Ferielejlighed i Barcelona

Hold ferie i en af vores mange ferielejligheder i Barcelona og omegn. Oplev det varme spanske klima, kulturelle attraktioner og kulinariske oplevelser i verdensklasse. Nyd en pause fra hverdagens stress og jag præget af præcis de ferieminder, som I ønsker at tage med jer hjem. Se vores store udvalg af feriehuse i Barcelona og glæd jer til en afslappende ferie med familien eller vennerne!

Feriehuse i Barcelona

Populære feriehuse i Costa Barcelona

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Costa Barcelona

Loading...

Feriehuse med pool i Costa Barcelona

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Costa Barcelona

Loading...

Attraktioner og seværdigheder i Barcelona

Barcelona er Cataloniens berømte hovedstad og Spaniens næstestørste by. Med sin smukke beliggenhed lige ud til Middelhavet på den spanske nordøstkyst har den alt, hvad hjertet begærer. Her er et mylder af museer, kirker, forretningsgader, cafeer og restauranter. Stedet for jer, der vil på kulturel solferie. Når I har slappet af og nydt livet i jeres feriehus på kysten, lokker Barcelona med alle sine mange storbytilbud. Gå en tur på Ramblaen, byens berømte forretningsstrøg, besøg den ufuldendte kirke Sagrada Familia af arkitekten Antonio Gaudì, hvis huse i jugendstil er lidt af et trækplaster, eller forkæl jer selv med en god gang tapas på en af de hyggelige cafeer. Mulighederne er uendelige!

Hvis I rejser med børn skal I heller ikke tvivle – her venter et hav af aktiviteter som hele familien kan deltage i! En slentretur gennem Guell park og alle dens fortryllende hjørner, såsom dragen’s trappe, er en eventyrlig oplevelse som de små garanteret vil elske. Besøg også den ældste have i Barcelona, labyrinten i Horta, som byder på en stor labyrint af cypresser. Se om I kan finde Eros, den græske gud af kærlighed, som står i midten af labyrinten, men pas på I ikke bliver væk. Hvis børnene ønsker endnu mere fart og spænding på jeres ferie i Katalonien, så bør I vende snuden mod Tibiado. Denne forlystelsespark byder på sjov for hele familien og en lærerig dag for de mindste, samt en panoramisk udsigt over hele Barcelona. Nær havnen kan I besøge boghandlen Abracadabra, som fokuserer på litteratur for børn og eventylige ferieminder. Uanset hvor I bevæger jer hen finder I en masse spændende aktivitetsmuligheder, som er lettilgængelige fra et af NOVASOLs feriehuse i Barcelona.

Kulturel ferie i Katalonien

Kulturelle særpræg og gastronomi i Barcelona

Husk at med et feriehus er det jer der sætter tempoet på jeres ferie. Glem hotel tidsplanerne og forbered f.eks. jeres eget favorit måltid med lokale råvarer i jeres helt eget feriehus i Spanien. For at lære den katalanske gastronomi at kende, bør I blot bevæge jer rundt i gaderne, tage en tur til det lokale marked, eller opleve nogle af de michelin restauranter og små lokale tapas-steder regionen har at byde på nær jeres feriehus i Katalonien. Af lokale specialiteter bør I smage butifarra, escalivada eller en ret med sort ris. Glem heller ikke de lokale spanske skinker, ost, oliven og vine, som landet efterhånden er kendt for. Det kan bestemt også anbefales at besøge chokolade museet beliggende i San Agustín, hvor I kan lære at lave jeres helt egne deserter. Når I rejser til Katalonien, bliver det ikke nødvendigvis som en ferie i resten af Spanien. Katalonien har altid været et rigt område grundet en bred søhandel og store landsbrugsmuligheder og dette ses især i byerne såsom Barcelona, der fremstår flotte og velholdte. Med en feriebolig eller ferieljlighed i Barcelona kan I glæde jer til en skøn ferie præget af kultur, shoppingmuligheder, nye smagsoplevelser og en masse sol, strand og varme.

NOVASOL feriehuse i Barcelona

Feriehuse i Barcelona

NOVASOL glæder sig til at byde jer velkommen til et herligt ferieophold ved Costa de Barcelona, i et af vores lokale huse. Men vi advarer - det kan være stærkt vanedannende! Hos NOVASOL kan I vælge netop den feriebolig, der passer til jer. Vores udvalg af ferieboliger er stort og varieret. Lej et enkelt feriehus med en rolig beliggenhed eller vælg noget mere luksuriøst f.eks. med egen pool, spa og havudsigt. NOVASOL har ferieboliger til leje over hele Spanien, og også her i området omkring Barcelona har vi flere gode tilbud. Med søgekriterierne øverst på siden kan I finde frem til de feriehuse i Barcelona der rammer præcis jeres krav og behov!