Feriehuse og lejligheder i Rom

Rom behøver nok ikke den helt store præsentation. Byen har I mange år været et hit blandt storby-elskere. Her er bestemt også alt hvad man kan ønske sig, til en spændende storbyferie i Europa. Hos NOVASOL har vi derfor også flere ferielejligehder i Rom, som vil være en super base for jeres ferie.  NOVASOL kan tilbyde sommerhuse over hele Italien - det gælder selvfølgelig også i området omkring Rom. Vælger I at leje et feriehus udenfor selve byen, kan I kombinere jeres ferie i Italien med storbyoplevelser og afslapning i de smukke italienske landskaber.

Ferie i Rom

Populære feriehuse i Rom

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Rom

Loading...

Feriehuse med pool i Rom

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rom

Loading...

Lejligheder i Rom

Hos os finder du flere gode lejligheder i Rom, som ligger i attraktive områder og tæt på de mange fantastiske seværdigheder i byen. Det er nemt at bevæge sig rundt i Rom, både med bus og metro, så I kan sagtens få de største attraktioner med, også hvis I vælger at snuppe en miniferie i Rom. 

Brug også tid på bare at slentre gennem den gamle bydel. Her er smuk arkitektur og hyggelige gader til flere timers gåture. På cafeerne ved byens pladser og torve, nydes eftermiddagspausen, mens byens liv summer om jer. Er I på ferie i Rom om foråret eller sommeren, så slå jer ned i en af byens grønne oaser.

Sommerhus i området omkring Rom

Rom i Lazio-regionen bør alle besøge mindst én gang i livet. Ikke alene for at opleve byens fantastiske historie og mægtige kulturarv, men også på grund af maden, farverne, duftene - og romerne.

NOVASOL har sommerhuse mange spændende steder i Europa - og det gælder også her i Italien. Så hvis du overvejer at lade din næste rejse gå til Rom eller til området omkring byen, så skynd dig at tjekke vores fine udvalg af ferieboliger allerede i dag. Via søgekriterierne kan du nemt finde frem til netop det feriehus, der passer dig, både hvad angår størrelse, indretning, beliggenhed og pris.

Når først huset er fundet og rammerne for ferien dermed er på plads, kan du begynde at glæde dig til alle de oplevelser, der ligger og venter forude. Alene i selve Rom er der ingen ende på seværdighederne; Peterskirken, Peterspladsen, Forum Romanum, Colosseum, Trevifontænen og livet omkring Den Spanske Trappe. Rom - den evige stad - bliver man aldrig helt færdig med.

Hos NOVASOL glæder vi os til at byde jer velkomne under den romerske himmel. Vi er sikre på, at I får det bedste udgangspunkt for en alletiders ferie i et af vores skønne italienske feriehuse.