Feriehuse i Molise

Feriehus i Molise

Feriehuse i Molise

Hos NOVASOL finder du feriehuse i Molise, en lille og lidt undervurderet region i centrum af Italien, som har meget at tilbyde. Her finder du både kystområder, bjerge og kuperede områder med søer, floder og byer. Molise er den yngste regionen i Italien og blev etableret så sent som i 1963, efter at have skilt sig fra regionen Abruzzo.

Populære feriehuse i Molise

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Molise

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Molise

Loading...

Aktiviteter i Molise

Molise er først og fremmest en region som passer til naturelskere. Nationalparkerne i Abruzzo, Lazio og Molise kan absolut være værd at besøge, når du holder ferie i Molise. Takket være sin kystlinje er Molise også et ideelt rejsemål for de, som ønsker, at tilbringe afslappende feriedage ved søen. En række af NOVASOLs ferieboliger i Molise ligger nær havet og i gåafstand til strande og bademuligheder. Det mest kendte feriested langs kysten er Termoli, men du vil også kunne finde andre charmerende byer og små steder, hvor du kan sole dig og nyde det fantastiske Adriaterhav sammen med venner og familie.

Ferieleilighet i Molise

Byer i Molise

Blandt de byer, som du bør opleve, mens du holder ferie i Molise er Campobasso, regionens hovedstad. Her kan du vandre gennem de smalle gader og opdage den hyggelige gamle bymidte, slottet Castello Monforte med en stor terrasse, hvor du kan nyde udsigten over hele byen, og katedralen. 

En anden by du kan besøge er Isernia. Byens vigtigste monument er fontænen på Piazza Celestine V, som består af stenblokke og en række buer, og som er selve symbolet for byen. Fontænen fortæller om byens forskellige historiske perioder, da den er sammensat af forskellige dele og marmor, som kan dateres fra flere tidsperioder.

Under besøget i Isernia kan du beundrer byens katedral, dedikeret til St. Peter, med sine klokketårne som kan dateres tilbage til 1349, se Cardarelli-broen på Sordo-flode samt det termiske bad. 

Foruden disse to byer er det en række smukke landsbyer, som du kan besøge på ferien i Molise-regionen. Vi anbefaler et besøg i Castel San Vincenzo, hvor du kan slappe af ved søen og nyde det fantastiske landskab, Castelpetroso sin basilika i Addolorata, Agnone og Termoli.

Madoplevelser i Molise

Gastronomien i området er meget varieret og kan tilbyde ikke mindre end 159 produkter, som er typiske for regionen, inklusiv en række olivenolier, molisebrød og pasta. Osteproduktionen er også vældig vigtig i denne regionen, prøv de lokale specialiteter som Caciocavallo di Agnone og Bufala mozzarella på din ferie i Molise.

En af de vigtigste retter er Termoli-fiskesuppen, som er tilberedt med mindst ti forskellige fisk. Når det kommer til kød, må pampanellaen fremhøves. Trøffel benyttes også meget i madlavningen i Molise. Den dessertglade vil også finde et stort og varieret tilbud af søde og gode kager og andre delikatesser.

Blandt de lokale vine er nogle af de bedste de forskellige Tintila del Molise, og de forskellige varianter af Biferno og Pentro di Istria.

Ferie i Molise med NOVASOL

NOVASOL har et bredt udvalg af ferieboliger i Italien. Ved at tilpasse din søgning her på vores hjemmeside, vil du få de feriehuse og lejligehder frem i Molise, som lige passer til den ferie du drømmer. om I denne lille, fascinerende og unge regionen i det centrale Italien vil du finde feriehuse med al den komfort og de faciliteter  du måtte ønske dig, for at holde en behagelig ferie i Molise. Lej en feriebolig i Italien og opdag den spændende region Molise.