Feriehuse og lejligheder til leje i Calella

Ferie i Calella

Feriehuse og lejligheder til leje i Calella

Den lille badeby Calella ligger perfekt placeret på Costa Brava kysten, direkte ud til det glitrende middelhav. Her lokker brede sandstrande, romantiske bugter og et livligt natteliv. Når I lejer en feriebolig i Calella er strand- og natteliv i højsædet, men Calella har bestemt også meget andet at byde på. Her vil både børn og voksne kunne få en dejlig ferie i Katalonien.

Populære feriehuse i Calella

 • Sleeps up to 4
 • 2 bedrooms
 • 1 bathroom
 • Up to 0 pets allowed

4 nætter

Fra

3.095 kr.
Vis
 • Sleeps up to 4
 • 2 bedrooms
 • 1 bathroom
 • Up to 0 pets allowed

4 nætter

Fra

3.604 kr.
Vis

Feriehuse med fleksibel ankomst i Calella

 • Sleeps up to 4
 • 2 bedrooms
 • 1 bathroom
 • Up to 0 pets allowed

4 nætter

Fra

3.095 kr.
Vis
 • Sleeps up to 4
 • 2 bedrooms
 • 1 bathroom
 • Up to 0 pets allowed

4 nætter

Fra

3.604 kr.
Vis

Hygge og strandliv nær jeres feriehus i Calella

I den gamle bydel kan I slentre en tur i de smalle gader, shoppe i sjove butikker og tage en pause på de skyggefulde pladser, hvor I kan nyde et glas vin og indsnuse den spanske atmosfære. Byen er et ferieparadis for alle der elsker vandsport og solbadning. I kan vælge at benytte de store by-strande, hvor badenymfer og strandløver flokkes, eller I kan finde jeres helt egen private bugt, i læ af klipperne. Når I slentrer en tur på strandpromenaden, ligger fiskerestauranterne som perler på en snor, med et overdådigt udvalg af lækre fiske- og skaldyrsretter. Når I vælger at leje en feriebolig i Katalonien, er et besøg i Barcelona et must. Fra Calella er der kun 50 kilometer til den fantastiske storby og toget afgår fra centrum af Calella direkte til Barcelona. Få inspiration til et besøg i den smukke by, som mange har forelsket sig.

Strand Calella

Er I til sol og krystalklart badevand?

Der findes fleres fantastiske strande i Calella. På både Tamariu  og Playa Port Peligri  finder I gyldent sand, klart vand og et hav af faciliteter. Her findes brusere, førstehjælp, alle former for vandsport og endda mulighed for dykning. I kan leje solstole og parasoller samt nyde en frokost på en af de fremragende fiskerestauranter. Her findes også beachvolley baner og en hyggelig lystbådehavn. Hvis I hellere vil have jeres egen lille plet, er der rig mulighed for det i Calellas omegn. Klippekysten er spækket med små, uberørte bugter med fine bademuligheder. Når I lejer en ferielejlighed i Calella er I aldrig ret langt fra den nærmeste strand.

Markeder i Calella

Når mørket falder på i Calella

Calella er et mekka for alle der elsker fest og farver. Så snart solen går ned, kommer der gang i byens mange diskoteker, natklubber og barer. Den overvejende del af nattelivet foregår i den nye bydel. Vil I hellere bare nyde et glas vin i autentiske omgivelser, findes der også rolige barer og tavernaer i den gamle bydel , som tiltrækker det mere modne publikum.

Når man lejer en feriebolig i Spanien vil der altid være tapas på menuen. Disse lækre småretter er en stor del af det spanske køkken og fås overalt. Da Calella ligger direkte ved havet, er menukortet desuden præget af friskfangede fisk og skaldyr. Overalt i Calella ligger der restauranter og tavernaer, hvor prisniveauet er fornuftigt. Når I lader en feriebolig i Katalonien danne rammen om jeres ferie, kan I desuden vælge, at handle på det lokale marked, der har åbent alle ugens dage undtagen mandag. Her findes et væld af solmodne grøntsager og frugter, friskfangede fisk og lækre specialiteter. Da der altid findes køkken i jeres feriebolig, har I mulighed for at tilberede lækre måltider, som I kan nyde i ro og mag under åben himmel.

Udflugter til Barcelona

Aktiviteter og oplevelser i Calella og omegn

Der findes næsten ikke den aktivitet, I ikke har mulighed for at afprøve i Calella. Udover alle former for vandsport,  kan I dykke og opleve livet under overfladen i Middelhavet. I kan leje cykler og udforske naturen eller tage på vandretur på nogle af områdets afmærkede ruter. Der findes desuden både tennis- og golfbaner i nærheden af Calella.

Lejlighed nær Calella

Forslag til udflugter fra Calella

Når I lejer et feriehus i Calella er det oplagt at besøge Barcelona. På en dagstur kan I sagtens nå at se nogle af de mest berømte seværdigheder som f.eks. La Sagrada Familia og Ramblaen. Gå på opdagelse i den gamle bydels smalle gader og shop amok, eller gå en tur på lystbådehavnen og nyd synet af de mange flotte luksusbåde. Taber I også jeres hjerte til denne levende og spændende storby og vil I gerne tilbage en anden gang, så tag et kig på de mange feriehuse samt lejligheder vi udlejer nær Barcelona. I kan også sagtens vælge at besøge Barcelona om efteråret, hvor temperaturene er lidt lavere og mængden af turister lidt mindre. 

Er I en børnefamilie eller bare vilde med sug i maven, bør I tage en tur i Marineland Catalunia, der ligger en kort køretur fra Calella. Her kan I prøve alle de vilde vandruchebaner og hilse på en flok søde delfiner i Marine Zoo. Spadser også en tur af promenaden ud til det gamle fyrtårn og nyd den formidable udsigt over Middelhavet.

Hvilke ferieboliger udlejes i Callea?

I skal vælge en feriebolig i Calella, hvis strandliv og sjove aktiviteter står højt på ønskesedlen, og hvis I samtidig gerne vil kombinere badeferien med Barcelonas mange seværdigheder. Hos os finder I desuden et bredt udvalg af såvel feriehuse som ferielejligheder, med plads til få og flere feriegæster. 

Boligerne som udlejes i selve Calella er typisk lejligheder med plads til mellem 2 - 7 personer. Lejlighederne gør det nemt at opleve byen og I vil typisk bo tæt på stranden og den livlige promenade. Lejlighederne har som regel en altan eller balkon, som ofte vil være der, I nyder de stille morgenstunder og dagens sidste kop kaffe eller glas vin. Bevæger I jer lidt væk fra selve Calella by, finder i et større udvalg af private feriehuse. Disse feriehuse giver jer helt private rammer, hvor I kan nyde de smukke omgivelser. Flere af udlejningsferiehusene i udkanten af Calella har også en dejlig pool. Ved og i poolen kan der hygges, plaskes og solbade fra morgen til aften. Når middagssolen står højt på himlen, vil den private eller fælles pool give behagelig afkøling.  

Lykkes det ikke at finde den helt rette feriebolig i Calella eller er drømme feriehuset optaget, så er der heldigvis flere fine ferieområder tæt på Calella, hvor I også kan nyde et dejligt ferieophold i Spanien og nemt besøge Calella.

I kan kigge på følgende områder nær Calella:

 • Pineda de Mar - ca. 7 km fra Calella 

 • Sant Pol de Mar - ca. 6 km fra Calella 

 • Santa Susanna - ca. 10 km fra Calella 

 • Canet de Mar - ca. 12 km fra Calella