Feriehuse i L'Escala

Badeferie i Katalonien

Feriehuse i L'Escala

L'Escala er en ideel destination til en ferie for hele familien – det ligger nord for Costa Brava, som er et af de smukkeste steder i hele Middelhavet. Hos NOVASOLs ønsker vi at give dig en god ferie, og med et af vores feriehuse i Spanien er vi sikre på, at du nok skal få det. Vi er opmærksomme på vigtigheden af, at din feriebolig er i højeste kvalitet, og derfor tilbyder vi dig kun de bedste feriehuse i Katalonien.

Populære feriehuse i L'Escala

Loading...

Oplev kulturen i L'Escala

Dette hjørne af Costa Brava er et af de mest attraktive og unikke steder, hvilket også betyder at det er et oplagt rejsemål til din næste familieferie. Med et feriehus i Spanien fra NOVASOL får du det ideelle udgangspunkt for at opleve alt hvad L'Escala har at byde på.

Da L'Escala er en havneby, bør du ikke snyde dig selv for at opleve marinaen og fiskerihavnen. Her summer der af liv hele året, både sommer og vinter. Hvis du bruger lidt tid her, kan du møde lokalbefolkningen og lære om deres traditioner.

Den gamle bydel er utrolig charmerende, og bør uden tvivl besøges under ferien i L'Escala. Historien i byen er tydelig, og de forskellige gader og stræder opfordrer en til at lære mere om denne fiskerby. Her kan du opleve en bred vifte af kulturelle seværdigheder som for eksempel Alfolí de la Sals bygningen, Sankt Peters kirke, den gamle maritime kirkegård, statuen Lampadòfor, monumentet Fiskerens Kone – selvfølgelig kan det også varmt anbefales bare at tage på en gåtur langs kysten.

Brug endelig også noget tid på at smage på de lokale delikatesser såsom ansjoserne og den typiske catalanske pølse. Byen ligger i provinsen Girona, der er kendt for sin gryderet Escudella, som også kan prøves her.

Smag på det spanske køkken med et feriehus i Katalonien

Aktiviteter for hele familien nær dit feriehus i L'Escala

L'Escala emmer af afslappende, sydlandsk atmosfære, der giver én lyst til at tilbringe timer på en af de dejlige strande, hvilket altid er et hit blandt de yngste feriegæster, men dette sted tilbyder også mange aktiviteter inden for forskellige områder såsom sejlads, sport og fritid – alt sammen designet, så hele familien kan deltage.

L'Escalas omgivelser er en attraktion i sig selv, så du må ikke snyde dig selv for at opleve det fantastiske havlandskab omgivet af naturområder som El Massís del Montgrí og Aiguamolls de l'Empordà. Drømmer du om at få dyppet tæerne, så er Montgó og Riells nogle af de bedste strande på grund af henholdsvis det fine hvide sand og det lave vand.

De historieinteresserede feriegæster vil blive begejstrede over Musset for Arkæologi, Katalonien (MAC), der blandt andet indeholder ruinerne af Empúries, der er et arkæologisk sted med resterne fra en græsk og romersk by. Derudover er Vilanera-klosteret, ruinerne af kirken Santa Magdalena og resterne af slottet Cinc Claus også vigtige at se.

Feriehuse i L'Escala

6 gode grunde til at benytte sig af sommerhusudlejning hos NOVASOL

  • Det er et maritimt sted omgivet af historie

  • Smag på det katalanske køkken med alle sine smagsoplevelser

  • Besøg de forskellige historisk monumenter og den skønne marina

  • Du kan tage dit kæledyr med dig, da vi i mange af NOVASOLs ferieboliger tillader kæledyr.

  • Du kan undslippe hverdagen stress og jag med et feriehus i Katalonien.

  • Tilbring nogle afslappende dage på stranden sammen med din familie