Feriehuse i Sant Pol de Mar

Sant Pol de Mar er et dejligt ferieparadis syd for Calella. Her er der udsigt til Middelhavet og flotte bjerge, som sammen med sol og varme skaber en perfekt ramme, for jeres ferie i Katalonien. Vælger I at leje et feriehus i Sant Pol de Mar, får I masser af muligheder for, afslapning på dejlige strande og på hyggelige caféer samt for et væld af kulturelle oplevelser i byerne omkring. Jeres feriehus giver selvfølgelig også mulighed for den helt rendyrkede ferieafslapning, hvor pulsen for alvor kan komme ned og hvor dagens største opgave er, at tilberede aftensmaden.

Strand ved Sant Pol de Mar

Populære feriehuse i Sant Pol de Mar

Loading...

Feriehuse med pool i Sant Pol de Mar

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sant Pol de Mar

Loading...

Strande i Sant Pol de Mar

Der er flere strande ved Sant Pol de Mar. Hvis I er bekendte med strandene nærmere Barcelona, så ved I også, at disse strande ofte er godt fyldte i sommersæsonen. Ved Sant Pol de Mar er der knap så fyldt på strandene, som også er mere rolige og med plads til børnenes leg i sandet og vandkanten. 

Den største strand finder I lige ved togstationen i Sant Pol de Mar - Playa Roca Grossa. Det er også den mest besøgte strand i området. Her er fint sand og rent vand, som indbyder til snorkling i vandoverfladen. Vil I gerne brede strandtæppet ud i endnu roligere omgivelser, så skal I gå mod syd. Ca. 5 minutters gang fra Roca Grossa kommer I til endnu en dejlig strand, hvor der ofte er rigtig god plads. 

Kan I godt lide at bade, uden al for mange mennesker omkring jer og uden sand mellem tæerne, så kunne det være optimalt for jer at leje en af de mange ferieboliger med pool i Sant Pol de Mar. Blandt de ferieboliger vi udlejer finder I både feriehuse med privat pool samt ferielejligheder med adgang til en fælles pool. Vi kan tilbyde et stort udvalg af feriehuse i Spanien med pool, som kan give lindrende køling, når solen står allerhøjst på himlen.

Feriehus med pool Sant Pol de Mar

Oplevelser nær jeres feriehus i Sant Pol de Mar

Sant Pol de Mar er et af de steder, på den spanske østkyst, som har formået at bevare sin oprindelige charme. Selve byen er ikke så stor, hvilket gør det nemt og overskueligt, at udforske byens seværdigheder. Brug en dag på at slentre rundt mellem de fine, hvide huse i byen. Her vil I komme forbi den flotte gotiske kirke Sant Jaume. Gaderne er snævre og hyggelige og et godt eksempel på det autenstiske Spanien. På de lokale restauranter spiser I side om side med de lokale og kan nyde godt af de friske fisk og traditionelle spanske retter.  

Sant Pol de Mar ligger kun 49 km fra Barcelona.Har I endnu ikke besøgt denne spændende storby, så er det oplagt at gøre det, mens I holder ferie i Sant Pol de Mar. Der er flere muligehder for, at tage offentlig transport ind til byen, så I ikke behøver tænke på parkering i den travle by. Om aftengår der også busser fra Barcelona og ned til Sant Pol de Mar. Barcelona byder på så mange oplevelser. Derfor kan det være en god ide, at undersøge lidt hjemmefra, så I ved hvilke ting I bare skal opleve, for man kan godt blive lidt overvældet over byens mange oplevelser. Blandt de mest kendte attraktioner er kirken La Sagrada de Familia, Gaudis smukke huse, Parc Güell og den lange gågade La Rambla. I de små gader venter skjulte torve og pladser med palmer og et væld af restauranter og cafeer. 

En anden spændende og mindre by tæt på Sant Pol de Mar er Santa Susanna. Byens hovedattraktion er den 2 km lange kyststrækning med en strande i verdensklasse. Her er også rigtig gode forhold for windsurfing. Langs strandpromenaden ligger de mange restauranter og caféer, hvor der er et meget varieret udvalg - perfekt til en god frokost i skyggen eller aftensmaden med udsigt til solnedgangen. Santa Susanna er nærmest vokset sammen med nabobyen Malgrat de Mar, hvor I finder en hyggelig havn. Om lørdagen er der marked i Santa Susanna. Her sælges en lang række forskellige vare fra lokalområdet samt sko og tøj. Her kan I finde de mere unikke feriesouvenirs, som kan minde jer om jeres ferie i Spanien.

Lej et feriehus i Santa Susanna hos NOVASOL

Hvorfor leje et feriehus i Sant Pol de Mar?

I skal vælge at leje en af ferieboligerne i Sant Pol de Mar, hvis I søger en ferie i Spanien lidt væk fra de mest turistede områder. Sant Pol de Mar er ikke blandt de mest kendte byer langs kysten, men det gør netop, at I her oplever lidt mere af det auitentiske Spanien. I skal også vælge Sant Pol de Mar, hvis I gerne vil krydre ferien med spændende storbyoplevelser i Barcelona, som aldrig skuffer sine besøgende.