Feriehuse i Miami Platja

Lej et feriehus i Katalonien hos NOVASOL og hold en velfortjent ferie i den fantastiske ferieby Miami Platja. Hos os får du ferie til den bedste pris og du kan glemme alt om administrationsomkostninger. Middelhavets strande og den bagende sol venter på dig. Føl dig så godt som hjemme i Miami Platja med et feriehus i Spanien og besøg de bedste strande, oplev den livlige kultur og smag på de lokale lækkerier.

Badeferie i Katalonien

Populære feriehuse i Miami Platja

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Miami Platja

Loading...

Feriehuse med pool i Miami Platja

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Miami Platja

Loading...

De bedste strande i Miami Platja

Hvis der er noget, der karakteriserer Miami Platja, så er det, det store antal smukke bugter, der er dér. Byen, der er beliggende i kommunen Montroig, blev bygget i midten af det 20. århundrede, og i dag er det en af de vigtigste turistbyer i provinsen Tarragona. Byens nærhed til andre byer og vigtige steder gør den kun til en endnu bedre feriedestination. For at få mest muligt ud af din ferie i Miami Platja, anbefaler vi, at du i hvert fald bruger mindst én dag på en af de fantastiske strande i byen.

På den mindste bugt i Miami Platja, Cala dels Vienesos, finder du alt hvad du har brug for, for at få en perfekt stranddag – sandet er fint, vandet er rent, og omgivelserne er grønne. Medbring selv mad og drikke, da der ikke er en strandbar og andre lignende faciliteter her – til gengæld kan du slappe endnu bedre af, når du er fuldstændig isoleret fra de mere larmende byområder.

Har du lyst til en bid mad ledsaget af et glas kold sangria? Så er den 2 km lange, hvide sandstrand, Platja Cristal lige noget for dig. Det er måske den mest urbane strand i Miami Platja; der er strandbarer, en lang række aktiviteter at give sig i kast med, en legeplads for børnene, samt en utrolig smuk strandpromenade, hvorfra du virkelig kan nyde det vidunderlige middelhavsklima.

Ferieboliger i Spanien hos NOVASOL

Aktiviteter og oplevelser nær dit feriehus i Miami Platja

Fra dit feriehus i Katalonien kan du organisere mange udflugter og eventyr for dig og din familie rundt i Miami Platjas gader og stræder. Men hvis du for alvor vil opleve den lokale kultur og historie, så kan du deltage i nogle af festlighederne, der bliver afholdt i byen.

Hvem skulle nogensinde have troet, at navnet på en populær festival også var navnet på en national motorvej? I den sidste uge af juli løber den såkaldte N-340 Festival af stablen. Gaderne på denne rute bliver lukke for at gøre plads til de mange aktiviteter, der finder sted. Dans, oppustelige bolde, konkurrencer, og meget mere. Festivalen er meget familieorienteret, så de sørger også for at børnene får en festelig uge; der bliver afholdt trylleshows, man kan prøve akrobatik og spille bowling – alt er organiseret, så ingen går derfra uden at have haft det sjovt!

Med mindre end 10 år på bagen, er Piratfesten en ret ny festival, der blev startet for at fejre kystbyens historie. Piratfesten afholdes den første uge af september, hvor pirater kommer og plyndrer området! Bymidten bliver nemlig invaderet af udklædte landsbyboere. Gaderne bliver fyldt med musik, trommer og dans, når alle forlader deres hjem for at sige farvel til sommeren.

Lej et feriehus i Miami Platja

NOVASOLs feriehuse i Katalonien

Det bliver ikke svært at få en fantastisk ferie i Miami Platja, når du bor i et af NOVASOLs feriehuse i Spanien. Ikke nok med at du får det ideelle udgangspunkt for at lære denne destination bedre at kende, så får du også frihed og privatliv til dig og din familie. NOVASOL har beskæftiget sig med sommerhusudlejning siden 1968, så det vel på sin plads at kalde os for eksperter inden for ferieboliger. Vores udvalg er stort og alsidigt, så uanset hvilke krav du måtte have til dit feriehus i Katalonien, så har vi et der matcher. Vil du have en luksuriøs feriebolig med privat pool? Har du brug for plads til den helt store familie? Eller vil du ikke undvære din hund på ferien? Så er du kommet til det rette sted, for NOVASOL kan klare det hele. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit feriehus i Miami Platja!