Feriehuse i Alhama de Murcia

Leder du efter det perfekte sted at leje et feriehus i Spanien? Så bør du overveje den fantastiske feriedestination Alhama de Murcia. Her kan du både nyde godt af den spanske kultur, lære om regionens historie, smage på de kulinariske lækkerier og opleve den smukke natur, samt få dig et slag golf. Med et feriehus i Murcia vil du få det ideelle udgangspunkt for at opleve alt hvad Alhama de Murcia har at byde på.

Sommerhusudlejning i Spanien hos NOVASOL

Populære feriehuse i Alhama de Murcia

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Alhama de Murcia

Loading...

Feriehuse med pool i Alhama de Murcia

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Alhama de Murcia

Loading...

Aktiviteter nær dit feriehus i Alhama de Murcia

Med et af NOVASOLs feriehuse i Spanien vil du få nogle skønne feriedage i Alhama de Murcia med betagende omgivelser. Ønsker du at holde en aktiv ferie, så er der gode muligheder for det her. Det er populært at tage på vandreture i naturområdet Sierra Espuña, hvor der findes mange afmærkede stier, der varierer i længde og sværhedsgrad, så du kan nemt finde en rute, der passer til hele familien.

Hvis du kan lide golf, er der en 18-hullers golfbane designet af Jack Nicklaus. Omkring golfbanen har du områder med legepladser, så dine børn kan nyde at lege udendørs og i gaden, da det har ringe trafik, er der et bevogtet område. Hvis du vil gøre en anden slags sport, er der også padlebaner, tennisbaner, squashbaner, fodboldbane og sportsbaner.

Hvis du kan lide golf, er der en 18-hullers golfbane designet af Jack Nicklaus. Nær golfbanen er der et området med legepladser, så dine børn kan lege frit. Hvis du vil udøve andre sportsgrene, er der også tennisbaner, squashbaner og en fodboldbane at gøre godt med. Condado de Alhama Golf Resort ligger kun 15 minutter fra centrum af Alhama de Murcia.

De modigste feriegæster kan prøve kræfter med skydiving, hvilket uden tvivl bliver en helt uforglemmelig oplevelse.

Aktiv ferie i Spanien

Oplev kulturen og historien

Alhama de Murcia er rig på monumenter og kulturarv, såsom det arabiske slot, der blev bygget mellem det 11. og 12. århundrede, og som kroner byen. Ved foden af slottet blev de romerske bade fundet under en renovering af en bygning. Badene er mere end to tusinde år gamle, og på det arkæologiske museum, Los Baños, vil du kunne lære mere om, hvordan et typisk romersk bad så ud med to forskellige afdelinger: et termisk-medicinsk bad og et rekreativt bad. Lej en feriebolig i Murcia og lær regionens historie bedre at kende.

Med en feriebolig i Alhama de Murcia vil du kunne nyde roen af at bo i privat indkvartering, og få slappet fuldstændigt af. Hvis du også drømmer om at tilbringe en dag på stranden, så ligger stranden Mazarrón kun 25 minutter væk i bil.

Lej et feriehus i Alhama de Murcia hos NOVASOL

Smag på det spanske køkken i Alhama de Murcia

Med sommerhusudlejning fra NOVASOL kan du få smagt på de lokale delikatesser – enten ved selv at lave dem i dit feriehus i Spanien eller på en af de hyggelige restauranter og caféer i byen. Alhama de Murcias madtraditioner er primært præget af det lokale landbrug, hvilket består af frugt, grøntsager og svinekød, samt råvarer fra Middelhavet, der ligger tæt på byen. Man bør prøve en af de såkaldte ”bedstemorretter” (de la abuela), hvilket dækker over en række gryderetter; blandt andet torskegryden, ”sigøjnergryden” og den friske gryde, der består af bønner, ris og svinekød, og er især populær om vinteren.

Har man en sød tand, så byder Alhama de Murcia også på lidt sødt til ganen. Prøv for eksempel den traditionelle, spanske kage ”mantecados”, småkagerne ”alfajores”, cordiales, den lokale marcipan og de saftige appelsinkager.