Feriehuse på Costa Dorada

I det sydlige Katalonien ligger Costa Dorada, et af de mest populære rejsemål i Spanien, især for børnefamilier. Den 216 km lange kyststrækning er overstrøet med utallige små fiskerlejer og landsbyer.

Lange fine sandstrande med klart vand findes overalt og i baglandet ser det helt anderledes ud: brede marker, idylliske landsbyer, vinbjerge, olivenplantager, mandeltræer og frugtplantager sørger her for en afvekslingsrig kulisse.

Også kulturelt har Costa Dorada en masse at byde på, da de historiske byer og små landsbyer fortryller med klostre, katedraler og middelalderlige bymidte. Hvis I lejer et NOVASOL feriehus i Katalonien har I det perfekte udgangspunkt for en afslappende ferie ved havet.

Ferie Costa Dorada

Populære feriehuse i Costa Dorada

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Costa Dorada

Loading...

Feriehuse med pool i Costa Dorada

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Costa Dorada

Loading...

Ferieoplevelser nær feriehusene på Costa Dorada

Costa Dorada hilser hvert år mange tusinde feriegæster velkommen og det har meget at byde på.

Tarragona, da man i denne gamle romerske by finder en mængde historiske seværdigheder, som leder tilbage til fortiden. Besøg  f.eks. amfiteatret i Tarragona eller nogle af de andre beundringsværdige bygninger, tag en slentretur gennem den gamle bydel eller slap af ved stranden, som ligger lige ved byen. Vi kan også anbefale en udflugt til Barcelona, da byen grænser direkte op til Costa Dorada og derfor kan nås på kort tid.

I regionen finder I mange museer, som f.eks. Gaudi Center i Reus eller  Museu d’Art Modern de la Diputacio i Tarragona. Speciel  er også  det 300 km² store Ebro-Delta, med sin labyrint af kanaler og laguner. Det er det største vådområde på Middelhavskysten. Dets  eksistens  har givet mulighed for traditionel risdyrkning igennem de sidste  4000 år.

Hvis I er til aktiviteter og sport er der mange muligheder for jer på Costa Dorada. Tag et surf kursus, eller lej en motorbåd for en dag. Ud over de mange vandsportstilbud finder I også en række aktiviteter inde i landet, som f.eks. vandreture, cykelture og golf.

Feriehuse Costa Dorada

Oplevelser for krop og sjæl

Costa Dorada også kalder Guldkysten hilser tusinder af feriegæster velkommen hvert år og det er ikke så underligt grundet den fantastiske beliggenhed, den interessante kultur og historie og det skønne klima. Kyststrækningen grænser op til Cosat Brava i nord og ender ved Valencia 216 km længere sydpå.

Skønne strande på Costa Dorada:

  • Llevant Beach - Salou:  fin, gylden sandstrand, 1,2 km lang, ved den palmefyldte strandpromenade hvor I også finder shops og restaurants, mange sportsaktiviteter og god vandkvalitet (Blå Flag).

  • Cap Roig - L'Ampolla: Lille, ca 300 Meter lang, tilbagetrukket strand med fint, gyldent sand med en lille promenade. Meget god vandkvalitet (Blå Flag), udlejning af cykelbåde, rolige bølger.

  • Tamarit - Torredembarra:  I skønne omgivelser ligger denne ca.1 km lange strand. Fint, gyldent sand, rolige bølger, eventyrlig udsigt til borgen „Castillo de Tamarit" og Assumpta-kirken.

  • Playa de Altafulla - Altafulla:  Meget skøn, næsten 2 km. lange strand med fint, gyldent sand. Ved bredden ligger små sejlbåde, der er en lille mole med fyrtårn.

  • Playa de la Pineda – La Pineda:  Populær strand for surfere, da der altid blæser en kraftig vind. Bag stranden er der en smuk pinjeskov. Stranden er ca. 1 km lang, med fint, gyldent sand.

  • Els Muntanyans - Torredembarra:  Midt i et fredet naturområde ved Torredembarra ligger denne næsten 3 km lange naturstrand med fint, gyldent sand. Uberørt natur, laguner og små vandreklitter rammer stranden ind og gør jeres dag på stranden uforglemmelig.

Da der bliver dyrket ris på Costa Dorada, kan man selvfølgelig smage den velkendte Paella, men måske skulle man prøve noget nyt som f.eks. snegle eller arroz negre, som er ris farvet sorte med blæksprutte-blæk og serveret med rejer. Til den søde tand kan man nyde en Crema Catalana, som er en katalansk udgave af Creme Brûlée.

Costa Dorada ligger i Spanien. NOVASOL har mange feriehuse i Spanien. Se NOVASOLs store udvalg på ”Guldkysten” om I skal bruge en lille ferielejlighed med havudsigt eller ønsker et stort pool-hus, så har vi noget for enhver smag. Et ekstra stort udvalg finde I på Costa Dorada i områderne Miamo Platja , Roda de Bera og  Salou . Med et NOVASOL feriehus får I det bedste udgangspunkt for en oplevelsesrig og afslappende ferie i Spanien.