Feriehuse i Estepona

Estepona er en af de få kystbyer på Costa del Sol, der har formået at bevare en autentisk stemning og en ægte andalusisk charme. Her er der mulighed for, at få en ferie i Spanien med mere autentiske oplevelser. 

Når I lejer en feriebolig i Estepona, vil I straks blive betaget af byens idylliske centrum, hvor de smalle stræder snor sig mellem de hvidmalede huse. Estepona er en blomster by – hver lille gade har sin egen farve blomsterpotter og en slentretur mellem de hyggelige huse, er en æstetisk nydelse for alle sanser. Nyd synet af det farvestrålende blomsterhav, duften af appelsinblomster og lyden af fuglesang, mens I går fra det ene maleriske torv til det næste. Overalt ligger der hyggelige cafeer og restauranter med udendørs servering og maden er i en klasse for sig.

I Estepona er det ikke kun turister, men i høj grad den lokale befolkning, der præger det idylliske gadebillede. Når I vælger en ferielejlighed i Estepona bor I desuden helt tæt på byens skønne strande og det glitrende hav. I Esteponas hyggelige Marina ligger restauranterne som perler på en snor og om aftenen er her en livlig atmosfære og forskellige former for underholdning.

Sommerhusudlejning i Andalusien

Populære feriehuse i Estepona

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Estepona

Loading...

Feriehuse med pool i Estepona

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Estepona

Loading...

Hvad kan I opleve i Estepona?

På Plaza del Reloj, der ligger meget tæt på Paseo Marítimo, kan I høre det kommunale band spille andalusisk musik hver aften om sommeren. I Playa del Angel Park kan I tage madkurven med og nyde havets brise, mens børnene leger på legepladsen. Der findes et hav af pladser og parker i byen – tjek f.eks. Plaza de las Flores, Plaza Begines og El Calvario Parken. Når I går på opdagelse i den gamle bydel, møder I en række historiske og kulturelle seværdigheder. Ved havnen i Estepona er der hver søndag morgen kræmmermarked. Der findes også et marked med gadehandlere hver onsdag på Avenida Juan Carlos. Disse to markeder starter sædvanligvis om morgenen ved 9 tiden og fortsætter frem til kl. 13 og I kan købe alt fra souvenirer til tæpper, tøj og lokale madvarer. Vil I spise i idylliske omgivelser? Så gå en tur ned af den romantiske gade Calle Caridad, hvor den fløjlsbløde aftenluft smyger sig omkring jer, mens I nyder et måltid under åben himmel. Mere autentisk ferie i Andalusien får I næppe.

Ferie i Spanien

Vil I opleve lidt mere?

Når I lader en feriebolig i Andalusien danne rammen om jeres ferie, kan I få en helt usædvanlig naturoplevelse på Carminito del Rey. På denne fantastiske vandretur, går I på broer der er fæstnet til bjergsiden. Dybt nede kan I se den rivende flod. Der er masser af betagende udsigtspunkter, sjældne planter og et rigt dyreliv i området. Besøgende sendes afsted i hold og det er vigtigt, at I bestiller biletter i god tid. Efter vandreturen, kan I med fordel tage en kølende dukkert i den azurblå sø, der ligger tæt på indgangen – husk håndklæde og evt. badesko.

Med udgangspunkt i en feriebolig i Estepona, kan I også besøge den smukke by Ronda. Den gamle by med den imponerende bro Puente Nuevo, er et elsket turistmål og om sommeren er her mange besøgende. Hvis I går lidt væk fra broen, kan I dog nyde den autentiske atmosfære i fred og ro. Ca. 20 minutter kørsel fra Ronda, ligger Cueva del gato, hvor I kan tage en (kold) dukkert i de naturskabte pools, der får vand fra bjergene. Man betaler et lille gebyr for at komme ind – husk håndklæde. Fra Estepona kommer I også hurtigt til nogle af de berømte kystbyer som f.eks. Marbella, Malaga og Puerto Banus, ligesom Gibraltar også sagtens kan nås på en dagsudflugt.

Badeferie i Estepona

Strandene i Estepona

Stranden La Rada ligger i centrum af Estepona og er meget velbesøgt.  Her finder I alle former for faciliteter til en skøn dag på stranden. Det rolige vand gør stranden velegnet til børnefamilier. Vil I være lidt mere for jer selv, kan I vælge Playa del Cristo, som ligger i udkanten af byen. I det hele taget ligger der de skønneste strande som perler på en snor langs hele Esteponas kyst, så det er bare at vælge den der passer jer bedst. Vil I have en luksus dag ved havet, kan I besøge en af strandklubberne i Laguna Village, hvor I kan leje solsenge og parasoller. I Laguna Village findes desuden flere fantastiske restauranter, som absolut er et besøg værd. Mange af feriehusene i Estepona har desuden en beliggenhed tæt på havet, så I er i gåafstand af stranden.

Smag på det spanske køkken med et feriehus i Andalusien

Madoplevelser nær dit feriehus i Estepona

Smag på de typiske retter på byens caféer og restauranter eller prøv kræfter med selv at lave det i eget køkken, når du lejer et feriehus i Spanien hos NOVASOL. Estepona er en kystby, hvilket også afspejles i egnskøkkenet. Prøv blandt andet deres sardinspyd på en af de mange chiringuitos (strandbarer).

Hvis du er glad for varm mad, bør du prøve ”la sopa campera”. Retten er fyldt med smag og aromaer fra de andalusiske grøntsager. Eller kan du også køle af med den traditionelle, kolde tomatsuppe gazpacho eller den rige ajoblanco.

Når I lejer feriebolig i Spanien kan I forkæle jer selv med solmodne frugter og grøntsager. Tilbered jeres helt egen tapas menu af friske råvarer hjemme i ferieboligen og nyd måltidet på terrassen med en lokal vin. På markedet kan I både købe fisk, skaldyr, de berømte skinker, oliven, friskbagt brød og meget andet. 

I skal vælge en feriebolig i Estepona, hvis I gerne vil have en sol- og badeferie med masser af skønne oplevelser i autentiske og romantiske omgivelser.