Feriehuse i Nerja

Byen og kommunen Nerja er også kendt som Europas balkon – et navn, der eftersigende blev givet af kong Alfonso XII. Navnet stammer fra det høje udsigtspunkt, der ligger i midten af den gamle bydel, og som giver en fantastisk udsigt til Middelhavet. Nyd Nerjas smukke natur og livlige kultur med et af NOVASOLs feriehuse i Andalusien.

Ferieboliger i Andalusien hos NOVASOL

Populære feriehuse i Nerja

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nerja

Loading...

Feriehuse med pool i Nerja

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nerja

Loading...

Historie, kultur og aktiviteter i Nerja

Byen er rig på historie, så der vil være meget at give sig i kast med, hvis du lejer et feriehus i Spanien netop her. I bjergene er der forhistoriske huler, hvor der er blevet fundet knogler, malerier, keramik mm. Fra omkring 20.000 f.Kr. Nerja har altså været beboet i lang tid, og både morerne og romerne har opholdt sig her i deres tid. Du kan altså nemt kombinere en traditionel spansk ferie med historiske oplevelser, når du holder ferie på Costa del Sol. Du kan også besøge den gamle barokkirke fra det 16. århundrede i byen, hvis du er på udkig efter endnu flere historiske seværdigheder.

Men det er ikke bare historie du kan opleve i denne smukke by. Nerja har også en fantastisk strandpromenade, hvor du kan tilbringe dejlige dage med svømning, solbadning, sjove vandsportsgrene og andre strandaktiviteter. Der er også gode shoppingmuligheder i de mange små butikker, markeder og messer omkring i byen, hvor du kan købe lækre spanske varer med hjem til Danmark.

Feriehuse i Nerja

NOVASOLs feriehuse i Nerja

Lej et feriehus i Andalusien og nyd den vidunderlige strandpromenade og meget mere i Nerja! Bestil din ferie hos NOVASOL, og oplev den frihed, et privat feriehus giver. Vi tilbyder et bredt udvalg af ferieboliger og ferielejligheder i Nerja og mange andre destinationer i Europa. Vores udvalg af ferieboliger i Spanien er bredt, så lige gyldig hvad dine behov er, så har vi uden tvivl et feriehus, der passer til dig. Hos os kan du leje at fra mindre lejligheder til store ferieboliger med privat pool til hele familien. Du kan nemt søge, samt booke din næste ferie på vores hjemmeside i dag.