Ferieboliger på Costa del Sol

Når valget er faldet på en feriebolig på Costa del Sol, ja så kan I se frem til en feire i et område, hvor der er 320 soldage om året - det kan næsten ikke blive bedre for dem, som elsker sydens sol og sommer.  Kysten i provinsen Málaga bærer med rette navnet Costa del Sol, eller på godt dansk Solkysten. Det er bestemt et af de områder, som tiltaler langt de fleste, som gerne vil holde ferie i et feriehus i Spanien.

Ferie costa del sol

Populære feriehuse på Costa del Sol

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Costa del Sol

Loading...

Feriehuse med pool på Costa del Sol

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Costa del Sol

Loading...

Ferieoplevelser på Costa del Sol

Det er dog ikke blot havet og solen som forfører turisterne til Costa del Sol, også indlandet med sine varierede landskabsformer og hvide landsbyer hvis murer fortæller historier fra forgangne tider. Derudover byder området på fremragende golfbaner.

De besøgende bliver også indviet i den egenartede andalusiske kultur. Folkloren kommer til syne overalt, og de traditionelle fester danner faste søjler i hverdagen. Fiestaer, sang- og dansekonkurrencer og dejlig mad, er nogle af kulturens uadskillelige bestanddele. Oplev bjerglandsbyen Ronda, verdenskendte Alhambra i Granada, samt stemningsfulde Malaga.

For feinschmeckere byder det regionale køkken på en mængde kulinariske nydelser. Ud over de lokale distrikters vine, som du absolut bør smage på, bør også de mangfoldige fiskeretter nævnes.

Ferielejligheder og ferieboliger i Malaga

Malaga er en af de mest eftertragtede destinationer  og den største by på Costa del Sol. Blandt byens mange attraktioner og seværdigheder, bør I bestemt overveje at udforske den botaniske have, Jardín Botanico Conception, Picasso-museet og den enarmede katedral, La Manquita. Når I bevæger jer rundt på byens torve og pladser bliver I endvidere omgivet af fantastiske restauranter og caféer, samt de eksotiske te-saloner kaldt "Teteria". Derudover byder Malaga på et spændende handelsliv med alt fra små kunstforretninger til eksklusive storcentrer. Lej en ferielejlighed i Malaga og nyd storbyen sammen med strandlivet.

Feriehus costa del sol

Leje af ferieboliger i Spanien

Vi er slet ikke i tvivl om, at danske feriegæster er vilde med Spanien! Hvert år oplever vi en stor efterspørgelse på de spanske ferieboliger. Hos NOVASOL vil vi gerne kunne tilbyde noget for enhver, så derfor finder I et meget varieret udvalg af ferieboliger hos os. Her er flotte spanske finacer, ferielejligheder både i by og ved vandet samt flotte villaer med pool i haven. Det er desuden ikke kun i sommerperioden, at de mange ferieboliger står klar til at byde jer velkommen. Hele året rundt er Spanien et dejligt ferieland, så I kan med fordel også overveje Spanien som en efterårsdestination med et feriehus i Andalusien.