Feriehuse i Benissa

Betagende Benissa i dejlige Spanien. Nyd livet i et af vores sommerhuse i Benissa i området La Marina Alta på Costa Blanca. NOVASOL har et godt udvalg. NOVASOL har de bedste sommerhuse i Benissa. Når det gælder sommerhuse i Spanien er vi de førende.

Hold en aktiv ferie ved vandet i Spanien

Sommerhus i Benissa

Benissa er en af de ældste byer på den hvide kyst Costa Blanca. Derfor byder byen på en historisk interessant og meget charmerende bykerne, der er smukt bevaret fra sin middelalderlige oprindelse. Gaderne er smalle, og de historiske, velbevarede bygninger prydes af karakteristiske jernaltaner.

Overvejer du og dine venner eller familie at tage på ferie i skønne Spanien, har NOVASOL et fint udvalg af sommerhuse til leje i Valencia, hvor I finder Benissa,  der virkelig kan anbefales. Med udgangspunkt i en af vores ferieboliger får du en god base, hvorfra du kan bevæge dig så meget rundt i området, som dit temperament nu dikterer.

Området omkring Benissa prydes af dekorative vinmarker og en smuk natur, og det er et område, man med fordel kan tage på sightseeing i. Tag fx panoramavejen til Jalontal med en eventuel smuttur til Bodegas undervejs. Jalontal byder på et væld af billige og delikate restauranter, ligesom byens loppemarked også er et besøg værd.

Se den smukke kirke Cathedral de la Marina, nyd de små bugter og de fantastiske sandstrande, eller tag en tur til nabobyen Calpe, hvor du kan dykke, windsurfe, ro i kajak eller dyrke andre vandsportsaktiviteter.