Skønne ferieboliger i Sevilla

Sevilla er hovedstad i Andalusien og en af Spaniens mest attraktive byer. Når I lejer en feriebolig i Sevilla, bor I midt i en livlig atmosfære. Den farverige by byder på hyggelige torve, smarte butikker, flamencodans og masser af lækre tapasbarer – kort sagt: ægte andalusisk stemning.

Der findes desuden masser af enestående seværdigheder både i Sevilla og i den nærmeste omegn. Vil I have en dag ved stranden, er der kun ca. en times kørsel til nærmeste badestrand. Vil I kunne tage en frisk dukkert, når det passer jer? Så vælger I bare en feriebolig med pool. Sevilla er et fantastisk feriemål på alle årstider, da temperaturen er relativt høj, også i vinterhalvåret.

Gade i Sevilla

Populære feriehuse i Sevilla

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sevilla

Loading...

Det skal I se og opleve i Sevilla

Sevilla er meget smuk by med masser af atmosfære. At slentre rundt i byens gader og indsnuse stemningen er i sig selv en oplevelse. Overalt finder I skønne pladser, rislende fontæner, små fortovsrestauranter og super fede butikker. Midt i byen ligger en af Sevillas største seværdigheder, nemlig Alcàzar. Det smukke palads rummer både maurisk og kristen inspiration, og er et imponerende bygningsværk. De smukke, farvestrålende mosaikker kan tage pusten fra enhver og i paladsets fantastiske have, ligger der små oaser som emmer af idyl. Her kan I slappe af til fuglesang, duftende træer og planter og nyde synes af de smukke påfugle, der spankulerer frit rundt.

Uanset om I kan lide tyrefægtning eller ej, er et besøg i den historiske tyrefægter arena et must. Tyrefægtning er en vigtig del af Andalusiens historie, og vil I ikke se en opvisning, kan I nøjes med en rundvisning i det imponerende anlæg.

Lad også turen gå forbi den fantastiske katedral, som er en af verdens største. I katedralen ligger Christopher Columbus begravet, og I kan normalt komme ind i både katedralen, og op i det over 100 meter høje tårn. Når I lader en ferielejlighed i Sevilla danne rammen om jeres ferie i Andalusien, er det oplagt, at I forsøger at lære flamencoens kunst. Overalt i Sevilla danses der, og i La Carboneria kvarteret er der ofte gratis undervisning. Slut jer til de lokale, med et godt glas vin, og nyd den smukke guitar musik og de intense dansetrin. Hæng ud ved Du Guadalquivir floden, hvor I også finder Sevillas eneste havn. Det er også her mange af de guidede hop on- hop off busser starter fra.

Attraktion Sevilla

Et åndehul i det fri

Når I har slentret rundt i mange timer, kan det være rart med en pause i rolige omgivelser. I den sydlige del af Sevillas centrum, ligger den vidunderlige park, Parque de Maria Luisa. Tag et tæppe med og nyd en picnic under palmerne og appelsintræerne, på de skyggefulde plæner. Det er også i parken, I finder det smukke palads på Plaza Espana og et spændende kunstindustrimuseum.

Seværdighed Sevilla

Tag på udflugt fra jeres feriebolig i Sevilla

Fra Torre del Oro kan I tage en båd til flodens udmunding, hvor I finder Coto Doñana Nationalpark. Det store, frodige vådområde har et rigt dyre- og fugleliv og bådturen i sig selv er en fornøjelse. Cirka en halv times kørsel fra Sevilla ligger den elegante bjergby, Carmona i et imponerende landskab. Alene udsigten er køreturen værd. I har også mulighed for at tage en dagsudflugt til Sierra de Aracena, hvor der venter jer en enestående natur, med vandløb kantet med blomster og trædækkede bjergskråninger. Her kan I både vandre, ride og cykle – alene eller på guidede ture. Endelig ligger der flere fantastiske badestrande, godt en times kørsel fra Sevilla, hvoraf Matalascanas er den tætteste. Den gyldne sandstrand er perfekt til en afslappende dag i solen. Afslapning i solen er jo ikke et helt uvæsentligt element, når der holdes ferie i Spanien.

Mad– drikke og shopping i Sevilla

Uanset hvor i Spanien, I vælger at holde ferie, kan I nyde lækre tapas. I Sevilla ligger tapasbarene som perler på en snor, og de lækre småretter kan med fordel deles, så I får smagt det hele. Nyd det med et koldt glas hvidvin under åben himmel. Der findes restauranter i alle prislejer i Sevilla – spørg de lokale, så får I de allerbedste tips til hvor I skal spise. 

I kan også handle på byens markeder og tilberede jeres egne måltider hjemme i ferieboligen. På markedet kan I få alt fra frisk frugt og grønt, til skaldyr og skinker. Vil I shoppe eksklusivt, kan I tage en tur ned af Calle Sierpes, hvor alle de fashionable butikker lokker med et væld af lækre varer. På Calle Feria kan I finde sjove loppefund på det ugentlige loppemarked. Overalt i Sevilla findes der småboder og markeder, hvor I kan købe farvestrålende sigøjnerdragter, kastagnetter og malede vifter.

I skal vælge et feriehus i Sevilla, hvis I gerne vil opleve autentisk stemning og en livlig atmosfære i en af Spaniens mest betagende byer.