Feriehus i Calabrien

Calabrien – tåspidsen i den italienske støvle – er en af de regioner, der endnu ikke er oversvømmet af turister, så hvis du gerne vil opleve et stykke endnu uberørt Italien, kan Calabrien varmt anbefales. Regionen byder blandt andet på hele 800 km fantastisk kyststrækning, med det skønneste azurblå vand og særdeles børnevenlige sandstrande. NOVASOL vores gæster et bredt udvalg af fantastiske feriehuse i Italien og netop også i ved kysten i Calabrien.

hold badeferie ved calabrien i Italien

Populære feriehuse i Calabrien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Calabrien

Loading...

Feriehuse med pool i Calabrien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Calabrien

Loading...

Aktiviteter i Calabrien

Her kan man finde aktivitetstilbud for enhver smag, alt fra vandaktiviteter som vindsurfing og dykning, til orienteringsløb og vandreture i de smukke nationalparker. Park della Sila og Park delle Serre er blot 2 eksempler på disse flotte nationalparker. Glem heller ikke at nyde strandene og den kilometerlange kystlinje som indbyder til solbade og badning i unikke omgivelser.

Mad og vin Italien

Byer i Calabrien

Byerne i Calabrien byder blandt andet på kunstneriske attraktioner som Bronzi di Riace i nationalgalleriet i Reggio Calabria, det arkæologiske i Vibo Valentia, samt mange andre monumenter. De gamle byer er specielt kendt for deres unikhed og smukke fremtreden, som Altomonte, en middelalderlandsby i Diamond kendt for sin fantastiske udsigt. På Calabriens vestkyst ligger Tropea, som er en af italienernes højst værdsatte perler af badebyer.

Køkken og vin i Calabrien

Det lokale køkken er spækket med retter og ingredienser som er typiske for Calabrien. Nyd den klassiske bruschetta med n’duja eller sardiner eller de forskellige pastaretter fremstillet efter ældgamle metoder og serveret med spændene ingredienser, som for eksempel chili, løg fra Tropea, og den enestående olivenolie, mmm…Book jeres sommerhusferie allerede i dag hos NOVASOL Feriehusudlejning. Vi kan tilbyde alt lige fra hyggelige bondehuse til store, moderne villaer med egen pool.