Feriehuse i Manilva

Lej dit feriehus i Spanien i den skønne by Manilva og nyd en ferie med godt klima, smagfuld gastronomi og smukke landskaber langs Costa del Sol. Med sommerhusudlejning fra NOVASOL bliver det nemt at finde den feriebolig i Andalusien, der passer til netop dine behov og ønsker.

Lej feriehuse i Manilva

Populære feriehuse i Manilva

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Manilva

Loading...

Feriehuse med pool i Manilva

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Manilva

Loading...

Ferie i Manilva

Manilva er en by med en strategisk placering i provinsen Malaga – her er stor frugtbarhed og så er det et velkendt kvarter, hvor fiskeri stadig er et aktivt erhverv. Slentr gennem byens gader og opdag charmerende steder såsom Miramar plads, der er en dejlig plads fyldt med blomster og palmer, samt skulptur af en havfrue, der eftersigende beskytter Manilvas søfolk.

Om søndagen kan du besøge det lokale loppemarked, hvor der bliver solgt alt fra grøntsager og andre lokale råvarer fra Malaga til møbler og smykker – det er en ganske god måde at lære området bedre at kende på.

Et andet hjørne i Manilva, du kan støde på, når du går gennem byen, er pladsen Plaza Romance de la Luna, der er en hyldest til digteren Federico García Lorca, hvorpå der står et smukt springvand med fire udsmykkede søjler.

Omgivelserne i denne provins er dækket af vinmarker, der i mange år har været den vigtigste indtægtskilde for Manilva. Fra El Mirador de La Pedreta, der er en naturlig stenformation formet som en balkon, kan du nyde udsigten til bjergene Crestellina, vinmarkerne, vegetabilske afgrøder, små nabolandsbyer og det blå hav i baggrunden. Oplev et smukt landskab med en dyb historie på din ferie i Spanien.

Hvis du gerne vil lære denne maleriske by bedre at kende, bør du leje et af NOVASOLs feriehuse i Andalusien og nyde de smukke steder i selvskab med dem, du holder af.

Smag på det spanske køkken med et feriehus i Andalusien

Strande nær NOVASOLs feriehuse i Manilva

Da Manilva ligger på den famøse kyststrækning Costa del Sol, er det ikke så underligt at der er nogle helt fantastiske strande i byen. Stranden La Duquesa er dækket med rent og fint sand, og der er til og med en legeplads, hvor børnene kan slå sig løs. Fra stranden er der udsigt til slottet Duquesa, fyrtårnet og Indiano-floden. En oplagt strand til når man vil nyde det spanske vejr sammen med familien.

El Negro-stranden er 1300 meter lang og den farvande er rene og rolige, hvilket gør det til en meget børnevenlig strand. Der er brusere og hængekøjer på stranden, og du kan nemt nå dertil enten til fods, med bus eller i bil.

Los Toros er en stille og meget bred strand. Vandet er krystalklart og rent, bølgerne er bløde og sandet er ligeledes fint – alt i alt en ideel strand til en kølig dukkert og en afslappende dag på stranden, når du lejer et sommerhus i Spanien nær Manilva.

Badeferie i Spanien

Aktiviteter og seværdigheder i Manilva

Med et stort udvalg af spændende aktiviteter bliver en ferie i Manilva alt andet end kedelig – uanset om du ønsker fart over feltet eller om du foretrækker mere rolige oplevelser.

Du kan besøge slottet Duquesa, der blev bygget i 1757 for bedre at kunne forsvare kysten mod pirater. I dag er det hovedkvarteret for det arkæologiske museum i Manilva, hvor der er et fægtemuseum, en midlertidig udstillingshal og det offentlige bibliotek. Det kan også være interessant at opleve omgivelserne rundt om Castillo de la Duquesa, der er erklæret for et stykke kulturarv, som stammer helt tilbage fra romertiden.

Hvis du kan lide eventyr, er der virksomheder, der praktisere paragliding, paratrike og andre luftsportsgrene, som giver dig muligheden for at opleve Malaga-områdets smukke landskaber fra et unikt perspektiv. Du kan også dykke eller snorkle på nogle af Manilvas strande. Der er mulighed for at leje udstyr til det i byen, og du kan selvfølgelig også få en ekspert til at vise dig rundt på Manilvas havbund.

Hvis du kan lide vandreture, er der optegnede ruter rundt i Manilvas natur, hvor du også kan lære mere om områdets flora og fauna. Der er forskellige ruter, hvor mange af dem er tilgængelige for børn, så hele familien har mulighed for at opleve disse smukke landskaber.

Aktiv ferie i Spanien

5 gode grunde til at benytte sommerhusudlejning fra NOVASOL

  • Ferieboligerne tilbyder dig og din familie privatliv og frihed. 

  • Mange af NOVASOLs sommerhuse tillader kæledyr.

  • Vi har et stort udvalg af feriehuse i hele Europa og endda i Egypten!

  • Mange af vores ferieboliger har ekstraudstyr såsom WiFi, swimmingpools, private parkeringspladser…

  • Det er et perfekt udgangspunkt for familierejser ethvert tidspunkt på året.