Ferieboliger i idylliske Frigiliana

Ferielejlighed Frigiliana

Ferieboliger i idylliske Frigiliana

Den vidunderlige lille bjerglandsby, med de karakteristiske hvidkalkede huse, er flere gange blevet udråbt som Spaniens smukkeste landsby, og det forstår vi godt! Når I vælger en feriebolig i Frigiliana, bor I derfor midt i en oase, der emmer af idyl. Med bjergene som kulisse, snor de smalle gader sig som en labyrint og de smukke, hvidkalkede huse glimter i solen. Overalt er der farverige blomsterkrukker og bougainvillea, der snor sig op af husmurene. Små butikker med brugskunst, ligger side om side med hyggelige fortovscafeer og tapasrestauranter, som indbyder til en lille pause i solen. Den vidunderlige natur er som skabt til vandreture under appelsin- og avokadotræerne, hvor I rigtig kan nyde jeres ferie i Andalusien.  Vil I også gerne nyde en dag ved stranden, er der kun 5 kilometer til Nerjas strande.

Populære feriehuse i Frigiliana

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Frigiliana

Loading...

Feriehuse med pool i Frigiliana

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Frigiliana

Loading...

Oplev skønne Frigiliana og omegn

Snup en romantisk slentretur gennem de små gader og giv jer god tid til at indsnuse den autentiske atmosfære. Se de mange mosaikklædte gavle, som fortæller byen spændende historie. I de små butikker kan I købe lokalt kunsthåndværk, sherry og sukkerrørssirup, som er fremstillet på en lille fabrik i byen. På de hyggelige barer og fortovscafeer, mødes de lokale til en snak om vind og vejr.

Pak en rygsæk og snør vandrestøvlerne – der er flere enestående vandreture i området, bl.a. i det fredede naturområde Sierra de Tejeda, Alhama y Almijara. I dette fantastiske naturområde vil I opleve stejle skrænter og dybe kløfter, Dolomit marmor og kalkstensklipper. I kan også vælge at vandre langs floden med en frodig vegetation og en enestående udsigt.

Strand Nerja

Nyd strand og vand i Frigiliana

Med mere end 300 solskinsdage om året, får I nok lyst til en kølig dukkert. Når I lejer feriehus i Frigiliana, kommer I hurtigt til nogle af Andalusiens bedste strande. Det er lettest at vælge en af de skønne strande ved Nerja, men der ligger dejlige strande langs hele kysten, så I kan frit vælge netop den strand der passer til jer. Vil I kunne tage en dukkert når det passer jer? Så vælg et feriehus med pool i Frigiliana.

Ferie Frigiliana

Udflugter fra jeres feriehus i Frigiliana

Fra den private feriebolig i Frigiliana, har I et unikt udgangspunkt for at besøge nogle af de mest berømte seværdigheder i Andalusien. Gå på opdagelse i det mauriske palads, Alhambra og mærk historiens vingesus. Det fantastiske bygningsværk er i en klasse for sig. Hæng ud i de labyrintiske haver, hvor duften af blomster hænger tungt og oplev den overdådige arkitektur og de smukke vandinstallationer i de oaselignede haver.

I Torrox kan I følge silkevejen og mindre end 20 minutter kørsel fra Frigiliana, ligger den tidligere spøgelsesby Hola Acebuchal, hvor Franco efter sigende fordrev indbyggerne i 1949. I dag er byen kommet til live igen, og er bestemt et besøg værd.

Udover skønne strande, har den nærtliggende by Nerja meget andet at byde på. Det er nemlig her I finder nogle af Spaniens største drypstenshuler, hvor I kan beundre naturens egne sale, dekoreret med smukke stalaktitter. I Nerja ligger også det berømte udkigspunkt Balkon de Europe med en fantastisk udsigt. Har I mod på at køre lidt længere, kan I tage en dagsudflugt til Gibraltar. På den lille britiske halvø kan I opleve den helt særlige atmosfære, se de frække aber og gå på opdagelse i de hyggelige gader.

Det er oplagt, at udforske det fredede naturområde Sierra de Tejeda, der ligger klods op af Frigiliana. I kan enten vandre på afmærkede stier, leje mountainbikes eller tage med på guidede rideture. Der udover findes der et utal af vandsportsaktiviteter ved strandene langs kysten. I området ligger der også en del fantastiske golfbaner med mulighed for pay and play.

Ferie i Frigiliana med god mad

Når I vælger at leje en feriebolig i Spanien, kan I se frem til masser af lækre måltider. Overalt ligger der restauranter, cafeer og tapasbarer, som frister med diverse lækkerier. I vil opleve, at det er nemt at få en god middag til fornuftige priser. Maden er som oftest tilberedt af friske, lokale råvarer og bør nydes sammen med den lokale vin.

Når I lader et feriehus i Frigiliana danne rammen om jeres ferieophold i Andalusien, kan I også spise hjemme på terrassen i ro og mag. Gå på det lokale marked og shop amok i friske frugter, grøntsager og andre lækre råvarer. Det er hurtigt og let at tilberede sin egen Tapas-menu og maden smager bare bedre, når man nyder den under åben himmel til lyden af cikadernes sang.

I skal vælge at holde ferie i Frigiliana, hvis I gerne vil opleve den autentiske andalusiske atmosfære, men samtidig vil være indenfor rækkevidde af skønne strande og masser af spændende seværdigheder.