Feriehuse i Benalmádena

Hvis du drømmer om at holde en ferie i Benalmádena på Costa del Sol, kan du trygt benytte dig af NOVASOLs sommerhusudlejning i Spanien. Du vælger helt selv stil og layout, når du lejer et af vores feriehuse. Vi har et bredt udvalg af ferieboliger i Andalusien, så det bliver ikke svært at finde netop det feriehus, der passer til dig og dine behov.

Costa del Sol er en af favoritterne inden for turisme. I denne kommune i Malaga kan du tage på kunstudstillinger, opleve farverige sommerfugle og opleve det maritime liv sammen med dine børn.

Feriehuse i Benalmádena

Populære feriehuse i Benalmádena

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Benalmádena

Loading...

Feriehuse med pool i Benalmádena

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Benalmádena

Loading...

Attraktioner nær dit feriehus i Benalmádena

Der er meget at opleve i Benalmádena, og med et feriehus i Andalusien, får du og din familie det ideelle udgangspunkt for at opleve det hele. Besøg museet for præcolumbiansk kunst, hvor du kan lære om byens historie, mens du er omgivet af arkæologiske fund. Dette museum huser også en vigtig samling af levn fra det præcolumbianske Amerika med dele fra Mexico, Peru, Nicaragua, Ecuador og Colombia.

Oplev Oplysningens Stupa, et buddhistisk tempel, man kan besøge for at føle indre fred, reflektere, meditere og lære. Med en højde på 33 m er den faktisk den største stupa i Europa.

Der findes også en masse oplevelser i Benalmádena for de yngste gæster. Man kan blandt andet tilbringe en dag i den fantastiske forlystelsespark Tivoli World. Hvis dine børn holder af det store ocean, bør I tage dem til enten Sea Live-akvariet eller Selwo Marina, hvor de kan komme helt tæt på havdyr, såsom delfiner, søløver og pingviner

En anden spektakulær oplevelse er sommerfugleparken, Mariposario de Benalmádena, der er den største i Europa, med mere en 1.500 arter af sommerfugle.

Oplevelser for hele familien i Andalusien

Strande langs Benalmádenas kyst

Benalmádena ligger på Costa del Sol og har i alt 17 strande - blandt andet: Belnatura nudiststrand, Bil Bil strand, Playa Malapesquera/Torrebermeja, Fuente de la Salud strand, Playa de la Verdad og Torrevigía strand – for bare at nævne et par stykker. Malapesquera strand er en af de mest populære strande i Benalmádena, og har sågar vundet prisen "det blå flag" - desuden er den populær blandt vandsportsudøvere. Alle strande er udstyret med det bedste udstyr, man skal bruge for at få en behagelig og fantastisk dag på stranden, så det eneste du skal bekymre dig om, er at huske badetøjet, solcremen og måske en god bog.

Solrige dage på stranden i Benalmádena

Sommerhusudlejning i Andalusien hos NOVASOL

Der er mange gode grunde til at leje et feriehus i Spanien som alternativ til et hotelværelse. Med et sommerhus får du de ideelle rammer for at lære din feriedestination bedre at kende, på dine egne præmisser. Uanset om du har brug for et feriehus til 10 personer, har småbørn med eller ikke kan undvære dit kæledyr på ferien, så har NOVASOL en feriebolig der passer til dit behov. Vi har 50 års erfaring inden for sommerhusudlejning, så du kan trygt leje dit næste sommerhus i Andalusien gennem NOVASOL.