Feriehuse i Lloret de Mar

Lloret de Mar er en populære feriedestination der ligger i den sydlige del af Costa Brava, ca. 70 km fra Barcelona. Costa Brava er kendt for sine mange soltimer, betagende natur og strande, samt det skønne køkken. Her finder I alt hvad I ønsker til en perfekt ferie i Spanien! Lloret de Mar har et spændende historisk centrum med et væld af spændende . Med et feriehus i Lloret de Mar kan I også slå jer løs i en masse naturoplevelser og vandsport for en aktiv ferie.

Feriehus i Lloret de Mar

Populære feriehuse i Lloret de Mar

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lloret de Mar

Loading...

Feriehuse med pool i Lloret de Mar

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lloret de Mar

Loading...

Oplevelser nær jeres feriehus i Lloret de Mar

I centrum af Lloret de Mar emmer af spansk feriestemning trods de mange turister. I bør bestemt afsætte nogle timer til at slentre rundt i de smalle gader i den gamle by. Her finder I den spæktakulært dekorerede kirke Sant Roma, haven Jardins de Santa Clotilde, samt det maritime museum. Nær byen kan I tage på udflugt til slottet Sant Joan fra det 11. århundrede, hvorfra I kan nyde en skøn udsigt over Costa Brava. Slottet befinder sig nemlig på toppen af en høj nær bymidten og I kan følge en fin sti hele vejen op, som er omgivet af flot natur. Der er idag ikke meget tilbage af slottet, men ruinerne fortæller en spændende historie om det spanske forsvar mod angreb fra havet. Hvis de små ønsker mere fart og spænding kan I tage på en dagsudflugt til Marineland, som er et kombineret vandland og dyrepark. 

Der er fem hovedstrande, der strækker sig over i alt 7 km. kyststrækning. Llorets strande har fået tildelt EU´s blå flag, der angiver, at vandet, sandet og servicen på stedet er af høj kvalitet. I kan derfor roligt lade jeres børn lege i vandkanten og bygge sandslotte. På strandene nær Lloret de Mar er der rig mulighed for at afprøve en række forskellige vandsport, såsom surfing, jetski og parasailing. Hvis I ønsker mere fred og ro, kan I også finde jeres egen lille oase ikke langt fra byen, hvor der er masser plads til sjov på stranden.

Ferie på Costa Blanca

Feriehus i Lloret de Mar

Ønsker I at leje et feriehus i Lloret de mar, kan I vælge præcis den type feriehus I vil bo I og netop den grad af luksus I vil omgives af. Vores feriehuse i Katalonien findes med alle tænkelige faciliteter, såsom egen udendørs pool eller havudsigt. Hvis I ønsker primært at bruge jeres feriedage i den spanske kultur og natur, kan I også vælge en mere enkel version, hvor fokus er på ro og afslapning efter en lang dag. Husk også at I kan vælge et feriehus hvor husdyr er tilladt. Her er jeres hund velkommen helt uden ekstra omkostninger! Uanset hvilken type feriehus I ønsker på ferie i Lloret de Mar, er vi sikre på at vi kan hjælpe med at finde det perfekte hus til jer.