Feriehuse i Torrevieja

Torrevieja lokker besøgende med en fantastisk ferie uanset årstiden med sin indbydende lokalkultur, smilfremkaldende klima og frem for alt, overraskende billige priser langs den smukke kyst Costa Blanca. NOVASOLs sommerhuse i Torrevieja er helt specielle og ligger på de mest udsøgte steder langs kysten, så de vil give de vanlige hoteller kamp til stregen. Nyd de skønne strande og regionens unikke landskaber med palmelunde, citron-, oliven- og appelsintræer, samt blomster i lyse farvekombinationer, som blomstrer hele året rundt. Oplev alt dette og mere til med et feriehus i Spanien.

Lej et feriehus i Torrevieja hos NOVASOL

Populære feriehuse i Torrevieja

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Torrevieja

Loading...

Feriehuse med pool i Torrevieja

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Torrevieja

Loading...

Feriehuse i Torrevieja nær 'Salinas de Torrevieja'

Torrevieja har to store og meget betagende naturlige saltvandssøer, også kendt som 'Salinas de Torrevieja'. De er ikke kun smukke, der er også et officielt naturreservat med en lang række flora og fauna. Saltkoncentrationen i vandet og den omgivende luft gør at dette anbefales ferieaktivitet for dem med medicinske problemer, der påvirker vejrtrækning, hud og selv knogler. Torrevieja er berømt for sin saltproduktion, og mens du lejer et feriehus i Valencia, kan du besøge Saltmuseet i byen for at lære lidt mere om den lokale saltproduktion, anvendelse og handel gennem historien.

Feriehuse i Spanien

Oplev den spanske kultur med en feriebolig i Torrevieja

Torrevieja har formået at holde sin ægte spanske autenticitet i live bedre end nogle af de andre mere udviklede steder langs kysten. En af fordelene ved dette er, at man kan smage på de traditionelle, lokale lækkerier, som man nemt kan finde på de mange livlige barer, restauranter og caféer i området, der serverer retter baseret på opskrifter, der er flere hundrede år gamle.

Udforsk det indendørs fiskemarked eller fredagens gademarked i byen på pladsen Avenida de las Habaneras. Det er ikke tilfældigt, at denne region kaldes for landets ”frugtplantage”, da der bliver produceret søde meloner, druer, syrlige citrusfrugter, mandler og meget mere. Smag på byens fantastiske frugter, mens du bor i en feriebolig i Spanien.

Lej et feriehus i Valencia hos NOVASOL

Fiesta eller Siesta med en feriebolig i Spanien

Torrevieja har masser af liv, med mange fester og begivenheder at se frem til. Book en af vores ferieboliger i Valencia i august og deltag i Habaneras Festivalen, hvor der bliver arrangeret konkurrencer med deltagere fra hele verden, der kommer sammen for at afholde en af de bedste kulturelle festligheder i Europa. Ligeledes er der mange muligheder for at slappe af og nyde roen – brug en dag på stranden, gå en tur ved saltsøerne eller i den mindre kendte park, Parque de Las Naciones, der er en rolig oase inde i byen med velholdte haver.