Feriehuse i Orihuela

Den store og smukke kommune Orihuela ligger i Alicante i regionen Valencia og er kun 10 km inde i landet. Dette område er derfor en ideel destination for en dejlig ferie i Spanien med masser af rig natur, livlige kulturelle oplevelser og solskin, der alt sammen skal nydes i fulde drag. Med NOVASOLs sommerhusudlejning i Spanien kan du få glæde af de omkring 325 solskinsdage om året og en gennemsnitstemperatur på over 19 grader celsius. Lev det gode liv i en feriebolig i Valencia med varmt vejr, vand og den lækre duft af granatæbler og citrusfrugter hængende i luften.

Lej et feriehus i Orihuela

Populære feriehuse i Orihuela

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Orihuela

Loading...

Feriehuse med pool i Orihuela

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Orihuela

Loading...

Aktiviteter og attraktioner i Orihuela

Mærk den spanske charme, når du slentrer gennem gaderne i den historiske bykerne, der er fyldt med smukke bygninger som den gotiske El Salvador katedral og resterne af Aljama moskeen. I hjertet af katedralen kan du besøge et smukt bispedømmemuseum, der er dedikeret til hellig kunst. Santo Domingo var et dominikansk kloster og universitet helt indtil det nittende århundrede – beundr denne smukke renæssance bygning, samt resten af Orihuela og de fortryllende omgivelser, når du lejer et feriehus i Spanien fra NOVASOL.

Besøg de lokale butikker eller det ugentlige marked, der sælger en række lokale varer og friske råvarer. Hvis du er i humør til lidt spænding, er der også et smukt teater og et kasino i byen.

Smag på det spanske køkken med et feriehus i Orihuela

Udforsk området nær dit feriehus i Orihuela

Kysten har smukke sandstrande, der er perfekte til afslapning og underholdende vandsportsaktiviteter. Udover det kan du også tage et slag golf på golfbanen eller måske tage til naturparken Pinar de Bonanza, hvor du kan nyde flora og fauna på en vandretur i betagende omgiveler.

Under en ferie i Orihuela er det oplagt at besøge nogle af de kendte destinationer på Costa Blanca. Alicante, Benidorm og Altea er alle behagelige feriesteder med mange aktiviteter. Nyd det smukke landskab beståede af oliven-, appelsin- og mandeltræer og oplev de lokale lækkerier. Smag på fiskeretter, kolde supper og den berømte aioli sauce, der ofte ledsager retterne.

Badeferie i Valencia

Sommerhusudlejning i Spanien med NOVASOL

NOVASOL har masser af smukke, lokale sommerhuse til leje over hele Spanien og i resten af Europa, og vi er selvfølgelig også repræsenteret her i Orihuela, lige syd for Alicante. Se vores fine udvalg af ferieboliger i Spanien lige her på hjemmesiden og find det hus, der passer netop til dine behov og ønsker. Alle vores feriehuse i Valencia er forskellige og det er helt op til dig, hvilke faciliteter du gerne vil have. Du vælger selv om du skal bo i en kæledyrsvenlig feriebolig, et feriehus med privat pool, terrasse, have eller panoramaudsigt. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til din feriebolig i Orihuela!