noget til ganen.

En anden strand med en nærliggende promenade er Bajadilla-stranden. Den er nem at komme til, og den har en hængekøje og parasoludlejning. Vandet holdes rent og i stedet for sand, er bunden dækket af små sten. Stranden er ganske børnevenlig, så her kan hele familien få en afslappende dag.

Lej et af NOVASOLs feriehuse i Spanien og nyd det imponerende udvalg af strande i Roquetas de Mar.

Feriehuse i Roquetas de Mar

Aktiviteter og attraktioner i Roquetas de Mar

Der er mange ting at tage sig til på en ferie i Roquetas de Mar. Besøg blandt andet slottet Santa Ana, der er en fæstning bygget mellem det 16. og 17. århundrede, men som i dag har skiftende kunstudstillinger af for eksempel nautiske modeller og fotografier. Roquetas de Mar har den mest moderne Plaza de Toros, altså tyrefægterplads, i Spanien, hvor der også bliver afholdt store arrangementer såsom koncerter og konferencer. Et sted, der også har stor turistinteresse er marinaen, hvor du kan opleve den store fiskeriaktivitet i byen.

Vandlandet Mario Park er udstyret med velplejede faciliteter, vandrutsjebaner og liggestole – et besøg hertil vil uden tvivl blive en fornøjelig dag for hele familien.

Du og dine børn kan lære om den maritime fauna på akvariet i Roquetas de Mar. Det har rum, hvor du kan røre havdyr, og hvis du tør, kan du endda bade med hajer!

Dykning, snorkling og windsurfing er bare nogle af de sportsgrene, som du kan prøve kræfter med på Roquetas de Mars strande. I byen er der butikker, hvor du kan leje udstyret til den sportsgren du har lyst til. Stranden Playa de los Bajos er særligt god til at windsurfe på.

Ferie i Spanien

5 gode grunde til at benytte sig af sommerhusudlejning i Spanien

  • Vi har et stort udvalg af feriehuse i hele Almeriaprovinsen.

  • En feriebolig er den perfekte ramme om din ferie for dig og din familie.

  • Det er en ideel destination alle årstider takket være sit gode klima.

  • Alle NOVASOLs sommerhuse er unikke og der er værnet om alle detaljer.

  • I mange af vores ferieboliger er dit kæledyr velkommen.

Hvis du vil vide lære denne by bedre at kende, så tøv ikke med at leje et feriehus i Spanien hos NOVASOL og nyd en god ferie i Roquetas de Mar.