Ferieboliger med pool til leje i Spanien

Spanien er en af de mest solsikre destinationer i Europa, og derfor giver det rigtig god mening, at lade et feriehus med pool i Spanien, danne rammen om jeres ferie. Når solen bager, findes der nemlig ikke noget skønnere, end at rejse sig fra solsengen og hoppe i det kølige vand.

Start dagen med en forfriskende dukkert og nyd morgenkaffen i ro og mag under åben himmel – I behøver jo ikke skynde jer ned til poolen for, at få en plads på en solseng. Ved jeres private pool i Spanien er der altid plads og der kan svømmes, dykkes og slappes af, i og ved poolen, lige når I har lyst.

Et dejligt feriehus i Spanien med privat pool

Feriehuse med pool i Spanien

Loading...

Hold ferie i et feriehus med pool

Badesæsonen er lang i Spanien, så også i forårsmånederne og i efteråret kan I tage på badeferie i en feriebolig med pool i Spanien, hvor I kan nyde solen og en svalende dukkert.

Når I lader sommerhusudlejning danne rammen om jeres ferie i Spanien, kan I se frem til dovne dage i solen, men med masser af oplevelser lige om hjørnet. Hyggelige stunder på terrassen med lækre måltider, tilberedt af friske råvarer og et fornuftigt prisniveau.

Spanien – sol, afslapning, tapas og alt det andet

Der er ufattelig mange grunde til at tage på ferie i Spanien - den enestående natur, de skønne strande, den utrolig lækre mad og vin, den spændende historie og ikke mindst et hav af seværdigheder. Spanien er, ikke uden grund, et yndet rejsemål for os danskere. Udover det milde klima, er det den venlige befolkning og de skønne omgivelser der trækker i os, og så elsker vi bare det spanske køkken.

Når I lejer en feriebolig i Spanien kan I både spise ude og hjemme. Gå på opdagelse på det lokale marked og fylde kurven med lækre, solmodne grøntsager og frugter, oliven, skaldyr, fisk og velsmagende skinker. I Spanien er det utrolig let at skabe et mindeværdigt måltid, på ingen tid, af alle de lækre råvarer. Når I har nydt maden i fred og ro på terrassen, kan I jo slutte af med en kølende aftendukkert i feriehusets pool og et glas vin – det er ferie.

Ferie i Spanien med egen pool er cool

Nos NOVASOL finder I feriehuse med pool i hele Europa. I kan vælge et feriehus med privat udendørs-eller indendørs pool, men også ferieboliger eller lejligheder med fælles pool, hvor børnene kan møde nye legekammerater. Når I lejer en feriebolig med pool, skal I ikke selv bekymre jer om alt det praktiske med rengøring og pasning – det tager vores personale sig af. I skal bare hoppe i badetøjet og boltre jer dagen lang.

Alt efter hvilken badeferie i Spanien I drømmer om, er der forskellige typer af ferieboliger I kan leje, hvor der vil være adgang til en pool.

Ferieboliger med udendørs pool i Spanien

Udvalget af feriehuse og lejligheder med udendørs pool i Spanien er naturligvis størst. Når solen skinner flot og temperaturen er høj, så vil vi gerne være udenfor. De udendørs pools findes i alle størrelser og varianter. Nogle ligger omkranset af træer og buske, mens andre har flotte udsigter over området onkring feriehuset. Nogle er store mens andre er mindre.

Der er også en række ferielejligheder i Spanien, hvor der er adgang til en fælles pool. Dette er typisk i såkaldte feriekomplekser, hvor flere ferieboliger ligger samlet et sted. Her skal poolen deles med andre feriegæster, hvilket giver mulighed for, at møde andre gæster og for børnene vil der være nye legekammerater.

Feriehuse med indendørs pool i Spanien

Der er nogle feriehuse i Spanien, som har en indendørs pool. Her er både tale om fælles og private pools. De indendørs pools forlænger badesæsonen til hele året. Spanien er et dejligt rejseland året rundt, men naturligvis er der køligere perioder på året, hvor en indendørs pool giver plads til sjov og god motion i løbet af ferieopholdet i Spanien.

Feriehus med pool på de spanske øer

Det er ikke kun på det spanske fastland I kan leje et feriehus med pool. På flere af de skønne spanske øer, kan I også leje ferieboliger med pool hos os.

Den altid populære spanske ferieø Mallorca har det største udvalg af feriehuse og lejligheder med pool. Over 100, af de ferieboliger vi udlejer på Mallorca, er inklusiv adgang til enten en privat pool eller en fælles pool. Ferieboligerne på Mallorca med pool ligger både langs kysten og inde i landet, hvor der ofte er en skøn udsigt fra poolområdet.

De Kanariske Øer er bestemt også velkendte rejsemål. Her er klimaet også til dejlige badeferier i smukke omgivelser. I kan leje ferieboliger på langt de fleste af de Kanariske Øer hos os, og som lidt ekstra ferie-luksus, kan I vælge et feriehus med pool på De Kanariske Øer.

Hvor skal vi hen du?

Mange af vores ferieboliger i Spanien med egen pool ligger smukt med udsigt til bjerge eller det glitrende hav. På Mallorca kan I leje historiske fincaer, der oser af atmosfære og hvor alle tænkelige faciliteter, gør ferien helt perfekt. I kan også vælge en af de super moderne villaer, der emmer af luksus.

Mod øst, på skønne Mallorca, finder I de bjergrige områder med pittoreske landsbyer, mod nord de skønne børnevenlige strande og mod syd ligger Palma og Port d´ Andratx.

På det spanske fastland finder I ferieboliger med pool i alle regioner. Med de mange lavpris-flyruter kan I let komme til jeres feriebolig, uden at det koster en bondegård. På Costa Brava ligger badebyerne som perler på en snor og I har mulighed for, at besøge Barcelona på en dagsudflugt. På Costa del Sol kan I vælge skønne ferieboliger, i de berømte hvide landbyer, eller helt ned til stranden i de hyggelige badebyer.

Uanset hvilken region I vælger, til jeres ferie i Spanien, er der noget for enhver smag og i alle prislejer. Hvis I gerne vil bo I bjergene, er det især en god ide med en feriebolig med pool, da der ofte er lidt længere til stranden. Til gengæld er I omgivet af den skønneste natur, med en mageløs udsigt og masser af fred og ro – her møder I det mest autentiske Spanien.