Sommerhuse i Lakolk

Hvis I overvejer at holde ferie på Rømø, kunne et af vores lækre sommerhuse i Lakolk være en oplagt mulighed for jer. Byen ligger på den vestlige del af Rømø og tilbyder jer en masse oplevelser og aktiviteter for alle aldre. Et sommerhus på Rømø vil sikre jer en ferie midt i noget af Danmarks skønneste natur og tæt på en af Skandinaviens bredeste, længste og bedste sandstrande. Rømø er en oplagt mulighed hvis i kunne tænke jer at se Vadehavet eller den gamle vikingeby Ribe, med sin fantastiske domkirke. I Lakolk kan i også besøge det store butikscenter, hvor i finder alt fra cafeer og designbutikker til diskoteker om aftenen. Tag et kig på vores sommerhuse i Lakolk, her er noget for hele familien.

Sommerhuse i Lakolk

Populære feriehuse i Lakolk

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lakolk

Loading...

Feriehuse med sauna i Lakolk

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lakolk

Loading...

Aktiviteter i Lakolk

Lakolk er det ældste sommerhusområde på Rømø. Det giver området en helt speciel stemning, fordi man her kan opleve nogle af Danmarks tidligste feriehuse, bygget helt tilbage i 1850'erne. Men byens hovedattraktion er uden tvivl den utroligt dejlige 15 kilometer lange sandstrand, der igen og igen er blevet kåret som en af de bedste strande i Europa. Hvert år afholdes der en stor dragefestival på Lakolk Strand - den første weekend i september. Lakolk ligger placeret midt mellem klitter, lyng og hedeagtige landskaber. Den alsidige natur giver gode muligheder for vandre- eller cykelture, og ophold i den friske vesterhavsluft. På øen findes desuden mange ridecentre, hvor I kan leje heste på timebasis og opleve naturen på en helt ny måde. Er man til natur kan man opleve både det kendte Vadehav, der i 2014 blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv samt det store fuglereservat på Nordøen.

Ferie i Lakolk sommerhus

Sommerhuse i Lakolk

Der kan der ikke herske nogen tvivl om, at det er dejligt at bo i sommerhuse i Danmark, uanset hvor i landet man søger hen. Der er alligevel nogle områder, der skiller sig ud - og Lakolk på Rømø i det sydlige Vestjylland er bestemt et af dem. Derfor er vi hos NOVASOL glade for at kunne tilbyde jer et bredt udvalg af ferieboliger og sommerhuse i Lakolk. I kan få lige præcis det hus, der vil gøre jeres ferie perfekt. Vi har store luksuriøse sommerhuse i Lakolk med egen indendørs pool, spa, sauna og panoramaudsigt, men også mindre klassiske sommerhuse, hvor hygge omkring pejsen og naturen er i centrum. Uanset hvad I vælger, er I aldrig langt fra strand og skøn natur og skulle vejret ikke arte sig, ligger fastlandet med dets mange attraktioner og aktivitetsmuligheder, shopping og dagsture ikke langt herfra i bil.

Indkøb nær jeres sommerhus i Lakolk

I selve Lakolk by kan I gøre jeres indkøb i byens store og kendte butikscenter. Her finder I både dagligvarebutikker, restauranter og cafeer, tøjbutikker, hvor de sælger mange kendte mærker og et udvalg af butikker med brugskunst og lys. Der er altid masser af liv omkring butikscenteret i sommerperioden, hvor i kan shoppe lokale specialiteter og andet i mange små boder. Om aftenen vil der i butikscenteret være beværtninger og diskoteker åbne, hvor stemningen er i top, hvis man skulle have lyst til at more sig. Rundt om på øen finder I mindre købmænd og kiosker, hvor det vil være muligt at handle ind til det mest basale i løbet af ferien. Disse har oftest åbent hele ugen i sommerperioden.

På Rømø har NOVASOL Feriehusudlejning eget servicekontor, som faktisk er det første hus I møder, når I kommer i land fra dæmningen. I er også velkomne til at kontakte kontoret på Rømø, for råd og gode ideer til jeres sommerhusferie på Rømø.