Feriehuse i Costa Tropical

Planlægger I en ferie i et feriehus i Andalusien? Hvad ville I sige til en privat lejlighed med havudsigt eller et poolhus på Costa Tropical?

Costa Tropical er en 60 km lang kyststrækning ved Middelhavet, der grænser op til Costa del Sol i vest og provinsen Almería i øst. Her finder I alle de maleriske bugter, hvor I kan slappe af og nyde klimaet og hvis I er til aktivitet er der utallige muligheder i Sierra Nevada bjergene.

Feriehus Costa Tropical

Populære feriehuse i Costa Tropical

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Costa Tropical

Loading...

Feriehuse med pool i Costa Tropical

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Costa Tropical

Loading...

Aktiviteter til ferien i Costa Tropical

Et absolut must er en dagsudflugt til havnebyen Almunecar. Her kan I besøge slottet Castillo de San Miguel og tage en spadseretur i den botaniske have. Anbefalelsesværdigt er også en udflugt til slottet Castillo de Salobrena, fra slottet har I en skøn udsigt ud over Costa Tropical. Byen Motril er bestemt et besøg værd, især på tirsdage og fredage, hvor der er marked og hvor I måske kan finde en lille souvenir eller gave at tage med hjem. Der er heller ikke langt til Costa del Sol og Málaga, hvis I vil tage en dag med seværdigheder i denne smukke by eller omegn.

Ferie Costa Tropical

God mad og smuk natur

Det kaldes den tropiske kyst, naturen er en perfekt blanding af maleriske sandstrande og et bjerget bagland. Det er dog ikke kun den eksotiske vegetation men også det tropiske klima som har givet denne andalusiske kyststrækning sit navn. På grund af en gennemsnitlig  mindstetemperatur på 14 grader om vinteren er Costa Tropical et meget yndet rejsemål også udenfor højsæsonen. De mest eftertragtede områder er b.la.  byerne Mortil, Almunecar og Salobrena. Her kan I leve det afslappede spanske liv og med et NOVASOL feriehus i Andalusien har I det perfekte udgangspunkt for en ferie hvor I kan nyde både strand, bjerge og det milde klima.

De mest populære strande i Costa Tropical

  • Playa de Cantarrijan – en naturskøn bugt i nærheden af Almunecar

  • Playa de San Cristobal – en lang sandstrand i nærheden af Almunecar

  • Playa Rijana – familievenlig strand i Castell de Ferro

  • Calahonda Beach – Sandstrand med spisemuligheder in Calahonda

  • Playa de Torrenueva – natur-strand med afslappet atmosfære i Torrenueva

Langs kysten og i de små byer er der masser af gode restauranter hvor I kan nyde friske fisk og skalddyr, sprøde salater og saftige tortillas, og steaks. Prøv f.eks. friturestegte ansjoser Boquerones fritos, sammen med et glas køligt hvidvin.

Andalusien ligger i skønne Spanien, som altid står højt på listen, når der skal holdes ferie. NOVASOL har feriehuse i Spanien for enhver smag: fra moderne ferielejligheder med udsigt over havet, traditionelle spanske fincas eller store huse med egen pool. Lad jer inspirere af NOVASOL’s store feriehusudvalg