Feriehuse på Costa Blanca

Lej et feriehus på Costa Blanca med NOVASOL. Costa Blanca er kysten ved Alicante der ligger i det sydøstlige Spanien. Mandel- og appelsintræerne blomstrer allerede mens resten af Europa endnu står i vinterklæder. Her står solen altid højt - man kan bade helt indtil efteråret, nogle gange helt indtil midt november. Vores feriehuse i Spanien er alle populære, men Costa Blanca siges at være i en genre for sig.

Feriehus Costa Blanca

Populære feriehuse i Costa Blanca

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Costa Blanca

Loading...

Feriehuse med pool i Costa Blanca

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Costa Blanca

Loading...

Aktiviteter i området på Costa Blanca

Selvom I tager til Costa Blanca på grund af det milde klima og de skønne strande er det svært ikke at lade sig begejstre af de mange seværdigheder og historien i dette område. Selv i de små landsbyer langs Costa Blanca finder man spor af mange forskellige civilisationer. Tag på eventyr og oplev mauriske moskeer, romerske teatre, vestgotiske bosættelser og barokke katedraler. Udforsk regionen og lær mere om Valencias historie.

Costa Blanca har stadigvæk den afslappede, hyggeligt livsstil som andre europæere altid har beundret. Hele året er der utallige Fiestas, hvor de lokale muntert fejrer med god mad, traditionel musik, velsmagende vin og fyrværkeri.  Lad jer medrive af denne bemærkelsesværdige livsglæde! Det bliver uden tvivl en ferie præget af ægte Valencisk kultur og livsstil. Besøg borgen Castillo de Biar hvorfra I har en fantastisk udsigt eller det smukke tårn Torre de la Calahorra (Elche). Se de smukkeste palmer i Palm Groves of Elche, eller I kan tage til The Brevis (Moraira) hvor I kan spille mini-golf, og hele familien kan nyde en afslappet eftermiddag i skønne omgivelser.

Planlæg jeres dag efter jeres ønske og glæd jer over en ferie i private omgivelser. Slap af ved poolen hele dagen, tag en udflugt til stranden og nyd bølgebrusene, oplev de små landsbyer i området eller spring på cyklen og opleve den smukke natur på to hjul. Uanset hvor I lejer feriebolig i Valencia-regionen venter der blå himmelstrøg og skønne seværdigheder.

Naturoplevelser og gastronomi på Costa Blanca 

Navnet ”Den hvide kyst” afspejler smukt de lange hvide sandstrande og de lyse klipper der strækker sig ud i havet. Oplev den imponerende klippekyst og de pinjebevoksede bjergformationer. Med et feriehus på Costa Blanca som base, kan I lade jer fortrylle af skønheden og den imødekommende befolkning.

Costa Blanca har mange gode restauranter og cafeer, man kan prøve en traditionel Paella (risret med kylling, kanin eller lign. muslinger, rejer),  Tapas  (lækre små forretter),  Arroz a Banda (spansk ris med Aioli), Tortilla (tyk lækker kartoffelpandekage) eller Fideua, som er en anderledes udgave af Paella, hvor man får nudler i stedet for ris.

NOVASOL har feriehuse i hele Spanien for alle og enhver og Costa Blanca er perfekt hvis I ønsker at holde en afslappende ferie i en finca, der ligger direkte ved vandet. Lad jer inspirere af NOVASOL’s udbud af feriehuse for enhver smag.  Populære områder er Torrevieja, Calpe eller Alicante.

NOVASOL kan tilbyde jer et stort udvalg af ferieboliger i Valencia, hvor I finder Costa Blanca. Alle vores feriehuse i Spanien er privatejede og I vil derfor kunne få et indblik i den autentiske spanske kultur.

Strande Costa Blanca