Feriehus i Piemonte

For foden af Alperne, på grænsen til Frankrig og Schweiz ligger den smukke norditalienske ferieregion Piemonte. Området er hjemsted for et utal af fantastiske vine, herunder Barolo, tusindvis af skiløjper, spændende storbyer som Torino og gastronomi i verdensklasse, hvilket gør Piemonte til en oplagt destination at leje ferieboliger i, hele året rundt. Med et lejet feriehus i Norditalien ligger alle muligheder åbne for familien, og uanset om I er til aktiv ferie med skiløb, vandreture og mountain bike eller til en afslappet ferie med wellness, pool, sightseeing og shopping kan I finde det i Piemonte. De fleste af NOVASOLs feriehus i Piemonte ligger nær Torino eller Aostadalen, hvilket gør husene oplagte til en skiferie. Aostadalen er kendt for sine smukke bjerge, herunder det ikoniske Mont Blanc og enestående borge fra Middelalderen, der er rige på historie.

Ferielejlighed Piemonte

Populære feriehuse i Piemonte

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Piemonte

Loading...

Feriehuse med pool i Piemonte

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Piemonte

Loading...

En aktiv ferie venter jer i Piemonte

Drømmer i om en skiferie i Italien, eller en aktiv ferie i bjergene? Så er Piemonte i Norditalien en oplagt feriedestination for jer. Mulighederne for at cykle på landevejscykel eller mountain bike er rigtige gode i bjergene, hvor i kan finde mange afmærkede cykelruter. Er man til MTB kan man tage en tur til byen Cuneo, hvor man finder hele 25 afmærkede mountain bike ruter i alle sværhedsgrader. Det samme er gældende for landevejscykling. I Cuneo finder man hele 8 stigninger, der er med i Giro d’Italia. Omkring Torino vil I også opleve at der er mange muligheder for oplevelser i naturen. Her vil I kunne tage på mountain bike-ture, cykelture og lange smukke vandreture i og omkring Torino. Det er dog ikke kun fra en cykelsadle at man kan have det sjovt i Piemonte. Man kan nemlig også tage på rideture, klatre sammen med en instruktør eller spille golf. Selvom området ikke ligge tæt på havet kan man godt få sig en rigtigbadeferie i Norditalien. Man kan nemlig prøve forskellige former for vandsport, som f.eks. Wild water kano, kajakture, river rafting og ikke mindst canyoning, der er vilde ture hvor man iført redningsvest klatre, svømmer og springer fra klipper. Hvis man har mod på det kan man prøve paraglidning eller hang-gliding. Noget der er sjovt for det meste af familien er at besøge en af de mange adventure legepladser, så som Adventure Park del Caudano eller Aventure Village i Sauze d’Ouix. Norditalien er dækket af sne om vinteren, så er man ikke til skiferie og ønsker sig en aktiv ferie i naturen er det bedste at leje et feriehus i Piemonte om sommeren.

Skiferie Piemonte

Skiferie i en feriebolig i Norditalien

NOVASOLs ferieboliger i Piemonte ligger tæt på mange skiområder i Norditalien og egner sig perfekt til familier som elsker at stå alpin eller langrendsski på vinterferien.  Man kan enten vælge at købe liftkort til mange af de store områder i Piemonte så som Bardonecchia eller Vialattea, ellers kan man tage rundt til mange af de små og mindre kendte skiområder, som Torino er kendt for. Således kan i tage nogle dage til dalen kaldet Petit ski resort valley, hvor man finder en lang række mindre skiområder, der er smukke og hvor sneen ligger næsten ubørt hen i store dele af vinteren. I denne dal finder I også Gran Paradiso national parken, hvor de højeste bjerge er ligger mere end 4000m over havet overflade. Nogle af disse små ski områder, som er værd at besøge er Ceresole Reale, Locana, Alpe Cialme, Alpette eller Val Soana for alpint skiløb. Er I til langred er Piamprato er sikker vinder.

Trøfler Piemonte

Lej en feriebolig i Piemonte og udforsk Torino

Når man holder ferie i Piemonte kommer man ikke udenom en dagstur til den spændende og livlige storby Torino. Byen var i 80’erne og 90’erne en kedelig industriel by, men efter et vinter OL i 2006, hvor byen blev renoveret, er Torino blomstret op på ny. Således finder man nu masser af moderne kunst og arkitektur i Torino. Tager I på ferien til Torino vil I kunne finde masser af spændende aktiviteter, fantastisk gastronomiske oplevelser og udforske enestående historiske seværdigheder. Torino bliver af mange rejsefora sammenlignet med Paris. Dette pga. de mange brede boulevarder og hyggelige gade cafeer, hvor i kan nyde et glas vin eller en espresso. Der er masser at opleve i Torino, for eksempel kan man se et af vor tids største mysterier, den såkaldte ”Holy Shroud”, der er et stykke klæde som forskere mener, blev svøbt om Jesus, efter sin korsfæstelse. Dette kan opleves i Sankt Johns Katedral. I Torino kan man også se Fiats bilfabrik eller tage ind og se det store og flotte Allianz Stadion, hvor Juventus har hjemmebane. Noget andet at se på ferien i Torino er Det egyptiske museum, hvor en af de største samlinger af egyptiske skatte udenfor Egypten findes. Her kan man blandt andet se en statue af Ramses d. 2. Ligesom de fleste andre storbyer i Europa kan man i Torino shoppe på gågaden, spise lækker mad på et hav af hyggelige cafeer og restauranter samt nyde gode vine og cocktails på diverse barer.

Italiensk gastronomi – også i jeres feriehus i Piemonte

Rejs med familien til et lejet feriehus i Piemonte og forkæl ganen med fantastiske vine og de bedste retter fra det italienske køkken. Piemonte er kendt for sine mange trøfler, der gror i Italiens nordlige skove og findes med grise eller specialtrænede hunde. Mange af de retter som serveres på de lokale restauranter i Piemonte indeholder derfor trøfler – en fryd for ganen. Piemonte er også kendt for kød i verdensklasse. Der serveres ofte retter med kød fra fritgående vildsvin, kaniner og ungkvæg. Hvis I på ferien i Piemonte vil have jer en mere speciel madoplevelse, kan I også prøve en af de mange Michelin restauranter, som området er kendt for. Dette kunne for eksempel være på Del Cambio eller Vintage 1997, som begge ligger i Torino. Er i til gode vine, altså rigtige gode vine, er Piemonte det helt rigtige sted at holde ferie. Her finder man den ene fantastiske vin efter den anden. De mest kendte er Barolo og Baberesco, men også den hvide og boblende Asti er i særklasse i Piemonte. Er man til vin bør man tage på vinsmagning på ferien i Piemonte. Dette kan gøres ved Monforte d’Alba eller hos Barolo Wine tour.  

Skal familiens næste være i et feriehus i Italien? Hvis ja, så husk at booke i god tid, hvis I vil af sted i sommermånederne. Vores mange feriehuse i Piemonte er nemlig i stor efterspørgsel og man skal være ude i god tid for at få det størst mulige udvalg i sommerperioden. Book allerede i dag og få en fantastisk ferie i Italien!