Feriehuse i Santa Pola

Den dejlige kystby Santa Pola er en populær feriedestination i Valencia, ikke mindst på grund af, at det føles som evigt forår, med en gennemsnitstemperatur på ca. 18 grader celsius hele året rundt. Derudover kan Santa Pola også prale med en hele 13 km lang smuk kystlinje. Hop i vandet, slap af med udsigt til havet eller tag på en forfriskende gåtur til fjerntliggende strande med de markerede stier langs kysten nær dit feriehus i Spanien fra NOVASOL. På de varme, behagelige aftener kan du også nyde en spadseretur langs promenaden på din ferie.

Badeferie i Santa Pola

Populære feriehuse i Santa Pola

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Santa Pola

Loading...

Feriehuse med pool i Santa Pola

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Santa Pola

Loading...

Nyd det maritime liv med et feriehus i Santa Pola

Santa Pola er en travl by, fuld af liv og aktivitet med sin største handel værende fiskeri. Dette betyder selvfølgelig, at du kan nyde byens smukke marina med sine moderne restauranter og imponerende både. Madelskere, der lejer en feriebolig i Valencia, vil være i himlen her med mængden af friske og lækre skaldyr til salg. Prøv den klassiske, spanske paella, sort ris med blæksprutte og en fiskegryderet. Du kan endda se fiskene komme ind og blive auktioneret i havnen hver eftermiddag. Hvis fisken bærer mærkatet ”Peix de Santa Pola”, kan du vide dig sikker på at de er blevet fanget lokalt!

Smag på det spanske køkken med et feriehus i Santa Pola

Attraktioner nær dit feriehus i Santa Pola

Santa Pola udbyder mange aktiviteter til dig, der lejer et feriehus i Spanien. Du kan besøge fæstningen i byens centrum, akvariet, forlystelsesparken ”Pola Parken” eller et af de mange museer, herunder museet for Santa Polas fiskehistorie. Hvis alt dette ikke er nok til at holde dig godt og grundigt underholdt, mens du bor i et feriehus i Valencia, så er der desuden også fiskemarkedet og et gademarked om mandagen og om lørdagen. Derudover kan du fra havnen tage en bådtur til den nærliggende ø Tabarca, der er kendt for sin fantastiske natur.

Lej et feriehus i Valencia hos NOVASOL

Aktiv ferie med sommerhusudlejning i Spanien

Santa Pola er bedst kendt for sin fiskeindustri og salt søer, der producerer salt til brug på vejene, men for nylig er den også blevet en fantastisk destination for kitesurfere. Udover svømning og andre strandaktiviteter er der også en strålende vandre- og cykelrute langs kysten, hvilket gør Santa Pola til en oplagt destination for dem, der ønsker at holde en aktiv ferie. Tager du turen langs ruten om sommeren vil du passere en række strandbarer undervejs. Du vil ikke løbe tør for ting at lave på ferien, når du lejer en af NOVASOLs ferieboliger i Spanien – det er sikkert og vist!